Şimdi Ara

SIRALAMALAR DAHA İYİ GELECEK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
3
Favori
13.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: UzakDiyardanYemekler

Pandemiden çoğunluk olumsuz etkilendi hocam. Bundan fazlasiyla eminim. Herkesle konuşmak zorunda değiliz. Istatistikler buna göre yapılmaz. Rastgele belirli bir grup alınır. Ve ben bunu rahatlıkla söyleyebiliyorum. Bence siz de uyduruyorsunuz gibi geldi bana. İyi geçti benimki ov yeah diyerek insanların canını sıkmak kolay. Sizin dediğiniz gibi her evde çalişan daha iyi yapsaydı mezuna kalanlar her sene ilk 1000'i doldururlardı. Ama tam tersine okuluna dershanesine devam eden eve gelip ders çalişan adamlar coğunlukla derecelere oynuyorlar. Tabi istisnalar da vardır. Biz bitki değiliz ki bir ortamda sıkılmadan saatlerce vakit geçirip konsantrasyon kaybetmeyelim. Hadi diyelim kaybetmedin 10 gün boyunca. E peki geri kalan onlarca gün daha?

Alıntıları Göster
    Ya hadi oradan. Pandemiden çoğunluk olumsuz etkilenmedi, birçok kişi de olumlu etkilendi. Adam dışarı çıkıyordu ama eve kapandı dersini çalıştı. Yola harcadığı süreyi derse verdi. Aynı şekilde Pandemiden birçok kişi de olumsuz etkilendi. Sen tutup da genelleme yapamazsın. Kişisine göre değişiyor bu. Birisi olumlu etkilenmiştir ama bir başkası olumsuz. Sanki sınava giren herkesle konuştu da “çoğunluğu olumsuz etkiledi” diyor. Yanılıyorsun. Kişisine göre değişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Bender -- 26 Temmuz 2020; 13:0:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: The Bender

Ya hadi oradan. Pandemiden çoğunluk olumsuz etkilenmedi, birçok kişi de olumlu etkilendi. Adam dışarı çıkıyordu ama eve kapandı dersini çalıştı. Yola harcadığı süreyi derse verdi. Aynı şekilde Pandemiden birçok kişi de olumsuz etkilendi. Sen tutup da genelleme yapamazsın. Kişisine göre değişiyor bu. Birisi olumlu etkilenmiştir ama bir başkası olumsuz. Sanki sınava giren herkesle konuştu da “çoğunluğu olumsuz etkiledi” diyor. Yanılıyorsun. Kişisine göre değişiyor.

Alıntıları Göster
    Yaparım hocam. Pandemiden coğunluğun olumsuz etkilendiğine eminim. Bu aklinızi kariştirmasin sinav 2019dan kotü gelecek zaten. Ama yok yola vakit harcamadı evde ders calişti demek çocukça. İnsanlar robot değil. Motive olması gereken duyguları olan canlılar. En çok çalışmayan adam ebde oturup ders çalıştıgına inanmıyorum. Başarılı insanlar bilir ki bir şeyi devamlı yaparak onda iyi olamazsınız. Kitap okursun spor yaparsin kendini başka şeylere de verirsin. Evde anne baba kardeşlerle başarı gelmez. Mezun örneğini tekrar vermeme gerek yok sanirım. Hem merak etme netlerin iyiyse niye canın sıkılıyor anlamış değilim. Nasıl olsa istediğin yer gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Yaparım hocam. Pandemiden coğunluğun olumsuz etkilendiğine eminim. Bu aklinızi kariştirmasin sinav 2019dan kotü gelecek zaten. Ama yok yola vakit harcamadı evde ders calişti demek çocukça. İnsanlar robot değil. Motive olması gereken duyguları olan canlılar. En çok çalışmayan adam ebde oturup ders çalıştıgına inanmıyorum. Başarılı insanlar bilir ki bir şeyi devamlı yaparak onda iyi olamazsınız. Kitap okursun spor yaparsin kendini başka şeylere de verirsin. Evde anne baba kardeşlerle başarı gelmez. Mezun örneğini tekrar vermeme gerek yok sanirım. Hem merak etme netlerin iyiyse niye canın sıkılıyor anlamış değilim. Nasıl olsa istediğin yer gelir.

Alıntıları Göster
    Yapamazsın,yaptığını sanıyorsun. Kendi halinde yap hadi, he aynen çoğunluk olumsuz etkilendi. Kişisine göre değişir. Ben olumlu etkilendim,çevrem olumlu,konuştuğum birçok kişi olumlu etkilendi. Ama birçoğu da olumsuz. Seninkisi çok bilmişlikten,her şeyi ben biliyorum kafasından başka bir şey değil. Daha fazla cevap vermeyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: dişcan-20

O arkadaşınızın netlerinnasıl hocam
    Batırdı knk ilk 17bin değil diş bile gelmez ki ilk konuştuğumuz vakitlerde pandemi dönemiydi. Ben okulda yapamıyordum ben ev kuşuyum çok iyi çalişiyorum falan diyordu. Umutluydum epey sonlara dogru denemeleri istediği gibi gelmedi. En son da batirdi. Şimdi mimarlık mühendislik falan düşünüyor. Veterinerlik tavsiye ettim.

• Seni 2010culara yedirmeyiz kardeşim sen de katıl 19culara

• adaam kendini bu masala inandirmak icin ceviz kabugunu dolduramayacak nedenler öne süruyor aghahahahhshs yok kardesi rahatsiz ediyor yok sinav eleyiciymis diyo bi de olm anket yaptik 70 in alti yok hastalik korkusu falan demis alakasiz boş savlar sorsam en yuksek aytni sene icinde ne zman yaptin sinavda diyecek yuzde 80 i hala masal anlatmaktan bikmadiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARDATONE TEFANKARDO -- 26 Temmuz 2020; 13:36:46 >
  • dişcan-20 D kullanıcısına yanıt
    30k iyimser

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MARDATONE TEFANKARDO

adaam kendini bu masala inandirmak icin ceviz kabugunu dolduramayacak nedenler öne süruyor aghahahahhshs yok kardesi rahatsiz ediyor yok sinav eleyiciymis diyo bi de olm anket yaptik 70 in alti yok hastalik korkusu falan demis alakasiz boş savlar sorsam en yuksek aytni sene icinde ne zman yaptin sinavda diyecek yuzde 80 i hala masal anlatmaktan bikmadiniz
    Senin yaptiğin anketten ne beklenir. Isotçu seni.

• Ayt'yi herkes yapmis harbiden bu nasil etkileyecek acaba.Ea 60 alti,mf 65 alti yok gibi.genelde ea 65+, mf 70+

• fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    Her şeyi tyt belirleyecek

• yalila Y kullanıcısına yanıt
    onu da cogu kisi yapmis...

• En çok merak ettiğim şey pandemiden kaç kişi olumsuz etkilenip çalışması kötüleşti veya çalışmayı tamamen bıraktı
    Bence çok yoktur

Evet 90i gecen herkes yaptim diyor ama benim söylemek istediğim 100 u gecen herkesin aytsi de iyiyse ucacagi. Mf için konuşuyorum

• quote:

Öyle olduğunu düşünmüyorum kardeşim. Dediğim gibi dershane okul ortamı vb durumlar coğunlugu iyi etkilememiştir. Neye göre iyi etkiledi diyorsunuz onu da anlamadım. Senin gibi iyi etkiledi diye bir arkadaşım sinavda batirdi. Ege diş dusünüyordu o bile gelmeyecek büyük ihtimal.

Alıntıları Göster
    Geçen yılın tyt si de kullanacak

• Hocam fen bilimleri dershanesine gidiyordum bu sene. Oradaki yapılan TYT denemelerinde ( fen bilimleri TYT leri biraz zorlayıcıdır) 100-110 arası yapanlar sınavda 90-100 arası beklediğini söyledi. Herkes değil tabiki yine de +30 dk ya rağmen netlerin baya düşeceğine inanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperMelon -- 26 Temmuz 2020; 14:24:33 >
    100+ tyt var. 70 ayt var bro. Uçamiycam yani.

98 tyt 68 ayt net olarak tm'de ilk 1000 olur mu sizce hamda?

Tm hakkinda hicbir fikrim yok

• UzakDiyardanYemekler U kullanıcısına yanıt
    Benim bekledigim 105 ayt 71.25 ayt
    Ucmaktan kastım ilk 10 k

• quote:

Orijinalden alıntı: yalila

Benim bekledigim 105 ayt 71.25 ayt
    Ucmaktan kastım ilk 10 k
    Anladim bro. Sen ilk 10bin baby. Kesin. Bak şuraya yaziyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.