Bildirim
SIRALAMALAR DAHA İYİ GELECEK (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
up -
Çok mu daha zordu? 2019 ayt mat 2018 den daha kolaydı feni bir tık zordu sadece ama 2010 kafası sizde otomatikmen içselleştiğinden en objektif kanıtları da sunsak 2010 kafasından daha ileri gidemeyeceksiniz. -
Çok az kaldı, saat sayıyoruz artık açıklanacak zaten beraber göreceğiz. -
hocam katılıyorum mesela herkes çok iyi geçtiğini dusunuyor vs. ama bence dikkat isteyen sorular fazlaydı , çok iyiydi diyenler kontrol ettiklerinde aslında ne kadar basit soruları yanlış yaptıklarını goruyorlar.Bence 10-20k arasında geçen seneye göre 3 k atacak .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2016 dan beri ÖSYM sınavlarına giriyorum. Hem bu söylediğim sadece AYT mat için geçerli. Bi kere ne olursa olsun LTİ siz sınav her halükarda tarihin en kolay sınavı olacaktı
Hocam peki sizce geçen senenin 14 ksının 30 kyı geçme ihtimali var mı
Kendi arkadaşlarımdan da örnek vermiştim aslında. İyi kardeşim insallah istediğin yer gelir.quote:
Orijinalden alıntı: The Bender
Sen olumsuz etkilendin diye herkes olumsuz mu etkilenmek zorunda¿ Ben olumlu etkilendim,konuştuğum birçok kişi olumlu etkilenmiş ama birçoğu da olumsuz etkilenmiş. Kişisine göre değişiyor işte,daha neyi zorlayıp “herkes olumsuz etkilendi yhaa” diyebiliyorsun¿ Sınava giren herkesle konuştun mu¿ Olumlu etkilenen de var olumsuz etkilenen de.
Alıntıları Göster
Aga sence var mi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam biz EA'yız boşverin ayt feni falan.EA'da yığılma olur mu sizce?
O arkadaşınızın netlerinnasıl hocam
Ben de sana kendi arkadaşlarımdan da örnek verdim¿ Birçoğu olumlu etkilendi,birçoğu da olumsuz etkilendi. Sen tutup da “geneli olumsuz etkilendi yha” diyebiliyorsan sınava giren herkesle konuşmuş olmak zorundasın¿ Yaptın mı bunu¿ Pandemiden olumlu etkilenenler de oldu eve kapandıkları için ama olumsuz etkilenenler de oldu. Kişisine göre değişiyor.quote:
Orijinalden alıntı: UzakDiyardanYemekler
Kendi arkadaşlarımdan da örnek vermiştim aslında. İyi kardeşim insallah istediğin yer gelir.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Bender -- 26 Temmuz 2020; 12:51:51 > -
Valla olabilir de hocam bilmiyorum ki
EA’da AYT matın yapılabildiğinin fazla olduğuna karşı çıkan çok az kişi var. Birçoğu ayt matın geçen yıla göre birkaç tık daha yapılabilir olduğunu söylüyor. Muhtemelen ayt mat netleri yukarı yönlü oynayacak. EA’da edebiyatta fikir ayrılıkları var. Kimisi çok kolaydı diyor kimisiyse geçen yılla aynı diyor. Tarih ve coğrafyayı geçen yılla aynı bulanlar baya fazla.quote:
Orijinalden alıntı: Mülgâ
Hocam biz EA'yız boşverin ayt feni falan.EA'da yığılma olur mu sizce? -
Yok kanka oyle gelme imkani yok
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
2018 gibi gelme ihtimali yok -
Pandemiden çoğunluk olumsuz etkilendi hocam. Bundan fazlasiyla eminim. Herkesle konuşmak zorunda değiliz. Istatistikler buna göre yapılmaz. Rastgele belirli bir grup alınır. Ve ben bunu rahatlıkla söyleyebiliyorum. Bence siz de uyduruyorsunuz gibi geldi bana. İyi geçti benimki ov yeah diyerek insanların canını sıkmak kolay. Sizin dediğiniz gibi her evde çalişan daha iyi yapsaydı mezuna kalanlar her sene ilk 1000'i doldururlardı. Ama tam tersine okuluna dershanesine devam eden eve gelip ders çalişan adamlar coğunlukla derecelere oynuyorlar. Tabi istisnalar da vardır. Biz bitki değiliz ki bir ortamda sıkılmadan saatlerce vakit geçirip konsantrasyon kaybetmeyelim. Hadi diyelim kaybetmedin 10 gün boyunca. E peki geri kalan onlarca gün daha?quote:
Orijinalden alıntı: The Bender
Ben de sana kendi arkadaşlarımdan da örnek verdim¿ Birçoğu olumlu etkilendi,birçoğu da olumsuz etkilendi. Sen tutup da “geneli olumsuz etkilendi yha” diyebiliyorsan sınava giren herkesle konuşmuş olmak zorundasın¿ Yaptın mı bunu¿ Pandemiden olumlu etkilenenler de oldu eve kapandıkları için ama olumsuz etkilenenler de oldu. Kişisine göre değişiyor.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hayal ürünü
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X