Şimdi Ara

SIRALAMALAR DAHA İYİ GELECEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
3
Favori
13.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkes kötümser tahminlerde bulunuyor hatta ben bile sıralamamı hesaplarken geçen sene 1.9k geliyordu bu sene 2.5k bekliyorum gibi yorumlarda bulunuyorum ama aslında geçen seneyle aynı hatta daha iyi sıralamalar bekliyorum. öncelikle sebeplerini açıklayalım;

1) insanlar ayt matematiğe kolay diyor ancak bir çok soru kesinlikle ibaresi bulunan zorlayıcı sorulardı. yani onları doğru yaptığını düşünüp aslında yanlış yapmış olan bir çok kişi çıkacaktır. ayrıca 1-2-3 gibi öncüllü dediğimiz sorulardan da ayt matematikte bir sürü vardı.
    2) ayt matematiğin zorluğu. 2019 sınavını inceleyenler de çıkarılan konulardan ne kadar yüzeysel basit sorular sorulduğunu görmüştür. adamlar sadece çarpanlara ayırma gerektiren limit veya sadece 1. dereceden türev alma bilgisi test eden türev soruları sormuslar geçtiğimiz yıllarda. yani sınav eskiden zordu da bu sene kolay oldu durumları yok tamamen yanıltmaca. ayt mat ortalamarı açıklandığında hep beraber görürüz bunu.
    3) pandemi sürecinde herkesin evde calısmak zorunda kalması. ülkemiz genç nüfus oranı yüksek bir ülke ve neredeyse herkesin evinde kendinden kücük kardesi var bunlar calısma kosullarını zorlaştırıyor. ayrıca kardesiniz yoksa bile komsu gürültüsü evdeki anne baba gürültüsü vb sebeplerle çalışmak gayet zordu.
    4) sağlık sebepleriyle aile bireylerinin veya senin başına hastalık geleceği korkusu. sınava girerken bile aklımızda covid pozitif olma korkusu vardı. kapalı alanda maskelerimizi çıkarıp 3 saat nefes alıp verdik ve o gün bunun sonucunun ne olacağını kestiremiyorduk. bu da gayet korku yaratıyor.

bunları bir araya getirince ben geçtiğimiz yıllarla aynı hatta biraz da daha iyi sıralama bekliyorum. internette gördüğünüz yorumlara bakmayın. 15 mat işaretleyen birisi sınavın da gazına gelip 20 işaretleyince mat kolaydı yorumu yapıyor. sükunet ile sonuçları bekleyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasugur -- 26 Temmuz 2020; 12:10:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lustylion

Ayt matematik zor değildi hocam belki de tarihin en kolayıydı. Ben forumdaki kadar kötümser geleceğini düşünmüyorum ama 2019 dan iyi gelmez bence
    tarihin en kolayı mıydı. yok artık ya hahahaha. geçtiğimiz yılların sorularına bu kadar bakmadığınızı belli etmeyin bari ya. baktıysanız da ya trollük yapıyorsunuz ya da kolay soru zor soru farkına varamıyorsunuz.
    The Bender kullanıcısına yanıt
    The Bender demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: The Bender

Pandemi bir şeyi çok fazla etkilemedi.Hatta daha iyi çalışanlar oldu pandemide eve kapanınca. Sonuçlara 2 gün kalmış bunu tartışmak yersiz bence artık.

Yığılma olacak diyenlerin görüşleri: TYT +30 dk verilmesi Türkçeye rağmen tyt netlerini arttırdı ya da tyt netleri pek değişmez ama AYT matın yapılabilirliği fazla olduğu için ayt mat netleri arttı. Bu da yığılmaya sebep olacak

Yığılma olmayacak diyenlerin görüşleri: TYT Türkçe +30 dk’yı nötrledi. Tyt netleri değişmez.
    Ayt mat yapılabilirliği çok fazla değildi,geçen yıla göre aynı sayılır.

Ayt mat yapılabilirliği fazlaydı ama ayt fen dengeledi diyen de var

Tarafını seç bence.
    Pandemi bir şeyi etkilemedi demek yanlış olur. Kendimden örnek verecek olursam ilk 7binde bir üni istiyordum ona göre ders çalişıyordum. Denemelere katılıp kendimizi test ediyorduk. Rakiplerimiz vardı motivasyonumuz yüksekti yani. Eve kapanınca ayrıca kendi evimde biraz gurültülü stresli olunca bir zaman sonra ders çalişmayi birakmaya başladım. Hatta sinav temmuzda olacak falan denince iyice salmiştim. Bir günde 1 sezon how i met your mother bitiriyordum. Deyim yerindeyse sürekli ev ortamı ve medyanın virüs korkusu herkesi etkiledi. Özellikle benim gibi 12leri. Sınav kolay olduğu için siralamalar iyi gelmeyecek 2019dan. Ayt matematik gayet kolaydı.(Ben en çok ilk 5bin tayfaya üzüldüm. Normal denemede 35+ yapan adamlarla 30+yapan adamların ayt matematik netleri şu an ya eşit ya da 1 2 net farkı var.) Ama pandemi kimseyi etkilemedi ilk 20bini etkilemedi tarzı yorumlar salakça bence. Ben kendimden örnek verdim ve o zamanlar epey arkadaşıma da bu durumu soruyordum. Çoğunluk ev ortamından bunalmıştı. Siz de insan değil misiniz anlamıyorum ki bu forumda ciddi seviyede ezik ve duygusuz insan var. Ölüyorum desem gülerler o derece.
    Bu konu şaka mı? AYT matematiğin neresi zordu? Kesinlikle denilince zor mu oluyor? Ayrıca o soruları yanlış hatırlayan çok fazla kişi yoktur. Bu seneki AYT biyoloji hariç Türkiye Cumhuriyeti tarihinde yapılmış en kolay üniversite sınavıdır. TYT fena değildi ama 30 dk faktörü ile onu da yapan yaptı. Bu sene sonuçlar 2010'DAN KÖTÜ GELECEK! Bunu kabullenin artık.
  • Mantıklı geldi bak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bak bu da iyi hikaye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pandemi bir şeyi çok fazla etkilemedi.Hatta daha iyi çalışanlar oldu pandemide eve kapanınca. Sonuçlara 2 gün kalmış bunu tartışmak yersiz bence artık.

Yığılma olacak diyenlerin görüşleri: TYT +30 dk verilmesi Türkçeye rağmen tyt netlerini arttırdı ya da tyt netleri pek değişmez ama AYT matın yapılabilirliği fazla olduğu için ayt mat netleri arttı. Bu da yığılmaya sebep olacak

Yığılma olmayacak diyenlerin görüşleri: TYT Türkçe +30 dk’yı nötrledi. Tyt netleri değişmez.

Tarafını seç bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Bender -- 26 Temmuz 2020; 12:15:39 >
  • Bugün iyimser başlıklar gördüm hep birazdan 2010cular damlar

• Hocam çok pis linç edecekler sizi
    @hermeno34 çekirdek al Gel bugünkü linç edilecek adam bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CharlesLeclerc -- 26 Temmuz 2020; 12:15:51 >
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • herkes turkceyı daha ıyı mı yaptı en baba denemelerde 30 yaprken bunda 15 yaptım
  • 2010 kafası iyice yerleşmeye başladı bu sene 2018 gibi gelirse 2010cular forumun tarihine gömülecekler birdaha da çıkmayacaklar
  • Ayt matematik zor değildi hocam belki de tarihin en kolayıydı. Ben forumdaki kadar kötümser geleceğini düşünmüyorum ama 2019 dan iyi gelmez bence

• quote:

Orijinalden alıntı: lustylion

Ayt matematik zor değildi hocam belki de tarihin en kolayıydı. Ben forumdaki kadar kötümser geleceğini düşünmüyorum ama 2019 dan iyi gelmez bence
    tarihin en kolayı mıydı. yok artık ya hahahaha. geçtiğimiz yılların sorularına bu kadar bakmadığınızı belli etmeyin bari ya. baktıysanız da ya trollük yapıyorsunuz ya da kolay soru zor soru farkına varamıyorsunuz.
  • Dikkat hataları çok çıkacak

• 2020 yks adam mı dır ?
  • quote:

Pandemi bir şeyi çok fazla etkilemedi.Hatta daha iyi çalışanlar oldu pandemide eve kapanınca. Sonuçlara 2 gün kalmış bunu tartışmak yersiz bence artık.

Tarafını seç bence.
    Pandemi bir şeyi etkilemedi demek yanlış olur. Kendimden örnek verecek olursam ilk 7binde bir üni istiyordum ona göre ders çalişıyordum. Denemelere katılıp kendimizi test ediyorduk. Rakiplerimiz vardı motivasyonumuz yüksekti yani. Eve kapanınca ayrıca kendi evimde biraz gurültülü stresli olunca bir zaman sonra ders çalişmayi birakmaya başladım. Hatta sinav temmuzda olacak falan denince iyice salmiştim. Bir günde 1 sezon how i met your mother bitiriyordum. Deyim yerindeyse sürekli ev ortamı ve medyanın virüs korkusu herkesi etkiledi. Özellikle benim gibi 12leri. Sınav kolay olduğu için siralamalar iyi gelmeyecek 2019dan. Ayt matematik gayet kolaydı.(Ben en çok ilk 5bin tayfaya üzüldüm. Normal denemede 35+ yapan adamlarla 30+yapan adamların ayt matematik netleri şu an ya eşit ya da 1 2 net farkı var.) Ama pandemi kimseyi etkilemedi ilk 20bini etkilemedi tarzı yorumlar salakça bence. Ben kendimden örnek verdim ve o zamanlar epey arkadaşıma da bu durumu soruyordum. Çoğunluk ev ortamından bunalmıştı. Siz de insan değil misiniz anlamıyorum ki bu forumda ciddi seviyede ezik ve duygusuz insan var. Ölüyorum desem gülerler o derece.

• quote:

Orijinalden alıntı: UzakDiyardanYemekler

Alıntıları Göster
    Olumlu etkilediği de oldu olumsuz da. Beni de olumlu etkiledi mesela¿ Arkadaşlarımı da olumlu etkiledi. Benim konuştuğum birçok kişiyi olumlu etkilemiş birçoğunu da olumsuz etkilemiş. Kişisine göre değişiyor. Ama herkes olumsuz etkilendi demek yanlış,tam tersi de yanlış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Bender -- 26 Temmuz 2020; 12:28:40 >

• hadi bakalım geriye gidecek diyenler 2 ile çarpın diyenler buyrun gelin katsayılarınızı söyleyin kaçla çarpıp bölüyoruz görelim.
  • 2018 Kolay bir sınavdı 2019, 2018den çok daha zordu ve buna rağmen yığılma oldu. 2020 2019 seviyesinde olsun ya da daha zor olsun fark etmez yine de yığılma olacak ister inanın ister inanmayın. Şu an herkes % kaç yıgılma olacak onu tartışıyor.

• quote:

Olumlu etkilediği de oldu olumsuz da. Beni de olumlu etkiledi mesela¿ Arkadaşlarımı da olumlu etkiledi. Benim konuştuğum birçok kişiyi olumlu etkilemiş birçoğunu da olumsuz etkilemiş. Kişisine göre değişiyor. Ama herkes olumsuz etkilendi demek yanlış,tam tersi de yanlış.

Alıntıları Göster
    Öyle olduğunu düşünmüyorum kardeşim. Dediğim gibi dershane okul ortamı vb durumlar coğunlugu iyi etkilememiştir. Neye göre iyi etkiledi diyorsunuz onu da anlamadım. Senin gibi iyi etkiledi diye bir arkadaşım sinavda batirdi. Ege diş dusünüyordu o bile gelmeyecek büyük ihtimal.

• Daha iyi gelmeyecek. Ama abartıldığı kadar da kötü de gelmeyecek çok az bir fark olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UzakDiyardanYemekler

Öyle olduğunu düşünmüyorum kardeşim. Dediğim gibi dershane okul ortamı vb durumlar coğunlugu iyi etkilememiştir. Neye göre iyi etkiledi diyorsunuz onu da anlamadım. Senin gibi iyi etkiledi diye bir arkadaşım sinavda batirdi. Ege diş dusünüyordu o bile gelmeyecek büyük ihtimal.

Alıntıları Göster
    Sen olumsuz etkilendin diye herkes olumsuz mu etkilenmek zorunda¿ Ben olumlu etkilendim,konuştuğum birçok kişi olumlu etkilenmiş ama birçoğu da olumsuz etkilenmiş. Kişisine göre değişiyor işte,daha neyi zorlayıp “herkes olumsuz etkilendi yhaa” diyebiliyorsun¿ Sınava giren herkesle konuştun mu¿ Olumlu etkilenen de var olumsuz etkilenen de.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.