Böyle gelmesi imkansız. Tm de 55k daki adamın 40k ya girme ihtimali var demiş. Yani 55k daki adam hukuk kazanacak. İMKANSIZ!
Juncker
kullanıcısına yanıt
iyimser melek sen tahmin yapma her seferinde yanılıyorsun
MertayKardes
kullanıcısına yanıt
Okuma yazmanmı yok kardeşim. Tahminmi yaptım. Videoyu yorumladım. Videodaki adam öyle demiş.
Juncker
kullanıcısına yanıt
benim var da senin yok galiba. mı yazmasını bilmeyen insanlar kalkmış sınav yorumluyor.
MertayKardes
kullanıcısına yanıt
Uufffff bu çok ağır oldu. Bundan sonra yaşayamam. Uffffff
Juncker
kullanıcısına yanıt
bence de yaşama senin gibi oksijen israfları yaşamasa da olur.
MertayKardes
kullanıcısına yanıt
Olm ne diyonla durup dururken gelip sataşıyon. Kinin mi var bana anlamadım. Durup duruken tartışma başlattı adam. Pahahshahaj
Umut taciri ******nk Buna inanan adamın oy kullanma hakkı elinden alınmalı
Juncker
kullanıcısına yanıt
sakin ol canım denedim biraz sıkıntı yok.
MertayKardes
kullanıcısına yanıt
Linkteki videyou aç izle. Sonra gel benim yazdığımı oku. Sonra bak bakim sınav mı yorumlamışım ya da umut tacirliği mi yapmışım. Sonra da bi köşeye otur ve "ben niye böyleyim" diye sorgula kendini.
Juncker
kullanıcısına yanıt
artislik yapma lan şaka yaptığımı söylüyorum hala uzatıyorsun. sen kendini sorgula iyimser melek niye her seferinde yanılıyorsun. 2649841651k yapmışsın tmden ben niye beynimi kullanamıyorum de. yazı tipinden belli ediyorsun ya kendini tahmin etmek zor olmamalı.
bu arada ironiyi öğrenmen gerek.
MertayKardes
kullanıcısına yanıt
Tamam kardeşim tamam. Yaptığım sıralamayla dalga geçerek beni incitemezsin ama kendi karakterini gözler önüne seriyorsun. İnsanlara durup duruken sataşmak şaka değil trollüktür. Sıralaman kaç bilmiyorum ama insanları aşağıladığına göre iyi bir şey yapmış olmalısın. Hayatında ki tek başarın da bu olacak. Bi köşeye çekilip kendince övünebilirsin. İroninin ne olduğunu da bi araştır. Belliki bilmiyorsun anlamını.
Juncker
kullanıcısına yanıt
tatava yapma da uza kardeş. karı gibi uzattıkça uzatıyorsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme