Şimdi Ara

SIRALAMALAR NASIL GELİR SON NOKTAYI KOYUYORUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sayısal için ilk 20 bin değişmiceği fikrindeyim .zaten geçen yıldan ilk 55 65 binden kalan neredeyse 8 9 bin kişi olduğunu düşünüyorum mezunda . Bu adamlarla beraber değişiceğini çok düşünmüyorum ilk 17 18 bin için. Sonrasında 20 35 arası aşırı yığılma olucağını düşünüyorum .50 sonrası için ise bu dönemde çalışan yaparız lan kafasınz giren veya az olsa dahi çalışan kesimin büyük farklarla öne geçiceğini düşünüyorum yığılma olur demiyorum ama hani o küçük çalışmalar o noktada farkeder diye düşünüyorum .geçen seneki ben olsam muhtemelen çalışmayı zaten bırakmıştım toptan bırakırdım .muhtemelen dediğim aralıkta çok yığılma olucağı düşüncesindeyim . He aman aman 2018 gibi gelir diye düşünmüyorum Çünkü ilk 20 bindeki kesim artık bu sisteme alıştı gayet iyi netler çıkarıyor . Burda bile yığılma var itü endüstri türkçe 8 binle alırken itü endüstri ingilizce 5 bin aradaki net farkı 2 net ayt . Dediğim gibi çoğu insan aslında baya iyi yapıyo sınav süresindeki şansa bağlı değişiyo ilk 5- 20 bin . Bu yüzden 2018 gibi gelmez . Ama 2019 gibide bence gelmicek . Seneye mezuna kalanların ayvayı yiceği düşüncesindeyim gerek konu olarak gerek yığılma olarak .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doremoni-V2 -- 11 Haziran 2020; 19:49:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha sınav sorularını görmeden neyin son noktasını koyuyon aga? Öyle bir sınav yaparlar ki değil 30 dk, 1 saat verseler sıralamalar 2015 gibi gelir. Bana 2013 SBS'de özel durum nedeniyle 30dakika ek süre verildi. aldığım puan 365. (%17lik dilim) Çok zor bir sınavdı sürenin hiçbir faydası olmadı. Aynı şekilde hele bir sınava girilsin sorular görülsün öyle yorum yapar millet
  • Up

• Doremoni-V2 D kullanıcısına yanıt
    Daha sınav sorularını görmeden neyin son noktasını koyuyon aga? Öyle bir sınav yaparlar ki değil 30 dk, 1 saat verseler sıralamalar 2015 gibi gelir. Bana 2013 SBS'de özel durum nedeniyle 30dakika ek süre verildi. aldığım puan 365. (%17lik dilim) Çok zor bir sınavdı sürenin hiçbir faydası olmadı. Aynı şekilde hele bir sınava girilsin sorular görülsün öyle yorum yapar millet
  • ulan 2 net 3k oynatmıs iki net dediğin 10 puan 8k ile 5 arasında 10 puan olması yığılma oluyor len mk mı demek.. daha analiz etmeyi bilmiyorsun nokta koyuyorsun aynen kanka

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fen liseleri bile geçen sene baya mezun bıraktı bence iyi düşün hocam
  • her sene ortalama aynı oluyor hocam

• shelveyy S kullanıcısına yanıt
    bulunduğum yerdeki okullar fen anadolu yaklaşık 1/3 öğrenci gönderdi (2019 mezunu olanları için) tabi listelerinde geçen seneki mezunlar ile ekliyolar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eşit ağırlık 2018 2019 arasında

• 2010

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.