Şimdi Ara

sıralamam 26k cok kararsızım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sıralamam 26 bin eczacılıkların hepsi geliyor nerdeyse fakat kücüklükten beridir tıp ve diş hekimliği istiyorum dişte de medipol diş 50 burslu gelme ihtimali var maddi durumumuz da cok kötü değil fakat 50 burslusu bile yıllık sadece okul masrafı 20 bin liraya geliyor önereceğiniz bölüm ya da tavsiye var mı?

• 26 bin kaldıysan ve Tıp'ı çok istiyorsan bence mezuna kal sıkı bir çalışmayla hedefine ulaşırsın. Bunun dışında eğer istiyorsan Mühendisliklere göz atabilirsin.
  • zaten bu sene 2. senemdi 1 sene daha kaldırabileceğimi düşünmüyorum
  • khyrr K kullanıcısına yanıt
    ftr düşündün mü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Odyolojiyi de düşün

• Hocam ayni durumdayiz ama benim 3. Senemdi. Benim siralamam da 29bin. Ben hayatimda bu kadar sacma bir siralama gormedim

• dukanyapanvegan kullanıcısına yanıt
    ftryi bikaç kişiyle konustum devlette calışırsan memurdan farkın kalmaz dediler ve hastanede adam akıllı bi muamele görmüyolar dediler o yüzden geri plana attım üstelik devlette calısınca da maaş açısından cok bi getirisi de yokmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20k sıralama tavsiye
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • khyrr K kullanıcısına yanıt
    ecza iyidir sağolun hocam ftr ile igili fikrim yoktu

• Ozi766 O kullanıcısına yanıt
    iş imkanlarını cok yüksek ve gelecekte cok ravet gören bi meslek olacak diyolar fakat yeni acılan bölümlere hep öğrenci çekmek için kullanılan bi kandırmaca da olabilir bu o yüzden geleceğimi riske atmak istemiyorum. Odyoloji hakkında daha cok bilgin varsa verebilir misin kardeşim
  • Mf 4 siralaman da o civardaysa muhendislik yazabilirsin

• Uche-Högh U kullanıcısına yanıt
    hangi mühendisliği yazmamı önerirsin
  • Bir suru secenek var senin ilgi alanlarini bilmedigim icin onermem cok dogru olmaz.Saglik secsen maas acisindan bakarsak kazanicagin para belli cok da artis olmaz.Muhendislikte tamam ilk birkac sene sagliga gore az kazanabilirsin ama maasin surekli artiyo ve siniri yok.Senin kendini gelistirmene kalmis.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.