Bildirim
Sıralamam 4722, yardım lütfen
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
4560 siralamam.
Ankara tıp (3bin küsür)
Gazi türkçe (4200)
Gazi ing (4860)
Ybü türkçe (4900)
Omü (9bin)
Şeklinde yazacağim. Gazi ing ya da Ybü gelir diye dusunuyorum. Olmazsa da omü kesin. Yani 4000lik yer gelmez kontenjanlar azaldi ilk 5k'da.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdng -- 2 Temmuz 2015; 16:53:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: I'd name it Marla.
4560 siralamam.
Ankara tıp (3bin küsür)
Gazi türkçe (4200)
Gazi ing (4860)
Ybü türkçe (4900)
Omü (9bin)
Şeklinde yazacağim. Gazi ing ya da Ybü gelir diye dusunuyorum. Olmazsa da omü kesin. Yani 4000lik yer gelmez kontenjanlar azaldi ilk 5k'da.
hocam istanbul izmir falan düşünmüyorsun sanırım. bende ilk ege, dokuz eylül, gazi diye başlayacağım. dokuz eylülden ümitliyim şimdilik -
up -
up up
bilgili olanlar lütfen yardımmm -
Benim de sıralamam o sıralarda ege dokuz eylül ankara gazi diye düşünüyorum siralamayi sizce gazi mi daha iyi olur yoksa dokuz eylül mu
Mf3 4611 , gazi gelmesini istiyodum. Kayseri de yaşıyorum ben , çevremdekiler "izmirin uludağın vs tek avantajı(erciyese göre)daha batıda olması" diyor. Gazi ing düşünmüyorum. Yıldırım beyazıt hakkında çok olumsuz şey duydum yani daha pişmemiş o üniversite bence. İzmir bozuk bi şehir biraz da . Sanırım gaziden sonra direk erciyes yazabilirm
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ebru1273
Benim de sıralamam o sıralarda ege dokuz eylül ankara gazi diye düşünüyorum siralamayi sizce gazi mi daha iyi olur yoksa dokuz eylül mu
ben günlerdir akdeniz, dokuz eylül, gazi üçlüsünü araştırıyorum. oralarda okuyan baya bi kişiyle konuştum. gördüğüm kadarıyla hepsi üniversitesinden memnun, tabi her üniversitenin kendine göre ayrı zorluğu, ayrı avantajları var fakat kimse tercihinden pişman değil. bende biraz yoruldum araştırmaktan ve izmir faktöründen dolayı tercihimi dokuz eylülden yana kullanacağım. benim sıralamamda zaten gazi türkçe pek gelmez gibi, gelse de dokuz eylülü yazardım.
burada seçim biraz size kalmış, mesela yukarıdaki arkadaş izmirdeki ortamı beğenmemiş :) herkesin sevdiği şeyler aynı olacak diye bi şey yok. ben izmiri çok sevdim ve bu yüzden dokuz eylülü yazacağım. kalite yönünden bu üç üniversitede pek fark göremediğim için, şehir faktörünü ön plana çıkardım. tercih size kalmış
-
Bende öyle düşündüm şehir önemli olacak artık kontenjan azaldı ama çok azalmadi heralde dokuz eylul gelecek hayırlısi olsun bakalim Teşekkürler bu aradaa😊
quote:
Orijinalden alıntı: AldoRaine
quote:
Orijinalden alıntı: ebru1273
ben günlerdir akdeniz, dokuz eylül, gazi üçlüsünü araştırıyorum. oralarda okuyan baya bi kişiyle konuştum. gördüğüm kadarıyla hepsi üniversitesinden memnun, tabi her üniversitenin kendine göre ayrı zorluğu, ayrı avantajları var fakat kimse tercihinden pişman değil. bende biraz yoruldum araştırmaktan ve izmir faktöründen dolayı tercihimi dokuz eylülden yana kullanacağım. benim sıralamamda zaten gazi türkçe pek gelmez gibi, gelse de dokuz eylülü yazardım.
burada seçim biraz size kalmış, mesela yukarıdaki arkadaş izmirdeki ortamı beğenmemiş :) herkesin sevdiği şeyler aynı olacak diye bi şey yok. ben izmiri çok sevdim ve bu yüzden dokuz eylülü yazacağım. kalite yönünden bu üç üniversitede pek fark göremediğim için, şehir faktörünü ön plana çıkardım. tercih size kalmış
Ama kanka dokuz eylülün eğitim sistemi de farklı bunu bi düşün, bi de bişi sorcam. İngilizcem kötü ama gazi ingilizceye gidiyim mi sizce
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kardesim ben de 4700deyim ben de dokuz eylul tutar mi diye dusunuyorum kontenjanlardan dolayi
quote:
Orijinalden alıntı: AldoRaine
Tecrübeli arkadaşlardan tavsiye bekliyorum. Tıp tercihi yapacağım, tercih yaparken en çok kaç binden başlamalıyım? Sıralamalar yıllara göre çok oynuyor mu mesela 4000 lik yere girebilme şansım var mı? Yardımcı olabilirseniz çok teşekkür ederim.
Dokuz eylülde arkadaslarım var ortamı nasıl?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X