Bildirim
Sıralamam 7.9k Sizce Hangisi Gelir
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bence gelir -
Rahat gelir hocam -
İnşallah hocam gelmezse üzülürüm cidden -
Rahat gelir tıp siralamalari bazi istisnalar disinda gerileyecek bence -
Hocam bu senenin çok farklı bir dinamiği var 30 kişi de çok gibi geldi gözüme normalde 275+7 alıyor bu sene yeni fakülteden dolayı 245+7 yapmışlar -
Up -
Rahat gelir en kötü ihtimalle 8.2k civarı kapatır. -
Up -
Up -
Zor -
Hocam gelmez mi ya? Bu kadar ileri çekebilir mi?quote:
Orijinalden alıntı: Guest-CCBD44718
Zor -
Up -
Yani zor gibi çekebilir bu sene çok farklı hocam cidden. Bende isterim güzel şeyler söylemek. Ama bu sene cidden berbattı ÖSYM MEB de bunun farkında -
Haklısınız hocamquote:
Yani zor gibi çekebilir bu sene çok farklı hocam cidden. Bende isterim güzel şeyler söylemek. Ama bu sene cidden berbattı ÖSYM MEB de bunun farkında -
Up -
İnşallah kalbine göre olur kardeşim. Allah büyük -
İnşallah hocam sağolun Allah herkesin gönlüne göre versin. Son 4 sene içerisinde en yüksek 8000 i görmüş nasip kısmet artık.quote:
İnşallah kalbine göre olur kardeşim. Allah büyük -
Hocam 30 kişi azalsa bile kontenjan size kesin gelir çukurova moraliniz bozmayın bence 900 kişi öne çekeceğini zannetmiyorum -
Benim de sıralama 7043. 7089 luk yeri yazdım insanlar kesin gelir diyor ama ben de tedirginim ya öne çekerse diye. Ama sizin içiniz rahat olsun bence 900 civarı one çekmez. Benimde 5. Tercihim çukurova
Benzer içerikler
- yatay geçişte sene kaybı olur mu
- 9 ayda yks kazanılır mı
- okunmaması gereken bölümler
- eyüp b ekşi
- whywouldnt 30 günde tyt pdf
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X