Arkadaşlar merhaba, Mekan süper, uçuyor. İçeri girer girmez o ambiyansa giriyorsunuz. Tabaklar harika, herşey göze hitap ediyor. Koltuklar mobilya, her tarafı tahta sandalye değil. Çok rahat. Masaya 3 çeşit tereyağ servis edildi. Hepsi birbirinden harika. Kebap çok lezzetliydi. Menü çok zengin, güzel ürünler var. Peçetelik bile farklı tasarım bir ürün. Masada şişe kolonya var. Lavabo harika ötesi. İster Havlu isterseniz kapıt peçete var. (El sildikten sonra atılacak yer belli olsun diye yanlara havlu konmuş) El sabunu marka ve harika kokulu. Çıkıyorsunuz dışarıda yine marka kolonya var. Hiçbir detay geçiştirilmemiş. Özel buluşma için çok uygun mekan. Vale 250 lira. Mayıs 2024 Dolar 32.20 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 19 Mayıs 2024; 15:39:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sıralı Kebap Etiler [Tadım Notum ve Fotoğraflar]
-
-
-
Fiyatlar şakamı ? Fanta 130 küver denilen saçmalık 190 1 şiş kıyma 625 ₺ 200 gr gelmez bile,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson_Crusoe -- 24 Mayıs 2024; 14:20:11 > -
böyle mekanların topunun kapanması dileğiyle..
-
Burası ilk olarak Antalya'da Lara semtinde 2016'da açıldı.
Devraldıkları yer önceden balıkçı idi.Konum olarak da çok güzel bir yerdeydi.Ama tutturamamışlardı.
O zamanlar bu kadar kazık değildi.Fakat İnstagram'ı acayip iyi kullandılar.Reklam vs,
Değişik mezeler vs. kebaplar fena değildi.Reklamında etkisiyle iyi tutturdular.
Pandemi bile çok etkilemedi.Gayet hiçbirşey olmamış gibi döndüler.(Çok kapanan yer oldu.)
Fakat porsiyonları çok küçültmüş durumdalar.Fiyatlar da bir o kadar fahiş.
Ben kendimce kazıklanmaya tepki olarak artık gitmiyorum.Ama evim çok yakın.Hemen önünde yürüyüş yolu mevcut.
Yürüyüş yaparken akşam üzeri ne zaman önünden geçsem full çekiyor.
Sanırım yurtdışında da açılacaklar.Londra vs,
-
ev hatta araba almak bile insanımız için artık bir hayal olduğu için artık insanlar da para biriktirmek yerine elindeki avcundakini yemeye, içmeye, giymeye saçmaya başladı. bunu gören mekan sahipleri de fiyatları gazladıkça gazlamaya başladı. sözüm meclisten dışarı bu ülkede sağılacak enayi o kadar fazla ki...
o şıkır şıkır mekanlarda fahiş fiyata yemek yerken gördüklerinizin çoğu emin olun sizden benden varlıklı değiller.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 12 Haziran 2024; 11:48:32 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X