Sırbistan Futbol Federasyonu, Hırvat ve Arnavut taraftarların yaptığı tezahüratlara ceza verilmemesi halinde Euro 2024'ten çekileceklerini açıkladı. Euro 2024'ün B Grubu'nda karşılaşan Hırvatistan ve Arnavutluk takımlarının 2-2 berabere kaldığı maçta her iki takımın taraftarlarının hep bir ağızdan "Sırp'ı öldür, öldür, öldür" sloganları attığı iddia edildi. Sırbistan Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Jovan Surbatoviç, UEFA'nın söz konusu maçın 59. dakikasında yapılan tezahüratlar nedeniyle hem Hırvatistan hem de Arnavutluk'un cezalandırılması yönünde talepte bulundu. Surbatoviç, UEFA'nın ceza vermemesi durumunda alınmazsa Sırbistan'ın Euro 2024'ten çekilmeye hazır olduğunu açıklayarak futbol dünyasını ayağa kaldırdı. Sırp medya devi RTS'ye konuşan Surbatoviç, "Öncelikle taraftarlarımıza İngiltere maçındaki desteklerinden dolayı teşekkür etmek istiyorum ve umarım Slovenya'yı yeneriz. Fakat Hırvatistan ile Arnavutluk arasında oynanan maçta duyduklarımız tam bir skandaldı. UEFA'dan bu iki ülke için ceza ve yaptırım talebinde bulunacağız" diye konuştu. |
Sırbistan turnuvadan çekiliyor. Futbol dünyası ayağa kalktı
-
-
Yapildiysa o sekil bi tezahurat, gostermelik de olsa ceza verilmeli de sen Balkanlardaki Hiristiyani Muslumani birlestirecek nasil bir pislik yapmis olabilirsin, don de bir kendine bak Sirp kardes.
Bizi bile en azindan Muslumanlar seviyor :) gerci son zamanda Yunanlar haric diger Bulgar ve Slavlarla bir sikinti yok gibi, gidip sikinti yasayan da duymadim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizim TFF den fikir alsinlar ne sis yansin ne kebap turu cezalar vermekte oldukca ustalar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ceferin canlı yayında enough diye 2-3 kere bağırsın sorun çözülür
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ouuuu shheeeeeetttttttttttt!
ince... çok ince ... muharrem ince
-
sırbistanı kimse sevmez geçmişte balkanlarda yaptıkları belli çevresindeki tüm ülkelere kan kusturdu. yunan ve ermeniler türkiyeyi ne kadar seviyosa ondanda kötüsü sırplar için arnavut ve hırvatlardaki karşılığı
-
Çekilmese sanki şampiyon olacaklardı.Zaten 1 maç sonra gg.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu Tadic bahtsiz bedevi gibi, her oynadigi takim cekilmekten söz ediyor
-
Geçmişe takılı kalınıp yaşamak saçma. Tamam tarihte Sırpların yaptığını unut diyen yok da maçta Dünya'nın gözü önünde bu tarz kin ve nefret kusan söylemler yanlış ve anlamsız. Federasyon bu konuda haklı. Göstermelik de olsa ceza vermeliler. Onun dışında Sırbistan çekilirse de kendi zararı, kimsenin de umursayacağını sanmıyorum.
Bu fikri tadiç mi verdi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu arada bu söylemler organize. Sırplar rusların bir şubesi gibidir. Rusları köşeye sıkıştırmak için sırplara gösterilen sopadır. Bundan 1 hafta kadar önce bunların reisi 3.dünya savaşı çığırtkanlığını yapıyordu. O an tam şunu düşündüm. Muhtemelen sırplara operasyon başlayacak. Anlaşılan futboldan başlamış. Yakın zamanda kosova+bosna+hırvat+arnavut güçleri nato destekli sırplara operasyon çekecektir. Kosovanın bosnanın ab müzakereleri boşuna değil. Mit ile tr olarak yardım edecek bence.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Balkanlarda sıradan bir gün. Balkan standartlarına göre hafif kalmış yine
o stat annesi babası karısı kocası akrabaları toplu katliamlara soykırımlara maruz kalan insanlar dolu
üzerindende öyle 60-70 - 100 sene geçmedi henüz çok taze
sırplar boş yapmasın
-
Hak ettiler ki söylüyorlar. Binlerce insanı sebepsiz yere katlettiler halen bile toplu mezarlarda kayıp olan insanlar var bu kolay kolay sindirilecek bir şey değil o yüzden ben kendi adıma kimseyi suçlu bulamam.
-
Çekil git kardeşim sende. Ne boş yapıyorsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Çekilmese sanki şampiyon olacaklardı.Zaten 1 maç sonra gg.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X