Şimdi Ara

Sırbistan Vize

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Umuma mahsus(bordo) pasaporta sahibim ve nisan ayının 12sinde Belgrada gidecegim turistik amaçlı,aklıma takılan şey haber sitelerinde 2010 yılında Sırbistan ile vizelerin kaldırılacagına dair anlaşma imzalandı diyor ancak googleda arama yaptıgımda bazı sitelerde Sırbistan Türklere vize uygulayan bazı kaynaklara vize uygulamayan ülke olarak geçiyor

Son zamanlarda giden yada bilgili olan biri beni bilgilendirebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi befuzorro -- 29 Mart 2013; 16:07:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: befuzorro

Umuma mahsus(bordo) pasaporta sahibim ve nisan ayının 12sinde Belgrada gidecegim turistik amaçlı,aklıma takılan şey haber sitelerinde 2010 yılında Sırbistan ile vizelerin kaldırılacagına dair anlaşma imzalandı diyor ancak googleda arama yaptıgımda bazı sitelerde Sırbistan Türklere vize uygulayan bazı kaynaklara vize uygulamayan ülke olarak geçiyor

http://www.istanbul.mfa.rs/tur/contact.php

buradan konsoloslukla irtibata geçerek en sağlıklı bilgiyi alabilirsiniz.

• http://www.mfa.gov.tr/sirbistan.tr.mfa

dışişleri bakanlığı sitesinde tüm bilgiler var
  • Yazin Sirbistan'daydim. Vize gerekmiyor.

Yaninizda kesinlikle hotel rezervasyonunun ve donus biletinin ciktisi olsun.
  • abicim vizesiz bi sürü tur var seçeceksen onlardan seçmek en iyisi gerçi aşar beni ama işler tıkırında olan benim yerime de gitsin süper abi ya ben biraz biriktirmem lazımgitmek içinhttps://www.istanbulunfirsati.com/firsat-sinirli-sayida-5-gun-5-yildizli-otel-konaklamali-vizesiz-saraybosna-turu-bonus-kartlara-3-taksit-899-tl-1507.aspx aslında çok para da değil garibana çok
  • vizeye gerek yok sırbistan için
  • Geçen ekim ayında gittim belgrad'a hava yolu ile.Pasaport polisi baya zorluk çıkartı,neden geldin,nerede kalıcan vs bir sürü soru sordu yarım saat bankoda bekledim ve sonra organizatörü aradılar öyle girdim ülkeye.

not : gidiş dönüş uçak bileti,hotel rezervasyonu vs bir sürü belge olmasına rağmen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YUNANİSTAN VİZE İŞLEMİ
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: befuzorro

Umuma mahsus(bordo) pasaporta sahibim ve nisan ayının 12sinde Belgrada gidecegim turistik amaçlı,aklıma takılan şey haber sitelerinde 2010 yılında Sırbistan ile vizelerin kaldırılacagına dair anlaşma imzalandı diyor ancak googleda arama yaptıgımda bazı sitelerde Sırbistan Türklere vize uygulayan bazı kaynaklara vize uygulamayan ülke olarak geçiyor

Sırbistan'a vizesiz giriş yapabilir ve 3 ay boyunca kalabilirsiniz.
  • belgrad nasildir deger gtmeye? orada yemek icmk ucuz mudur usd degerli mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.