Şimdi Ara

Sırbistan Vize İstiyor mu ? [Transit Geçiş Yapılacak]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arabayla hamburg ‘a gitmeyi düşünüyorum. Araba Almanya plakalı.Yol üstünde de sırbistandan geçmek zorundayız.Acaba vize istiyor mu sırbistan bi bilgisi olan var mı ?

Transit geçiş yapacağız, hususi (yeşil) pasaporta sahibim.Acil cevaplarınızı bekliyorum.

Baya yerde araştırdım, yeşil pasaporta vize istemeyen veya isteyen ülkeler arasında yok.Ayrıca 2010 aralık ayında bir anlaşma yapılmış sırbistanla, özel geçişler için de geçerli mi acaba bu ?

Çünkü otobüs şöförleri, kamyon şöforleri vb. için kısıtlanmış gibi geldi bana.Sırbistan üzerinden yakın zamanlarda geçmiş olan arkadaşlardan yardım istriyorum.

2 gün sonra yola çıkacağız, acil cevaplarsanız sevinirim.Şimdiden yardım eden arkadaşlara teşekkürler..

• Geçen sene turla gittiğimizde geçmiştik

not:Yeşil pasaport sahibiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: alora35

Geçen sene turla gittiğimizde geçmiştik

Hocam turun elinde turistik gezi yaptığınıza dair belgeler vardır sanırım o yüzden sorun çıkmamıştır.

O kadar siteye girmeme ragmen hala elle tutulur birşey bulamadım.

Yeşil pasaportum var, çoğu ülkeye vizesiz geçiş yapılabiliyor ama Sırbistanla ilgili herhangi birşey bulamadım.

Hala araştırıyorum, 2010 aralık ayında imzalanan bir anlaşma var.Ondan da otobüs şöforleri falan diyor.Özel araç sahipleri ile ilgili birşey bulamadım
  • Avrupa içinde sınır kontrolü oluyor genellikle. Elini kolunu sallaya sallaya geçiyorsun. O nedenle sorun olacağını sanmıyorum.
    Baktın kontrol oldu, sorun çıkardılar; Romanya, Macaristan, Slovakya, Çek (ya da Polonya) üzerinden gidersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

Avrupa içinde sınır kontrolü oluyor genellikle. Elini kolunu sallaya sallaya geçiyorsun. O nedenle sorun olacağını sanmıyorum.
    Baktın kontrol oldu, sorun çıkardılar; Romanya, Macaristan, Slovakya, Çek (ya da Polonya) üzerinden gidersin.

Yani demek istediğiniz Sırbistan'a sınır kapısından geçişimizde herhangi bir kontrol olmuyor mu?

Direk geçiyor muyuz? Doğru mu anladım.Diğer ülkelerde bildiğim kadarıyla zaten yeşil pasaport'a vize uygulanmıyor.

Bir de vize için İstanbul'a gidip uğraşmak istemiyorum.Biraz daha detay verir misiniz mümkünse ?
  • Güncell..
  • Hocam, Peder daha başlamadı dedi ama emin değil. İstersen bir konsolosluğu ara.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vikipedide vize istemiyor gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: .BURAK.

quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

Avrupa içinde sınır kontrolü oluyor genellikle. Elini kolunu sallaya sallaya geçiyorsun. O nedenle sorun olacağını sanmıyorum.

Yani demek istediğiniz Sırbistan'a sınır kapısından geçişimizde herhangi bir kontrol olmuyor mu?

Direk geçiyor muyuz? Doğru mu anladım.Diğer ülkelerde bildiğim kadarıyla zaten yeşil pasaport'a vize uygulanmıyor.

Bir de vize için İstanbul'a gidip uğraşmak istemiyorum.Biraz daha detay verir misiniz mümkünse ?

Aynen, direkt geçiyorsun. Tek kontrol Türkiye çıkışında olur. Ondan sonra çok nadir, çok şanssız olmanız gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: .BURAK.

quote:

Orijinalden alıntı: alora35

Geçen sene turla gittiğimizde geçmiştik

Hocam turun elinde turistik gezi yaptığınıza dair belgeler vardır sanırım o yüzden sorun çıkmamıştır.

O kadar siteye girmeme ragmen hala elle tutulur birşey bulamadım.

Yeşil pasaportum var, çoğu ülkeye vizesiz geçiş yapılabiliyor ama Sırbistanla ilgili herhangi birşey bulamadım.

Hala araştırıyorum, 2010 aralık ayında imzalanan bir anlaşma var.Ondan da otobüs şöforleri falan diyor.Özel araç sahipleri ile ilgili birşey bulamadım

Geçen seneyi biraz daha hatırlamaya çalıştım evet bizi orda durdurmuşlardı hatta bagaj kısmına bakmışlardı (birde sadece yunanistan ve bizim sınırda durmuştuk)
    iyice araştır derim olmadı rotayı değiştir

• Eğer emin değilsen vize isteyip istemediğine, yunanistandan feribotla italyaya gidip, ordan direk basıp gidebilirsin.
  • Vize yok, ama sinirlarda kontrol var. Sorun olmadan gecersiniz. Zaten yesil pasaportunuz varmis, sizin icin ingiltere haric Avrupada sorun yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardımlarınız için teşekkürler, bugün çıkıyoruz yolculuğa hayırlısıyla sorun çıkmaz inşallah :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.