Şimdi Ara

SIRF ITÜ ODTÜYE GIRMEK IÇIN GIDA MÜH OLMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tam bir loserlıktır. Arkadaşım sen 'itü'de mühendislik okuyorum' diyince sanki karşındaki insan 'ne mühendisliği?' diye sormayacak mı? Eninde sonunda afedersin gıda okuduğun anlaşılacak ve dalga malzemesi olacaksın. Kendini bu ünilerde elektronik bilgisayar makine okuyanla bir gösteremezsin, yemezler.

Mesela benim bi arkadaş da itü'de gemi ve deniz teknolojisi mühendisliği(ahahah) okuyor. Bölümünü soranlara gemi diyo bi de çakal, sanki bana gemi inşaatı.. Sonunda arkadaşın malum bölümü okuduğu ortaya çıkınca 'iki yıllık mı', 'tuzla kampüsünde mi?' gibi sorularla arkadaş alaya alınıyor hahah. Liseden fizik hocamız yarım saat dalga geçmişti bu zavallıyla ve en son beni gösterip 'gerçek mühendis böyle olur' demişti. Duygulandım.

Sonuç olarak, böyle bölümler yazacağınıza mezuna kalın ve adam gibi bölümler kazanın gençler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Özet : İtü de mühendislik okuyorsun.

• hocam birkaç gündür açtığın konuları takip ediyorum tek düşündüğüm acaba ne zaman sıkılıp yaptığın gereksizliklerden vazgeçeceğin
  • Emre.-. kullanıcısına yanıt
    Amacım kendimi övmek değildi, tercih yapacak öğrencilere yol göstermek istiyorum.

• 3 gündür bıkmadı hala aynı konuyu açıyor.

Kusura bakma da Sabri Reyiz i de geçtin sen!
  • Yine mi sen be arkadaş !
    Senden bir cacık olmaz,karşına ODTÜ lü gelince de senin havan söner,sende diğerlerine katıldın o zaman ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksygen -- 19 Ekim 2014; 19:04:22 >
  • İTÜ elektrik elektronik kaçıncıyı aldı bu sene odtüyle kıyaslamak için merak ettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sözlük değil burası
  • bareth_gale B kullanıcısına yanıt
    Kardeşim senin dediğin gibi odtu ye giriyim yeter gibi düşünen çok insan var gene müh isteyip her hangi bir müh diyenlere lafım yokta , benim bi arkadaş var çok kötü puanı ole İTÜ kimya yazdı ögretmenlik kötü bir bölüm artık bir belgede vermiceklermis çıkan sadece mezun olacak sonra KPSS falan öğretmen olmaya uğraşacak , bana açma gelen itü adı ile hava atıp oranın en en iğrenç bölümünda okuması , orda okuyacağına şehrinde oluşa çok daha iyiydi , simdi kendince İTÜ lü

• Yemin ediyorum tm olmanın verdiği dayanılmaz hafiflik. İlgiyle takip ediyorum bu elemanı

• Ooooo berıt geyl kardeş burdaymis noobdotaci nerde ya gozukmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: heveskiran

Yemin ediyorum tm olmanın verdiği dayanılmaz hafiflik. İlgiyle takip ediyorum bu elemanı

Sayısalda trolluycek bolum ve üni kalmadiginda ne yapacak saniyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Tyrion Reyiz

quote:

Orijinalden alıntı: heveskiran

Yemin ediyorum tm olmanın verdiği dayanılmaz hafiflik. İlgiyle takip ediyorum bu elemanı

Sayısalda trolluycek bolum ve üni kalmadiginda ne yapacak saniyorsun

işletme, iktisat, hukuk herkesin dilinde zaten. bu adamı çok görmem.
  • güldürdün xd

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.