Şimdi Ara

Şirince mi Kuşadası mı?Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar.Kız arkadaşımla Şirince'ye gitmeyi planlıyoruz ama otel fiyatları nerden baksanız 200 civarı.Bunu karşılamaya hazırken bir sitede gördüğüm Kuşadası'nda kalıp oradan Şirince'ye gitmek nasıl olur.Sonuçta bu mevsimde Kuşadasında 5 yıldızlı otel yarı fiyatına Şirince'nin.Planımız Şirince'yi ilk gün gezip ertesi gün Kuşadası'nı gezmek.Sizce nasıl olur?Kuşadası Şirince arası mesafe ne kadar?İzmir'den yola çıkacağız.Teşekkürler şimdiden.

• kardeş kuşadası kasabalılarla doldu kısaca amele oldu didime filan gidin yada ykuşadasına yakın davutlar var oraya gidebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla ben yaklaşık 4 yıldır bu turlar varya onlarla gidiyorum güneydoğu,likya,kapadokya,asos-çanakkale bi tek karadeniz kaldı ve inanılmaz keyifli likya turlarına bi bak bence hem deniz hem gezi ben öyle denize girip kumsalda yatamıyorum bütün gün canım sıkılıyo bu yüzden ikisi bi arada bişeyler düşünürsen turlarla git bence bu arada normal tatilden daha ucuza geliyo
  • Ben direk soruna cevap vereyim.
    Şirince-Kuşadası arası yaklaşık 20km, Kuşadasında güzel otellerde bu mevsimde çok uygun fiyata kalabilirsin. Şirinceye gitmen gerekiyorsa yolu pek düzgün değil, virajlı ve dar, bir de bugünkü kar muhtemelen oraya da yağmıştır. Bu soğukta şirincede kalacak düzgün bir yer zor bulursun, bulduğun da oldukça pahalı olur.
  • Peki Selçuk'da olan otellerde kalıp hep Şirince hem civardaki turistik yerlere gitmek mantıklı olur mu?
  • Şirinceyi ev ev gezseniz bile bir tam gün bana göre çok fazla.Yarım gün yeterde artar bile.Eğer amaç gezmek ise, Kuşadası merkezli gezmek bence daha mantıklı.Hem bu mevsimde fiyatlar oldukça ucuzdur.50 TL gibi fiyata çok güzel otellerde kalırsınız.Sahil boyu şehir merkezindeki otelleri görürsünüz zaten.Kışın Kuşadası güzeldir,rahatsız edici kalabalıkta yoktur.Yakın yerler olan Efes,Selçuk,Çamlık Tren istasyonu müzesini vs gezersiniz.

Şirincede kalacağım derseniz Selanik otel güzeldir,bir arayıp öğrenin fiyatları isterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

kardeş kuşadası kasabalılarla doldu kısaca amele oldu didime filan gidin yada ykuşadasına yakın davutlar var oraya gidebilirsiniz

sen kuşadasında amele dolu diyip didimi mi tavsiye ediyorsun :D

çok komik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kuşadası mı Çeşme mi ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş şirinceye git derim doğası çok güzel kalacagınız yer büyük ihtimal eski evlerden restore edilmiş olacak ama çok güzel biryer. Aşırı lüksü bulamazsın şirincede ama ben sana şirince derim.http://www.ephesushousessirince.com/ buradan şirince hakkında bilgi ve resimlere bakabilirsin. Hayırlı yolculuklar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.