Beyler şirinevler meydan tarafında ps cafe var mı? Dün baya bir taradım bulamadım. Bilen yazarsa çok makbule geçer.
hocam şimdi metrobüs merdivenlerinden iniyosunuz, dümdüz gidin böyle eminönü gibi bi cadde var, o caddede bi sokak var hemen ilk yada 2. bi tane kuyumcu var, kuyumcunun çaprazında tekstilci var. onu sırtınıza alın ilk sol binaya girin. ben orada milli olmuştum
quote:
Orijinalden alıntı: Eski Kullanıcı Adı Yigox
hocam şimdi metrobüs merdivenlerinden iniyosunuz, dümdüz gidin böyle eminönü gibi bi cadde var, o caddede bi sokak var hemen ilk yada 2. bi tane kuyumcu var, kuyumcunun çaprazında tekstilci var. onu sırtınıza alın ilk sol binaya girin. ben orada milli olmuştum
Zebani bekledim ama milli çıktı
quote:
Orijinalden alıntı: TeaTone
quote:
Orijinalden alıntı: Eski Kullanıcı Adı Yigox
Zebani bekledim ama milli çıktı
sadece 50tl
Godoş detected
quote:
Orijinalden alıntı: TeaTone
Godoş detected
KİMDEN DUYDUN
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme