Şimdi Ara

SİRKECİ'DEN NOTE 3 ALINIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Doğubank veya Altın Han'da kutusu açılmamış, pasaporta kayıt edilmemiş Note3 N9005'ler satılıyor. Bu cihazlar alınır mı? Garantiyi çok önemsemiyorum baştan söyleyeyim. Önemli olan İöei klonlanmış olmaması ve ülke kilidi bulunmaması. Yurt dışına ara sıra çıktığım için kayıt sorunu zaten yok. Görüşlerinizi rica ediyorum.

Teşekkürler...

• nusretziya kullanıcısına yanıt
    Replika Ürünmü Yoksa Yurtdışından Değişik Yollarmı Getirilmiş. Replikaysa Almayın Yani ( Çakmaysa) Orijnal İse Alabilirsiniz. Pasaporta Kayıt Yaptırırsınız.
  • Replika degil, gercek urun. Ingiltere menseili. Ulke kilidi kesin var midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200-300 tl daha fazla ver garantili olsun yerinde olsam ordan alıp başımı beleya sokmazdım .
  • Hocam 200-300 değil ki!! Türkiye'de satılan cihaz N9000Q ve 2000 TL civarı. Benim almak istediğim cihaz N9005 ve fiyatı 1329 TL. 700 TL fark için garanti göz ardı edilebilir bence, ne dersin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nusretziya

Hocam 200-300 değil ki!! Türkiye'de satılan cihaz N9000Q ve 2000 TL civarı. Benim almak istediğim cihaz N9005 ve fiyatı 1329 TL. 700 TL fark için garanti göz ardı edilebilir bence, ne dersin?

Eger imeisinde sorun cikmazsa gayet iyidir ama imei sorunu olursa tr deki fiyatin aynisini odersin

• quote:

Orijinalden alıntı: LoveBella

quote:

Hocam 200-300 değil ki!! Türkiye'de satılan cihaz N9000Q ve 2000 TL civarı. Benim almak istediğim cihaz N9005 ve fiyatı 1329 TL. 700 TL fark için garanti göz ardı edilebilir bence, ne dersin?

Eger imeisinde sorun cikmazsa gayet iyidir ama imei sorunu olursa tr deki fiyatin aynisini odersin

Peki şöyle sorayım. Cihaz tamamen kapalı kutu, kutu üzerinde jelatin kaplaması duruyor. İmei klonlama için bu bir şey ifade eder mi yine de? Sorularım anlamsız geliyorsa kusura bakmayın :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık Mi Note 3
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LoveBella

quote:

Peki şöyle sorayım. Cihaz tamamen kapalı kutu, kutu üzerinde jelatin kaplaması duruyor. İmei klonlama için bu bir şey ifade eder mi yine de? Sorularım anlamsız geliyorsa kusura bakmayın :)

Vallaha benim babam carrefoursadan aldigi telefonun imei klon cikti kapali kutu 0 olmasina ragmen :(( bana kalirsa tr den alin derim nolur nolmaz pahaliysa s4 velab alin yerine

• Teşekkürler...
  • Bir Allahın kuluda sormamış KAYITSIZ cihazın IMEI ini kim niye CLONLASIN diye ?

Tam komedi.

Ayrıca kapalı kutu cihazın IMEI i clonlanabilir. Çünkü kutunun üzerinde yazıyor zaten IMEI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YEY -- 22 Nisan 2014; 14:29:43 >
  • Arada yurtdışına çıkıyorum demişsiniz çıktığınızda kendiniz alın getirin bence.

• o tlf cular,merketcilerden daha güvenlidir emin olun.sattıkları cihazların olumsuz geri dönüşleri için uğramak istemezler ve zaten imei konusunda sıkıntı yaşayacak adamlar değiller binlerce hurda tlf gelip geçiyor ellerine.aslında Note 3 ün 9005 modeli için fiyat çok çok iyi
  • YEY Y kullanıcısına yanıt
    Dostum belki de haklısın ama "Sorularım anlamsız geliyorsa kusura bakmayın" demiştim zaten arkadaşa, zira çok anlamam bu işlerden, pek çok kişi gibi. Adı üstünde forumdayız, sorup öğreniyoruz. Saçma olduğunu da senden öğrenmiş olduk, sorun yok
  • Lepanto kullanıcısına yanıt
    Benim gittiğim ülkelerde bu kadar avantajlı fiyat yok inan, 1329 TL hakikaten çok iyi fiyat...
  • telefon telefoncudan alınır
  • quote:

Benim gittiğim ülkelerde bu kadar avantajlı fiyat yok inan, 1329 TL hakikaten çok iyi fiyat...

Anladım hocam inşallah sorun yaşamazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: YEY

Bir Allahın kuluda sormamış KAYITSIZ cihazın IMEI ini kim niye CLONLASIN diye ?

Tam komedi.

Ayrıca kapalı kutu cihazın IMEI i clonlanabilir. Çünkü kutunun üzerinde yazıyor zaten IMEI

Satan adam cihazın imeisini not edip pasaport kaydı yapılınca klonlayabilir. Soru mantıksız değil ve ortadaki tek komedi de haklı bile olmadığın konuda insanlarla dalga geçmen.

• i phone 5 ve lg g2 için ne fiyat çekiyorlar?
  • siegen S kullanıcısına yanıt
    Hocam G2 için değmez, fiyatlar neredeyse aynı, 5S 1500 TL civarı bulunuyor...
  • i phone 5s i telefonla alabileceğimiz güvenli bir yer var mı?Birde İphone 5 hala var mı*
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.