Şimdi Ara

SİRKECİ HAYYAM GÜNCEL FİYATLAR! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.811
Cevap
61
Favori
647.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bluecafeblue

Sn ice cube;
    yukarida belirttiginiz sorunuz uzerine size sifir fiyat soyledik( kendi adima konusayim) HAyyamdaki fiyatlar bu seviyede..

Çok teşekkür ediyorum ilginiz için sayın @ bluecafeblue.. Acaba Hayyam fiyatlarının bilindik piyasanın bu denli altında olmasının sebebi nedir üstadım ? Piyasa ve pazarlık konusunda bilgim ve ilgim sıfırdır, öğrenme ve fiyat almak amaçlı soruyorum size.Şimdiden teşekkürler cevabınız için.

Orijinalden alıntı:okseat

Ürünler spottur yani yurtdışından getirilip satılır. Satılan ürünlerde ithalatçı garantisi yoktur. Satıcının verdiği dükkan garantisi vardır. Yani kartının arkasına kaşesini vurup 1 yıl olduğunu söyler. İlk ay içerisinde birebir değişim olduğunu biliyorum. Tabiki düşürme, suyla temas tamamen kullanıcı hatası olduğu için bu durumlarda hak iddaa edemezsiniz.

okseat'ın dediklerine aynen katılıyorum,ilave etmek gerekirse;bende kendi makinamı ithalataçı firmada çalışan bi arkadaşın arkadaşı vasıtası ile,ancak lens,çanta,hafıza kartı,filtre,tripod,flaş tarzı malzeme ihtiyaçlarımı hayyamdan karşılıyorum.Elinden düşürmediğin,yağmurda ıslatmadın,kavurucu güneşin altında bırakmadıgın ve bir yere çarpmadğın sürece hiçbir sorun olmaz.Biraz maliyetli bir hobi ve eğlence olduğu için(eğlence dedim çünkü güzel bir poz yakalamanın verdiği haz ve heyecan eğlendiriyor mutlu beni) spot ürünlerin fiyatları daha makul.Karfo garantili 1 lens alacağına , hayyamda dükkan garantili ürün alıp yanında alacağın hafıza kartı,filtre yada ihtiyacın olan malzeme aynı fiyata geliyor(örnektir)Hem mağazalardaki sohbet daha sıcak ve dahada yardımcı oluyorlar,bir an önce hayyamın havasını solumanızı öneririrm :)

• Hocam Hayyam da sigma 24-70 ex dg macro nun fiyatı ne kadar acaba bilen var mı?

yardımlarınız için teşkkerler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: deu_ultraslan

Hocam Hayyam da sigma 24-70 ex dg macro nun fiyatı ne kadar acaba bilen var mı?

yardımlarınız için teşkkerler....

hayyamı bilmemde ben gitti gidiyordan sıfır, 2 sene yetkili distürübütör garantili olarak 650 tl'ye 3 taksitle aldım.
  • merhaba,
    hayyam da fuji s200 exr için fiyat alabilen var mı?
    canon 550d ki için de fiyat sorsam? :(
  • hayyam da like zor bulursun... 550d ise 1700-1800 civarı kit olarak...
    quote:

Orijinalden alıntı: corail

merhaba,
    hayyam da fuji s200 exr için fiyat alabilen var mı?
    canon 550d ki için de fiyat sorsam? :(
  • meraba arkadaşlar bende artık DSLR bir makina almak istiyorum fazla bütcem yok o yüzden 2. el alcam güncel bi model olması şart diil zaten amatörlüğümü atacağim bir makina yeterli mesela canon eos 300d yada 350 olabilr yada 20d nikon d70 d50 gibi modeller hayyamda bulunuyor mu bilgisi olan arkadaşım beni aydinlatabilir mi acaba bu konuda??
  • Temiz Sony R1 hayyamda bulabilirmiyim uygun fiyatlı olursa düşünüyorum....Gitti gidiyordan almak istemiyorum bilen yada tavsiye edebilecek olan varsa uygun fiyatlı bir R1 edinmek niyetindeyim... Pentax K10D için 900 milyon fiyat aldım ama ikinci el 400D kit lensle 750 Tl iken pek mantıklı gelmedi ...
  • canon 500 ve 550 d nin peşin fiyatları nekadar birde ben üstünde verilen lensle almak istemiyorum başka alternatif hangi lensleri önerebilirsiniz 18-55 kit yerine çünkü kime sorsam sonradan pişman olursun 18-55 kit lensle alma diyor geçen biryere gittim orada herkesin elinde fotograf makinası ve kocaman lensler vardı sanki 18-55 onların yanında yavrusu gibi felan durur bana alternatif gerçekten iyi ve uygun bir lens tavsiyesinde bulunun bu makinalardan birini alacam aylardır kararsızlık içindeyim
  • Lens olarak öncelik sırasına göre Tamron 17-50mm yada Sigma 17-70mm başlangıç için iyi seçeneklerdir.
  • Benim pek fotoğrafçılıkla ilgim olmasada sadece bilgi verme amaçlı yazıyorum. Refleks foto dan eşim için sigma 70-300 DG APO (pentax için) aldım. Faturalı 480 TL. Nova fotoğraf Tamron 70-300 için 350 TL fiyat verdi.
  • meraba arkadaşlar bende artık DSLR bir makina almak istiyorum fazla bütcem yok o yüzden 2. el alcam güncel bi model olması şart diil zaten amatörlüğümü atacağim bir makina yeterli mesela canon eos 300d yada 350 olabilr yada 20d nikon d70 d50 gibi modeller hayyamda bulunuyor mu bilgisi olan arkadaşım beni aydinlatabilir mi acaba bu konuda??
  • Arkadaşlar bu yakınlarda Hayyam'da Pentax K-x + 18-55mm + 55-300mm fiyatını soran oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haploerman

meraba arkadaşlar bende artık DSLR bir makina almak istiyorum fazla bütcem yok o yüzden 2. el alcam güncel bi model olması şart diil zaten amatörlüğümü atacağim bir makina yeterli mesela canon eos 300d yada 350 olabilr yada 20d nikon d70 d50 gibi modeller hayyamda bulunuyor mu bilgisi olan arkadaşım beni aydinlatabilir mi acaba bu konuda??

GG veya Sahibinden sitelerinine bakabilirsin 300d alma 350d iyi bir makine seni idare eder ama bütçen yoksa kit lensle idare etceksin o zaman 450d nin kit lensinde IS vardır ve optiği daha kalitelidir alabilirsen 450d al Nikonlar hakkında bilgim yok.
  • teşekkürler DarkSerenity arkadaşım o siteleri sürekli takip ediorum zaten ama bi kça arkadaşim sorun yaşadığı için cihazların temizliği açısından bazı satıcılar pek dürüst davranmıoyor o yüzden görerek inceleyerek almak daha mantıklı gelio bana.istanbula geldiğimde bakmayı istiodum hayyama o yüzden sormuştum bilgisi olan var mı die
  • Arkadaşlar Hayyam pasajında sıfır kilometre Sony Alpha a300 bulmak mümkün mü? Eğer o yok ise a330. Ve bunların fiyatları hakkında bilgisi olanlar bilgilendirirlerse inanın çok makbule geçer. Ona göre İstanbula gelip makine alacağım.
  • Bi bak derim fiyat çok iyi spot fiyatını 2 yıl türkiye garantili

http://www.gittigidiyor.com/main/gunun_firsat_urunleri.php?productNo=27216330
  • slm arkadaşlar canon g11 hayyamda 600 dolar civarında söyleniyor. bu fiyat 2.el fiyatı mı? yoksa kutusu açılmamış yurt dışı? veya yurt içi? fiyatı mı. hayyamda şuan sıfır g11 satan ve tavsiye edebileceğiniz mazalar hangileri acaba?bu konuda bilgisi olan varsa yazarsa memnun olurum.
  • şuanda 550d body fiyatı nedir arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maydemir52

şuanda 550d body fiyatı nedir arkadaşlar.

kıt lens ile 1650 tl...

tek body fıyatı hakkında bılgım yok....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Strabon

slm arkadaşlar canon g11 hayyamda 600 dolar civarında söyleniyor. bu fiyat 2.el fiyatı mı? yoksa kutusu açılmamış yurt dışı? veya yurt içi? fiyatı mı. hayyamda şuan sıfır g11 satan ve tavsiye edebileceğiniz mazalar hangileri acaba?bu konuda bilgisi olan varsa yazarsa memnun olurum.

kendim cevaplayayım. sanırım compakt a burada pek ilgi duyan yok. :)bende başlangıç olarak düşünüyorum bu makinayı . telefonla aradım arkadaşlar. 2 mağzadada 600 dolar fiyat verdiler. yurtdışı garantili (1 yıllık maza garantisi makbuzu veriyorlarmış,makinada sorun olursa kendileri ilgileniyorlarmış.yurt dışından almış olsam sorun çıktığında kargo vs baya sorun olur diye düşünüyorum) orjinal kutusunda ve son olarak 10-15 güne kadar fiyatların 560-570 dolarlara inebileceğini söylediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strabon -- 14 Mayıs 2010; 0:49:31 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.