Şimdi Ara

SİRKECİ HAYYAM GÜNCEL FİYATLAR! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.811
Cevap
60
Favori
648.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Puraq

quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Macro fotodan 1765 TL ye 550D kit(18-55mm IS), Çanta, uv filtre, 4GB hafıza kartı. Aldım.

Herkse tavsiye ederim arkadaşlar makro fotoyu. Gerçekten çok ilgili ve alakalılar. 1. kattan fiyat sormaya başlayınca korktum resmen sadece kit'a 1750 - 1850 tl istiyorlar, dolar kurunu 1,52 den falan heasaplıyorlar. Birde müşteriye doymuş gibi davranıyorlardı aa hoşgeldiniz falan gibi bir tavır yok. Makro fotoya ısındım zateni uygun fiyatada verdi.

Gerçi ben aldıktan sonra kesin müthiş bi indirim olur

Hocam makinenen hayırlı olsun güle güle kullan, güzel resimlerini bekleriz.
    Makro gerçekten çok alakalı müşteri konusunda başlarından savmıyorlar dediğin gibi
    aynı ekipmanı aynı paraya vermişler bende aynen aldım merak etme hemen indirime gitmezler

Macro fotonun sitesine bakıyorum ama close up lens göremedim. Yani objektif değilde tek lens seti. Hani GG dekiler gibi. MAcro objektif alana kadar bir süre idare etmesi açısından böyle bişey alayım diyorum. Birde LCD koruması almak istiyorum. ORda aklıma hiç gelmedi ya keşke ozaman alaydım

• dün
    macro fotoğrafçılıktan
    sıfır D90 18-105mm AF-S VR kit lens ile beraber 1790 liraya aldım.
    bana gösterdikleri ilgi inanılmaz iyiydi.
    kesinlikle tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mageji -- 28 Nisan 2010; 1:22:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mageji

dün
    macro fotoğrafçılıktan

taksit seçeneği varmıydı?
  • quote:

dün
    macro fotoğrafçılıktan

Hayırlı olsun, zaten sürekli nikon d90 ve canon 550D satılıyor şu anda 15-20 dk beklemiştim orda depodan makineyi getirirlerken. 6-7 kişi gelip 550D soruştu, 2 kişi de nikon alıp gitti. :D Böyle dükkanın müşteriside bol olur tabi. Umarım hep böyle ilgili kalırlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Puraq

quote:

Macro fotodan 1765 TL ye 550D kit(18-55mm IS), Çanta, uv filtre, 4GB hafıza kartı. Aldım.

Herkse tavsiye ederim arkadaşlar makro fotoyu. Gerçekten çok ilgili ve alakalılar. 1. kattan fiyat sormaya başlayınca korktum resmen sadece kit'a 1750 - 1850 tl istiyorlar, dolar kurunu 1,52 den falan heasaplıyorlar. Birde müşteriye doymuş gibi davranıyorlardı aa hoşgeldiniz falan gibi bir tavır yok. Makro fotoya ısındım zateni uygun fiyatada verdi.

Hocam makinenen hayırlı olsun güle güle kullan, güzel resimlerini bekleriz.
    Makro gerçekten çok alakalı müşteri konusunda başlarından savmıyorlar dediğin gibi
    aynı ekipmanı aynı paraya vermişler bende aynen aldım merak etme hemen indirime gitmezler

Macro fotonun sitesine bakıyorum ama close up lens göremedim. Yani objektif değilde tek lens seti. Hani GG dekiler gibi. MAcro objektif alana kadar bir süre idare etmesi açısından böyle bişey alayım diyorum. Birde LCD koruması almak istiyorum. ORda aklıma hiç gelmedi ya keşke ozaman alaydım

close up seti bilmiyorumda, geçen hafta gittiğimde oraya lcd koruma gelmemişti onlarda bekliyordu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kdr_

quote:

Makina hayırlı olsun acaba 18-105 yada 200 kitli fiyatı nedir hiç sordun mu ?

Yok hocam başka kitli sormak aklıma hiç gelmedi vallaha. Ama 55-250mm sordum 400dolar dedi biraz pahalı geldi bana. Ya da başka lensle mi karıştırıd bilemicem.

D90 body sordum 1100 dolar dediler.

Odak foto: 550D KİT 1650 TL, 55-250 500 TL..

• quote:

quote:

dün
    macro fotoğrafçılıktan

Hayırlı olsun, zaten sürekli nikon d90 ve canon 550D satılıyor şu anda 15-20 dk beklemiştim orda depodan makineyi getirirlerken. 6-7 kişi gelip 550D soruştu, 2 kişi de nikon alıp gitti. :D Böyle dükkanın müşteriside bol olur tabi. Umarım hep böyle ilgili kalırlar.

hocam teşekkür ederim
    sanada hayırlı olsun

oguzhan1989

evet taksit seçenekleri var ancak vade farkı da var.

• 500D nin Kit halinde Fiyatı nedir arkadaşlar?
  • Slm arkadaşlar, Canon "18-55 IS" nin fiyatı nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CriticalWave

500D nin Kit halinde Fiyatı nedir arkadaşlar?

1300tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: bencn17

quote:

Orijinalden alıntı: CriticalWave

500D nin Kit halinde Fiyatı nedir arkadaşlar?

1300tl

güzel. peki body ile almayı düşünsem

18-55mm nin biraz üst model olan lenslerin fiyatları nedir 18-135 falan..?
  • Canon 18-55 objektif ile beraber 55-250 objektif almak mantıklımı? Yoksa 18-55 i almaya hiç gerek yokmu, ondan gelecek performansı 55-250 bana verirmi ??? (yeniyim ve makina obj topluyorum) TEŞEKKÜR EDERİM.
    VE MAKRO FOTO hakkında iyi kötü diyebiliceğiniz birşeyler varmı ? Ordan alıcam da ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Jolly Joker

Canon 18-55 objektif ile beraber 55-250 objektif almak mantıklımı? Yoksa 18-55 i almaya hiç gerek yokmu, ondan gelecek performansı 55-250 bana verirmi ??? (yeniyim ve makina obj topluyorum) TEŞEKKÜR EDERİM.
    VE MAKRO FOTO hakkında iyi kötü diyebiliceğiniz birşeyler varmı ? Ordan alıcam da ..

Tabi ki mantıklı mesela uzaktaki bir yeri çekerken 55-250 kullanmak zorunda kalacaksın ama 18-55 almazsan yakındaki bir yeri çekebilmek için uzaklaşman gerekecek ikisini de çantanda bulundur derim.
  • Sigma 18-200 al istersen 2 sini taşımana gerek kalmaz. ben öyle yapmayı düşnüyorum.
  • quote:

Canon 18-55 objektif ile beraber 55-250 objektif almak mantıklımı? Yoksa 18-55 i almaya hiç gerek yokmu, ondan gelecek performansı 55-250 bana verirmi ??? (yeniyim ve makina obj topluyorum) TEŞEKKÜR EDERİM.

http://www.canonturk.com/vbulletin/tuketici-kosesi/1678-macro-fotograf-asiri-olumsuz.html#post25522

• quote:

Orijinalden alıntı: bravaman

quote:

http://www.canonturk.com/vbulletin/tuketici-kosesi/1678-macro-fotograf-asiri-olumsuz.html#post25522

oda dogurudur ama memnun olan cokta insan gördüm ama bazı bu tür yerleri övenler eş dost akraba vs vs olabiliyor ondan biraz şans işi bu dükkanlar ama genede yorumları okumakta fayda var

• quote:

CANON 500D Body
    TAMRON 18-200 Objektif+Parasoley
    62 UV Filtre
    62 Polarize Filtre
    4GB Class 4 Hafıza Kartı
    Taşıma Çantası-Yada 4GB Class 4 Hafıza Kartı
    Yedek Pil(Orjinal Canon)-Yada Tripot
    Lcd Koruma Bandı
    Temizlik Kiti
    Masa Tripotu

NAKİT: 2000TL

SİZCE UYGUNMU BEYLER ????

Beyler 18-200 TAMRON nasıldır, iyi bilir misiniz? Bu arada fiyatuygun gibi gözüktü benim gibi bi acemiye.
  • 18-200 gibi aralığı yüksek lensleri önermiyorlar araştırdım bende fiyatı uygun ama iyi değilmiş.
  • 18-135 e bakabilrsin 650 lira yazıyor spot u kaçadır acaba gidince hayyama lenslerın fıyatını alacağım.
  • Ahmet ayda bir kere hobi değiştiriyorsun, şimdi fotoğrafçılığa mı sardın :D
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.