Şimdi Ara

SİRKECİ HAYYAM GÜNCEL FİYATLAR! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.811
Cevap
61
Favori
647.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yok, o saatlerde hiçbir yer kapalı olmaz. Şimdiden hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lzooml

tamron 28-75 / 2.8 lens ne kadar bilgisi olan var mı ?

Bizim arkadaş satıyor, güvenle alabilirsiniz..
    http://www.fotokritik.com/forum/117232
  • ehehe teşekkürler, sağ salim gidip döneyim inş Makineyi çaldırmayalımda, kormuyor değilim aslında istanbuldan
  • Yakın zamanda hayyama uğrayanlar D90 ın body fiyatını yazarsa sevinirim
  • Ben de D90'ın kitlerle olan fiyatını öğrenmek istiyorum.
  • Cumartesi gününe biletimi aldım D90 nın fiyatlarınıda sorarım arkadaşlar

Benim bi arkadaşım sormuştu geçen haftahttp://www.bsfoto.com/ sitesi buymuş. D90 'a 18-105 VR objektif ile 1950TL istemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Cumartesi gününe biletimi aldım D90 nın fiyatlarınıda sorarım arkadaşlar

Benim bi arkadaşım sormuştu geçen haftahttp://www.bsfoto.com/ sitesi buymuş. D90 'a 18-105 VR objektif ile 1950TL istemiş.

İstanbulda oturmama rağmen bir türlü gidip gezemedim orayı girince pek boş çıkcamı sanmıyorum o yüzden pek uğramıyorum oraya

D90 body 18-105 veya 135 bu şekilde kombine fiyatlarını öğrenebilirsen sevinirim

• hayyamda dükkanlara sormuştum d90 18-105 kit ile 1850 tl doğubankta ise biraz daha ucuz ama hayyam kadar güvenilir ve malının arkadasında duran esnaflar değiller...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puraq

quote:

Orijinalden alıntı: dost..:)

arakadaşlar iki ay önce hayyamdan büyük araştırma sonucu macro fotodan nikon d5000 kit almış durumdayım size şunu söyleyebilirim ki işini en sıkı yapan yer macro foto

işte d5000 ile çektiğim örnek fotoğrafları ekleyeceğim

bende katılıyorum bu yorumuna, bende 550d mi ordan aldım , iyi bir dükkan tavsiye ederim

doğru,pek iş yapmayan biryer gibi duruyor ama istanbulda hatta türkiyede en iyi işi yapan dükkan telefonlar susmuyor zaten müşteriyle ilgi çok iyi hayyamda macro fotoyu tek geçerim özellikle murat bey spot malda satsalar sanki resmi garantiliymiş gibi hissediyorsunuz alırken...

• quote:

Orijinalden alıntı: mrhusnu

quote:

Orijinalden alıntı: Magnat_HiFi

quote:

Orijinalden alıntı: kdr_

quote:

arkadaşlar çarşamba günü istanbuldayım, hayyam yada doğubanktan bir adet canon 550d body kapıp geleceğim

Skodaşım alınca detaylı bir inceleme bekliyorum özellikle video performansı konusunda merak ediyorum bu cihazı

@Puraq

Makineniz hayırlı olsun video konusunda nasıl cihaz örnek videolar upload edebilirseniz sevinirim

hocam hiç merak etme alır almaz özellikle video performansını deneyeceğim zaten, meslek olarakda dizi film kurgucusu olduğum için video benim için çok önemli.
    skoda'mın videolarınıda çekebilirim :)

Hocam madem mesleğiniz gereği dizi film işlerinle uğraşıyorsunuz,o zaman neden video kamera düşünmüyorsunuz,dslr yi video işlerinde kullanmak ne kadar mantıklı

hocam söyle bir kaç örnek vereyim daha net anlaşılır,

dr. house dizisinin bu sezon finali canon eos 5d mark2 foto makinesi ile çekiliyor.
    slum dog millionaire filmini bilirsiniz en iyi film oscarı dahil bir ton oscar topladı, işte bu filmin hindistanda geçen sahneleri canon eos 5d mark2 foto makinesi ile çekildi.

fotoğraf makinelerindeki sensörler broadcast kameralarındaki sensörlerden bile büyüktür, 60 bin euroluk hd kameralardaki sensörün boyutu 2/3 inch kadardır.

canon eos 550d ile 5d mark2 nin video kaliteleri çok benzer sadece, mark2 de 35mm sensör olduğu için depth of field dediğimiz olay daha fazla. zaten şu an piyasada 5d mark2 için bir sürü aparat satılmakta omuz kamerası şekline dahi getirilebilmekte. lütfen canon slr'lerdeki video olayını diğer markalardaki video kapasitesi ile karşılaştırma gibi bir hataya düşmeyin.

arkadaşlar makineyi dün aldım, canon eos 550d body 1.500 tl ye aldım, ilk izlenimlerim oldukça olumlu, üzerindeki lcd ekran 5d mark2 nin lcd ekranı lie aynı kalitede belki dahada iyidir. çektiğiniz fotolar süper gözüküyor. deneme çekimlerini ve videoları yakında buraya koyarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnat_HiFi -- 22 Nisan 2010; 19:43:45 >

• @Magnat_HiFi

Abim bu aralar kafam çok karıştı bir taraftan D90 bir taraftan 550D. . . kimisi diyor 550D ile çekim yaparken netliği zor ayarlarsın titreme olur vs güzel çıkmaz fotoğraflar diyor?

Birde nikonda body daha kaliteli diyen var daha kolay menüleri çabuk öğrenir ve adapte olursun diyende var kafam karışık 2 si arasında gidip geliyorum
  • quote:

@Magnat_HiFi

Abim bu aralar kafam çok karıştı bir taraftan D90 bir taraftan 550D. . . kimisi diyor 550D ile çekim yaparken netliği zor ayarlarsın titreme olur vs güzel çıkmaz fotoğraflar diyor?

Birde nikonda body daha kaliteli diyen var daha kolay menüleri çabuk öğrenir ve adapte olursun diyende var kafam karışık 2 si arasında gidip geliyorum

hocam sadece fotoğraf için alacaksan nikon al, ama yok ben full hd ve çok kaliteli videolarda çekmek istiyorum diyorsan canon 550d al.

arkadaşlarının dedikleri doğru, canon pentamirror kullanıyor nikon d90 ise pentaprism, nikon ile daha rahat manuel netleme yaparsın, body kalitesi konusunda da nikon önde. ama teknolojik olarak canon 550d nikon d90 dan bir kaç gömlek üstün.nikon d90 2 sene önce çıkmış bir makine.

not: canon 550d mi nikon d90 mıdan önce, hangi tarafta ilerlemek istediğine karar ver, bugün d90 alırsın 2 sene sonra değiştirirsin daha yeni bir nikon alırsın ama lenslerin ve aksesuarların baki kalır değişen sadece kamera body si olur.ben video konusundan dolayı canon dedim, eğer video benim için önemli olmasaydı nikon d90 alacaktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnat_HiFi -- 22 Nisan 2010; 20:22:08 >

• quote:

quote:

quote:

arakadaşlar iki ay önce hayyamdan büyük araştırma sonucu macro fotodan nikon d5000 kit almış durumdayım size şunu söyleyebilirim ki işini en sıkı yapan yer macro foto

işte d5000 ile çektiğim örnek fotoğrafları ekleyeceğim

bende katılıyorum bu yorumuna, bende 550d mi ordan aldım , iyi bir dükkan tavsiye ederim

doğru,pek iş yapmayan biryer gibi duruyor ama istanbulda hatta türkiyede en iyi işi yapan dükkan telefonlar susmuyor zaten müşteriyle ilgi çok iyi hayyamda macro fotoyu tek geçerim özellikle murat bey spot malda satsalar sanki resmi garantiliymiş gibi hissediyorsunuz alırken...

Hocam macro fotodan başka neresi var kaliteli hizmet veren. Yani aldıktan sonra aleti malının arkasında duran adam istiyorum. İstanbula gidemesemde kargo ile yollayıp makinem ile ilgilenecek bi dükkan. Teknik destekleri falanda varmı acaba?

Birde arkadaşım babataş fotoğrafcılık mı ne öyle bi yer söyledi hayyamdaymış. Orası nasıldır acaba?

edit:
    Macrofoto nun sitesine baktımda pek spota benzmiyor gibi. 500D kit 'e 2bin küsür TL+KDV yazıyor.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mrhusnu

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar çarşamba günü istanbuldayım, hayyam yada doğubanktan bir adet canon 550d body kapıp geleceğim

Skodaşım alınca detaylı bir inceleme bekliyorum özellikle video performansı konusunda merak ediyorum bu cihazı

@Puraq

Makineniz hayırlı olsun video konusunda nasıl cihaz örnek videolar upload edebilirseniz sevinirim

hocam hiç merak etme alır almaz özellikle video performansını deneyeceğim zaten, meslek olarakda dizi film kurgucusu olduğum için video benim için çok önemli.
    skoda'mın videolarınıda çekebilirim :)

Hocam madem mesleğiniz gereği dizi film işlerinle uğraşıyorsunuz,o zaman neden video kamera düşünmüyorsunuz,dslr yi video işlerinde kullanmak ne kadar mantıklı

hocam söyle bir kaç örnek vereyim daha net anlaşılır,

dr. house dizisinin bu sezon finali canon eos 5d mark2 foto makinesi ile çekiliyor.
    slum dog millionaire filmini bilirsiniz en iyi film oscarı dahil bir ton oscar topladı, işte bu filmin hindistanda geçen sahneleri canon eos 5d mark2 foto makinesi ile çekildi.

fotoğraf makinelerindeki sensörler broadcast kameralarındaki sensörlerden bile büyüktür, 60 bin euroluk hd kameralardaki sensörün boyutu 2/3 inch kadardır.

canon eos 550d ile 5d mark2 nin video kaliteleri çok benzer sadece, mark2 de 35mm sensör olduğu için depth of field dediğimiz olay daha fazla. zaten şu an piyasada 5d mark2 için bir sürü aparat satılmakta omuz kamerası şekline dahi getirilebilmekte. lütfen canon slr'lerdeki video olayını diğer markalardaki video kapasitesi ile karşılaştırma gibi bir hataya düşmeyin.

arkadaşlar makineyi dün aldım, canon eos 550d body 1.500 tl ye aldım, ilk izlenimlerim oldukça olumlu, üzerindeki lcd ekran 5d mark2 nin lcd ekranı lie aynı kalitede belki dahada iyidir. çektiğiniz fotolar süper gözüküyor. deneme çekimlerini ve videoları yakında buraya koyarım.

Hayırlı olsun hocam bende kısmetse cumartesi alıyorum 550D yi :) Body alamıcam ne yazkki kit olarak alacağım umarım uygun fiyata iyi kaliteli hizmet veren bir yer bulurum. Birde bütcemi aşmazsa 55-250mm lens düşünüyorum ama nekadardır fiyatı bilmiyorum olmadı, daha sonra alırım.

Ayrıca bu spotcular yukarıda sorduğum macro fotoda dahil. Hafıza kartı falanda veriyor mu hediye olarak. Ya da çanta manta bişeyler. :)

Son olarak bi mesaj alttaki şu manuel netleme konusuna takıldım. MEdia marktta canonlara bakarken netleme kolay gibi gelmişti bana 450D 500D 40D inceledim. Vizörden bakarken rahatlıkla manuel netleme yapmıştım, hadi zor diyelim alışılmayacak bişey mi? Kullana kullana insan alışır herhalde el alışkanlığı olur. 550D de sen kullandın bilirsin netleme nasıl. Kısacası 7D nin kardeşinden memnun musun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 23 Nisan 2010; 3:25:11 >

• Tüm hayyamda sordum bu hediye olayını fakat azıcık bir indirim dışında çantadan da hafıza kartından da para alıyorlar.
    Ben manuel netlemede bir sorun yaşamıyorum, özellikle video çekerken manuel netleme kullanıyorum ki video da af sesi çıkmasın diye
  • quote:

Tüm hayyamda sordum bu hediye olayını fakat azıcık bir indirim dışında çantadan da hafıza kartından da para alıyorlar.
    Ben manuel netlemede bir sorun yaşamıyorum, özellikle video çekerken manuel netleme kullanıyorum ki video da af sesi çıkmasın diye

vizör görüntüsü nasıl hocam canlı mı 450D ye göre. 450D ile 500D arasında baya fark görmüştüm ben kendi gözümle. ikisinde de 18-55mm lens vardı.

Sen kaça aldın bide 1600'e kit bulabilirim değil mi? 55-250 de alamacağım sanırım 400 500 tl fiyat isterler onada herhalde. Onun yerine şu an için lazım olan uv filtre, polarize filtre, toz filtreli hava pompası, çanta, hafıza kartı, belki birde tripod almayı düşünüyorum. Ayrıca macro objektife şu an param yetmeyeceğinden macro çekim için close up lens setleri var 40 - 50 liraya onlardan almak istiyorum. Faydası olur mu acaba macroya.

Pil süresi nasıl hocam tatmin ediyor mu? Yedek pil almama gerek varmı normal kullanan biri için. Doğada günler geçirecek elektrikten mahrum kalacak biri değilim. Sanırım şarjlı pili var değil mi aletin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 23 Nisan 2010; 15:06:35 >

• Canon 550D sadece govde olarak satiliyor mu Hayyam'da?
  • quote:

Orijinalden alıntı: komazec

Canon 550D sadece govde olarak satiliyor mu Hayyam'da?

evet satılıyor, kitlensli kutudan kit lensi çıkarıp, kutuyu elinize tutuşturuyorlar ben öyle aldım, 1.500 tl civarı fiyatı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnat_HiFi -- 23 Nisan 2010; 20:58:32 >
  • Bende bu sekilde almayi dusunuyorum , yanina lens olarak dusuncem 50mm f:1.4 , tesekkurler Magnat_HiFi iyi gunlerde kullan kamerani ornek fotolarini bekliyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

Tüm hayyamda sordum bu hediye olayını fakat azıcık bir indirim dışında çantadan da hafıza kartından da para alıyorlar.

vizör görüntüsü nasıl hocam canlı mı 450D ye göre. 450D ile 500D arasında baya fark görmüştüm ben kendi gözümle. ikisinde de 18-55mm lens vardı.

Sen kaça aldın bide 1600'e kit bulabilirim değil mi? 55-250 de alamacağım sanırım 400 500 tl fiyat isterler onada herhalde. Onun yerine şu an için lazım olan uv filtre, polarize filtre, toz filtreli hava pompası, çanta, hafıza kartı, belki birde tripod almayı düşünüyorum. Ayrıca macro objektife şu an param yetmeyeceğinden macro çekim için close up lens setleri var 40 - 50 liraya onlardan almak istiyorum. Faydası olur mu acaba macroya.

Pil süresi nasıl hocam tatmin ediyor mu? Yedek pil almama gerek varmı normal kullanan biri için. Doğada günler geçirecek elektrikten mahrum kalacak biri değilim. Sanırım şarjlı pili var değil mi aletin.

vizör görüntüsü gayet güzel bence, ama tabikide bir karşılaştırmada bulunamayacağım diğer iki makineyi kullanmadığım için.
    ben 1650 ye aldım macro fotoğraftan, bulabildiğim en uygun fiyat orasıydı
    pil süresi olarak yeni aldığımdan olacak galiba çabuk bitiyor gibi geldi, tabi video ve bol flaşlı çekimler yaptım, makinenin 2. haftası ve 2. kez şarj ettim

• CANON 500D Body
    TAMRON 18-200 Objektif+Parasoley
    62 UV Filtre
    62 Polarize Filtre
    4GB Class 4 Hafıza Kartı
    Taşıma Çantası-Yada 4GB Class 4 Hafıza Kartı
    Yedek Pil(Orjinal Canon)-Yada Tripot
    Lcd Koruma Bandı
    Temizlik Kiti
    Masa Tripotu

NAKİT: 2000TL

SİZCE UYGUNMU BEYLER ????
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.