Şimdi Ara

SİRKECİ HAYYAM GÜNCEL FİYATLAR! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.811
Cevap
61
Favori
647.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

Orijinalden alıntı: Puraq

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Magnat_HiFi

arkadaşlar canon 550d 'nin fiyatı ne kadar hayyamda, ankara oturduğum için bakma fırsatım olmuyor malesef.

canon 550d gövde ve sigma 24-70 ex lens düşünüyorum

ben geçtiğimiz cumartesi kit olarak 1650 ye aldım.
    tek body olarak bilmiyorum.

Hocam alet nasıl memnun musun? 18mp olması bazı sorunlar yaratır diyorlar senin gözüne çarpan bişey oldu mu resimlerde. Ard arda foto çektiğinde kayıt aşamasında sorun oluyor mu hiç? Raw çekiminde jpeg çekiminde falan.

Bende almayı düşünüyorumda canon 500D ile 550D arasında kaldım.

gerçekten çok güzel alet fakat şöyle bir şey var bu benim ilk dslr ım olduğundan ne söylesem abartı gelir. casio z75 den canon 550d ye geçince dağlar kadar fark var tabi
    hız olarak da bir şey diyemiyeceğim çünkü bendeki 4 gb lık sdhc class 2 olduğundan fotoğraf kayıtlarında özellikle raw da 1-2 sn sürüyor. arada video çekerken video duraklatıldı gibi bir mesaj alıyorum.
    yakında class 6 bir kart alıp birde öyle denemeyi planlıyorum

Teşekkürler hocam. İşte benim duyumlarımda işlemci yetersiz kalır 18mp de sorun olabilir falan diye duydumda içime kurt düşmüştü. Resimde dalgalanmadan falan bahsetmişlerdi. Ama böyle bişey olacağını bilse canon gibi bir marka neden çıkarsın aleti piyasaya Bende alacağımda biraz beklesem mi kararsızım fiyatı düşer mi acaba. Yurt dışında fiyatları uygunken bizde spot hali bile pahalı geldi bana. ulaşım ücretinden mi bukadar pahalı anlamadım. :S

Ulaşım ücreti ve bu işi yapanların komisyon ücretleri yüzünden fiyatlar yurt dışındaki fiyatlara göre yüksek.
    550d yerine 1200'e temiz bir ikinci el 40d bakmanızı öneririm ben size.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Magnat_HiFi

arkadaşlar canon 550d 'nin fiyatı ne kadar hayyamda, ankara oturduğum için bakma fırsatım olmuyor malesef.

canon 550d gövde ve sigma 24-70 ex lens düşünüyorum

ben geçtiğimiz cumartesi kit olarak 1650 ye aldım.
    tek body olarak bilmiyorum.

Hocam alet nasıl memnun musun? 18mp olması bazı sorunlar yaratır diyorlar senin gözüne çarpan bişey oldu mu resimlerde. Ard arda foto çektiğinde kayıt aşamasında sorun oluyor mu hiç? Raw çekiminde jpeg çekiminde falan.

Bende almayı düşünüyorumda canon 500D ile 550D arasında kaldım.

gerçekten çok güzel alet fakat şöyle bir şey var bu benim ilk dslr ım olduğundan ne söylesem abartı gelir. casio z75 den canon 550d ye geçince dağlar kadar fark var tabi
    hız olarak da bir şey diyemiyeceğim çünkü bendeki 4 gb lık sdhc class 2 olduğundan fotoğraf kayıtlarında özellikle raw da 1-2 sn sürüyor. arada video çekerken video duraklatıldı gibi bir mesaj alıyorum.
    yakında class 6 bir kart alıp birde öyle denemeyi planlıyorum

Teşekkürler hocam. İşte benim duyumlarımda işlemci yetersiz kalır 18mp de sorun olabilir falan diye duydumda içime kurt düşmüştü. Resimde dalgalanmadan falan bahsetmişlerdi. Ama böyle bişey olacağını bilse canon gibi bir marka neden çıkarsın aleti piyasaya Bende alacağımda biraz beklesem mi kararsızım fiyatı düşer mi acaba. Yurt dışında fiyatları uygunken bizde spot hali bile pahalı geldi bana. ulaşım ücretinden mi bukadar pahalı anlamadım. :S

Yok hocam bekleme al bir tane fiyatının düşmesi bence uzun sürer gibi.
    bekle bekle insanın hevesi kaçıyor sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtaletMomenti -- 14 Nisan 2010; 10:55:52 >

• Canonturk'ten Mert beyin galiba odak fotodan aldığı fiyatlar aşağıdadır.

11 Nisan 2010

Sigma 8mm: 900 $ (sıfır)
    55-250 IS: 500TL (sıfır)
    7D: 1700 $ (sıfır)
    550D: 1700 TL (sıfır)
    Canon 10-22: 825 $ (sıfır)
    Sigma 10-20: 550 $ (sıfır)
    100mm Makro L : 1150 $ (sıfır)

Temiz 40d 6500 shutter'da ; 1200tl

Bu da yine cananturk'ten JACKJACK nickli arkadaşın hayyamdan aldığı fiyatlardır.

12 Nisan 2010

Sigma 105 mm = 450-500 $ Sıfır
    Canon 70-200 F4 L(IS OLMAYAN) = 775$
    Canon 70-200 F4L IS =1350 $
    Canon 100mm Macro = 700 $
    Canon 24-105 F4 L =1050$

Canon 7D sıfır = 1675$
  • Bursada oturuyorum... acaba birileri banada yardımcı olabilirmi.. Sony a100 uyumlu 75-300 mm obj. almak istiyorum. 2.elde olabilir. hayyamdaki fiyatlar nedir? bilgilendirirseniz sevinirim.tskler
  • bugun hayyam gittim d550 almak için 14 nisan itibari ile 18-55 ile 1100 $ 18-135 ile 1410$ dediler genelde bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: coldwave

bugun hayyam gittim d550 almak için 14 nisan itibari ile 18-55 ile 1100 $ 18-135 ile 1410$ dediler genelde bilginize

Pek bi deişiklik olmamış 1650 TL ye geliyor hemen hemen kuru 1,50 den hesaplarsak. Nezaman düşer acaba 550D nin fiyatı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: coldwave

bugun hayyam gittim d550 almak için 14 nisan itibari ile 18-55 ile 1100 $ 18-135 ile 1410$ dediler genelde bilginize

Pek bi deişiklik olmamış 1650 TL ye geliyor hemen hemen kuru 1,50 den hesaplarsak. Nezaman düşer acaba 550D nin fiyatı

Vallahi bende beklemedeyim. Şöyle ki burada bi arkadaş getirtmiş canon eos 550d ancak anlaşamadık kendisiyle. Neyse. Bütçemi zorlamadan Pentax k-x alabiliyorum 18-55 lens ve 55-300 lensli kit şeklinde. Hem lensler işimi görmeye yeter gibi geliyor bana. Ancak canon 500D dahi alsam kitlensin dışında üst seviye lens almak istediğimde iyi birşey olsun dersem fiyat neredeyse 2000 liraya geliyor. 550 d ile düşünemiyorum bile.

Neyse herkes gönlüne göre makine bulabilir umarım.

• ben sigorta şirketinde çalışıyorum ve ihaleli olarak 450d 750 TL. ye birim fiyatı ile satışa sunuldu
    sizce fiyat yüksek mi ?
  • Arkadaşlar yarın istanbula gelebilirim. 550D almayı düşünüyorum. Nerden almamı alırken nelere dikkat etmemi önerirsiniz. Kit yanında hafıza kartı ya da çanta manta hediye eden yerler var mı? Kandırılmayalım, sahtesi falan olmaz herhalde bunların
  • valla dükkanların hepsine tek tek gir fiyat alıp pazarlığını yap.pek hediye edeceklerini sanmam.. oraya gitmeden önce çanta ve kart fiyatlarını da bi araştırıp bilgi sahibi olun istanbulda pazarlıksız hiç bir zaman alışveriş yapılmaz... hele peşin parayla alacaksanız
    quote:

Arkadaşlar yarın istanbula gelebilirim. 550D almayı düşünüyorum. Nerden almamı alırken nelere dikkat etmemi önerirsiniz. Kit yanında hafıza kartı ya da çanta manta hediye eden yerler var mı? Kandırılmayalım, sahtesi falan olmaz herhalde bunların

• quote:

Orijinalden alıntı: biolog_hakan

valla dükkanların hepsine tek tek gir fiyat alıp pazarlığını yap.pek hediye edeceklerini sanmam.. oraya gitmeden önce çanta ve kart fiyatlarını da bi araştırıp bilgi sahibi olun istanbulda pazarlıksız hiç bir zaman alışveriş yapılmaz... hele peşin parayla alacaksanız
    quote:

Arkadaşlar yarın istanbula gelebilirim. 550D almayı düşünüyorum. Nerden almamı alırken nelere dikkat etmemi önerirsiniz. Kit yanında hafıza kartı ya da çanta manta hediye eden yerler var mı? Kandırılmayalım, sahtesi falan olmaz herhalde bunların

fotozeynep de kampanya yapmış 1400 e 450D kit satıyorlar 8gb hafıza kartı büyük boy tripd çanta falan hediyeli. Önceden olsa direk almıştım ama aklıma 550D girdi öf ya Al sat yapan biride değilim aldım mı uzun süre kullanacağım o yüzden yeni çıkan bir model alayım falan da dedim.

Ama şu garanti olayı halen aklıma takılmış durumda. Spot almak iyi mi kötü mü gerçi alan bir çok insan var ama oldu ki bana denk geldi bir arıza çıktı direk değişim mi yaparlar yoksa tamir için beklermiyiz ne olur. Ya da bana ne kardeşim mi der mağza.

ayrıca sıfır kutularda güvenlik bantı falan var mı? Yani ilk açan biz oluyor değil mi? Açılmış kurcalanmış paket olmaz herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 16 Nisan 2010; 18:46:11 >

• yazılımcı online, bırak 450 d yi falan sende benim gibi 550d al

arkadaşlar, canon eos 550d gittigidiyor'da 3 taksit 1460 tl ye satılıyor, hayyamda 1.550 tl diyorlar, ama hayyamda 1 sene dükkan garantisi var. sizce nerden almalı.
  • hayyamda genelde hediye vermiyolar. 20 tl lik filtreye bile para almadan vermiyorlar.

siz en iyisi doğu banka gidin. orada irem elektronik var, oraya tufan ve ali sizi önerdi deyin. yardımcı olurlar size. kart çanta az bir farkla tripod bile alırsınız. tabii ellerinde varsa.

Magnat hifi bence de sen bırak 550d yi d300s yada 7d al
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimsizpost

ben sigorta şirketinde çalışıyorum ve ihaleli olarak 450d 750 TL. ye birim fiyatı ile satışa sunuldu
    sizce fiyat yüksek mi ?

Güzel fiyat eğer sıfırsa, yanında kit lensi de var mı?
  • yattı benim iş yav. Arkadaşımın işi varmış haftasonu. onunla gidecektik falan o karşılayacaktı beni Ama netten almaya korkuyorum bir ara gidip alacağım bakalım hayırlısı

bide nikon D300 falan sokmayın aklıma yeterrrr gerçi soksanızda alamam çok pahalıymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 16 Nisan 2010; 22:29:27 >
  • İstanbula gidemedim bu hafta bende Eskişehirde dolaştım biraz, fotozeynep'e uğradım dükkanına. İnternetten sitesini falan görmüştüm. Ve spotlarla alakaları varmı diye bir sorayım dedim. Belki istanbuldan tanıdıkları varmıdır acaba aracı olurlar mı diye. Biraz konuştuk falan ve bana bişeyler anlattı nekadar doğru bilemem.

Sorduğumda dediki, bizimki sadece erkayalar garantili spot ile uğraşmıyoruz başımız ağrımasın diye dedi. Spotlar içinde adamlar kutuyu açıyor içinden orjinal şarj aleti ve bataryasını alıp fason üretim sahte ekipman koyup kapatıyorlarmış. Onların parası zaten 200 300 lira tutuyor diyor. 550D sordum yoktu ellerinde. 500d varmış, 1900 TL ye büyükboy tripod, 8gb hafıza kartı, çanta veriyormuş 18-55 kit ile.

Acaba arkadaşlar anlattığı şey doğrumudur? Spotcularda bu tür olaylar oluyor mu? Fason malzeme satma olayı falan. Birde kronik sorunları yoktur kolay kolay arıza yapmaz ama garantisiz almanı tavsiye etmem falan dedi. Tabi işin ticarı boyutuda varda garanti durumunu ne yaparım onu bilmiyorum spot alırsam.

Yav ne uğraştım bi makine almak için ağrıttım başınızı

• yazılımcı geçenlerde forumdan biri şöyle yazmıştı "Teknosadan aldığım laptopun bataryasının çakma olduğunu satarken öğrendiğimde şok olmuştum..." bilmem bişey ifade ediyormu :D çakma olaylarına girersen işin içinden çıkamazsın... garanti falan hikaye... sen zaten bu aleti düşürmedikçe zor bozarsın düşürünce de zaten kapsam dışı ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fangoso

yazılımcı geçenlerde forumdan biri şöyle yazmıştı "Teknosadan aldığım laptopun bataryasının çakma olduğunu satarken öğrendiğimde şok olmuştum..." bilmem bişey ifade ediyormu :D çakma olaylarına girersen işin içinden çıkamazsın... garanti falan hikaye... sen zaten bu aleti düşürmedikçe zor bozarsın düşürünce de zaten kapsam dışı ;)

Vallaha 2 kere laptop aldım ve kutularınde hep güvenlik bantı vardı ilk sen açıyordun. Böyle bişey varsa bu ürünlerde de sorun olmaz ozaman. Hp 'nin fabrikadan çıkarken yapıştırdığı bir bant ve çıkartırken yırtılıyor tekrar yapıştıramıyorsun. Hem kutuya hemde laptopun poşetine bile koymuşlardı. Yani böyle ufak güvenlik şeyleri varsa içimiz rahat ederde nebileyim işte yav :)

• Doğubankta normal kompkat makinelerin fiyatı 2-3 ay önce 450 gibi bir fiyata satılıyordu F100 Ama F200 İse galiba 500 civarı birşey vardı ama şu anda ne kadar onu hatırlamıyorum bileniniz varsa cevaplayabilirler.
  • arkadaşlar kompact makine fiyatları için imzama bakabilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.