Şimdi Ara

SİRKECİ HAYYAM GÜNCEL FİYATLAR! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.811
Cevap
60
Favori
648.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 40D body 'nin sıfır fiyatı nedir acaba ?
    Hatta şöyle sorayım, 40D hala üretiliyor mu ?
  • arkadaşlar çarşamba günü istanbuldayım, hayyam yada doğubanktan bir adet canon 550d body kapıp geleceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnat_HiFi

arkadaşlar çarşamba günü istanbuldayım, hayyam yada doğubanktan bir adet canon 550d body kapıp geleceğim

Şimdiden hayırlı olsun
    benimde 1 haftalık oldu makine çok beğendim gerçekten güzel makine
  • Beyler bende Canon 500D almayı düşünüyorum. Şuanki fiyatı hakkında bilginiz varmı (Hayyam) ??? Ve SPOT düşünüyorum bi eksi yönü varmı spot almanın ???
  • quote:

arkadaşlar çarşamba günü istanbuldayım, hayyam yada doğubanktan bir adet canon 550d body kapıp geleceğim

Skodaşım alınca detaylı bir inceleme bekliyorum özellikle video performansı konusunda merak ediyorum bu cihazı

@Puraq

Makineniz hayırlı olsun video konusunda nasıl cihaz örnek videolar upload edebilirseniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: kdr_

quote:

Skodaşım alınca detaylı bir inceleme bekliyorum özellikle video performansı konusunda merak ediyorum bu cihazı

@Puraq

Makineniz hayırlı olsun video konusunda nasıl cihaz örnek videolar upload edebilirseniz sevinirim

hocam hiç merak etme alır almaz özellikle video performansını deneyeceğim zaten, meslek olarakda dizi film kurgucusu olduğum için video benim için çok önemli.
    skoda'mın videolarınıda çekebilirim :)

• quote:

quote:

quote:

@Puraq

hocam hiç merak etme alır almaz özellikle video performansını deneyeceğim zaten, meslek olarakda dizi film kurgucusu olduğum için video benim için çok önemli.

Hocam madem mesleğiniz gereği dizi film işlerinle uğraşıyorsunuz,o zaman neden video kamera düşünmüyorsunuz,dslr yi video işlerinde kullanmak ne kadar mantıklı

• quote:

Orijinalden alıntı: mrhusnu

quote:

quote:

quote:

@Puraq

Hocam madem mesleğiniz gereği dizi film işlerinle uğraşıyorsunuz,o zaman neden video kamera düşünmüyorsunuz,dslr yi video işlerinde kullanmak ne kadar mantıklı

1080 Full HD video çekyior makine

• evet sonunda kavuştum d550 me aslında 15-85 ile birlikte alacaktım ama yoktu olsada pahalı olacaktı 18-135 ile bilrilte aldım 2100 tl ye geldi biraz fazlamı bilmiyorum ama 3 aşağı 5 yukarı fiyatlar aynı idi uv lensi hediye geldi. 1 ay karşılıksız değişim var + 1 sene de garantisi var. Yalnız içinden HDMI kablo çıkmadı bununla ilgili bilgisi olan varmı nerden bulabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coldwave -- 21 Nisan 2010; 19:33:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coldwave

evet sonunda kavuştum d550 me aslında 15-85 ile birlikte alacaktım ama yoktu olsada pahalı olacaktı 18-135 ile bilrilte aldım 2100 tl ye geldi biraz fazlamı bilmiyorum ama 3 aşağı 5 yukarı fiyatlar aynı idi uv lensi hediye geldi. 1 ay karşılıksız değişim var + 1 sene de garantisi var. Yalnız içinden HDMI kablo çıkmadı bununla ilgili bilgisi olan varmı nerden bulabiliriz.

Hocam hayırlı olsun, ama fiyat biraz fazla sanki. Geçen hafta okuldan bir arkadaş D550'yi Hayyam'dan 1650 tl'ye almıştı.
  • hayyamda nikon 70-300vr lens 2. el ve sıfır fiyatlarını bilen varsa yazabilirmi
  • arakadaşlar iki ay önce hayyamdan büyük araştırma sonucu macro fotodan nikon d5000 kit almış durumdayım size şunu söyleyebilirim ki işini en sıkı yapan yer macro foto

işte d5000 ile çektiğim örnek fotoğrafları ekleyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dost..:)

arakadaşlar iki ay önce hayyamdan büyük araştırma sonucu macro fotodan nikon d5000 kit almış durumdayım size şunu söyleyebilirim ki işini en sıkı yapan yer macro foto

işte d5000 ile çektiğim örnek fotoğrafları ekleyeceğim

bende katılıyorum bu yorumuna, bende 550d mi ordan aldım , iyi bir dükkan tavsiye ederim
  • Sylargray banada aynı fiyatı çektiler ama 18-55 lensle 18-135 isteyince bu fiyata mal oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coldwave -- 21 Nisan 2010; 22:23:12 >
  • tamron 28-75 / 2.8 lens ne kadar bilgisi olan var mı ?
  • Cumartesi günü kapalı dükkan yok demi arkadaşlar orada. Bu hafta sonu gidebilirim belki. En güvenilir yerler neresidir bana isim verebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Cumartesi günü kapalı dükkan yok demi arkadaşlar orada. Bu hafta sonu gidebilirim belki. En güvenilir yerler neresidir bana isim verebilir misiniz?

Dostum hepsi açık cumartesi günü,ama yinede çok geç saatlere kalma bazıları erken kapatabiliyor.Ben Hayyam da giriş katta solda Klas Foto var oradan almıştım şimdiye kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Cumartesi günü kapalı dükkan yok demi arkadaşlar orada. Bu hafta sonu gidebilirim belki. En güvenilir yerler neresidir bana isim verebilir misiniz?

550D'nin fiyatı ne kadardır bilmiyorum ama ben benim makineyi geçen ay Doğubank 2. kattaki İrem Elektronik'ten çok uygun fiyata aldım, 2 yıl da ithalatçı firma garantisi var. Büyük ihtimalle bu Cumartesi benim de yolum o taraflara düşecek. Yeni UV filtre almam lazım
  • Sağolun arkadaşlar. Sabah bineceğim kısmetse trene, 12:45 de inerim 1,5 saatte falan karşıya geçerim herhalde. 2:45 gibi hayyamda olurum. O saatlerde kapanan olmaz herhalde
  • hehe hadi bakalım yazılımcı sonunda kavuşacaksın makinene...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.