11 Martta canonturkte yayınlanan listede 1080$'dı 50d.
quote:
Orijinalden alıntı: mrtasci
Sigma 17-70 OS lensin fiyatını bilen var mı acaba?
Kimse cevap vermemiş ama gitttim aldım lensi, fiyatı 625$
nikon 70-300 vr fiyatını bilen varmı hayyamda
quote:
quote:
bende almayı düşünüyorum,beğendinmi,bir önceki modelmi bumu önerirmisin şimdiden teşekkürler.
quote:
quote:
$625 çok bence amazon'da $450 civarı. Yani fiyatı da yaklaşık işte 700 küsür olmalı bence.
Dün itibariyle Hayyam - Rota Fotoğrafçılık'tan Canon EOS 450D mi aldım..
730$ dünkü dolar kuru ile 1087 TL ye geldi 8 gb sandisk sdhc kart ise 32$ idi onu da 45 liraya bıraktı. 950 nakit verip geri kalanını kredi kartına 2 taksit yaptırdım 1130 TL ye geldi. Garanti belgesi düzenledi 1 senelik. İçerisi modern ve hoş bir tasarımı vardı sevdim. Odak fotoğrafçılığın hemen yanında. =)
quote:
Orijinalden alıntı: jaseenstyle
Dün itibariyle Hayyam - Rota Fotoğrafçılık'tan Canon EOS 450D mi aldım..
730$ dünkü dolar kuru ile 1087 TL ye geldi 8 gb sandisk sdhc kart ise 32$ idi onu da 45 liraya bıraktı. 950 nakit verip geri kalanını kredi kartına 2 taksit yaptırdım 1130 TL ye geldi. Garanti belgesi düzenledi 1 senelik. İçerisi modern ve hoş bir tasarımı vardı sevdim. Odak fotoğrafçılığın hemen yanında. =)
evet rota fotografçılık baya ilgileniyor. kendisinden almadım fakat tavsiye ederim, diğerleri gibi başından savmıyor.
arkadaşlar canon 550d 'nin fiyatı ne kadar hayyamda, ankara oturduğum için bakma fırsatım olmuyor malesef.
canon 550d gövde ve sigma 24-70 ex lens düşünüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Magnat_HiFi
arkadaşlar canon 550d 'nin fiyatı ne kadar hayyamda, ankara oturduğum için bakma fırsatım olmuyor malesef.
ben geçtiğimiz cumartesi kit olarak 1650 ye aldım. tek body olarak bilmiyorum.
kit olarak 1650 tl ise, gövde olarak 1.500 civarına alınabilir gibi
quote:
Orijinalden alıntı: Puraq
quote:
Hocam alet nasıl memnun musun? 18mp olması bazı sorunlar yaratır diyorlar senin gözüne çarpan bişey oldu mu resimlerde. Ard arda foto çektiğinde kayıt aşamasında sorun oluyor mu hiç? Raw çekiminde jpeg çekiminde falan.
Bende almayı düşünüyorumda canon 500D ile 550D arasında kaldım.
quote:
Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online
quote:
quote:
Hocam alet nasıl memnun musun? 18mp olması bazı sorunlar yaratır diyorlar senin gözüne çarpan bişey oldu mu resimlerde. Ard arda foto çektiğinde kayıt aşamasında sorun oluyor mu hiç? Raw çekiminde jpeg çekiminde falan.
gerçekten çok güzel alet fakat şöyle bir şey var bu benim ilk dslr ım olduğundan ne söylesem abartı gelir. casio z75 den canon 550d ye geçince dağlar kadar fark var tabi hız olarak da bir şey diyemiyeceğim çünkü bendeki 4 gb lık sdhc class 2 olduğundan fotoğraf kayıtlarında özellikle raw da 1-2 sn sürüyor. arada video çekerken video duraklatıldı gibi bir mesaj alıyorum. yakında class 6 bir kart alıp birde öyle denemeyi planlıyorum
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online
quote:
quote:
gerçekten çok güzel alet fakat şöyle bir şey var bu benim ilk dslr ım olduğundan ne söylesem abartı gelir. casio z75 den canon 550d ye geçince dağlar kadar fark var tabi hız olarak da bir şey diyemiyeceğim çünkü bendeki 4 gb lık sdhc class 2 olduğundan fotoğraf kayıtlarında özellikle raw da 1-2 sn sürüyor. arada video çekerken video duraklatıldı gibi bir mesaj alıyorum. yakında class 6 bir kart alıp birde öyle denemeyi planlıyorum
Teşekkürler hocam. İşte benim duyumlarımda işlemci yetersiz kalır 18mp de sorun olabilir falan diye duydumda içime kurt düşmüştü. Resimde dalgalanmadan falan bahsetmişlerdi. Ama böyle bişey olacağını bilse canon gibi bir marka neden çıkarsın aleti piyasaya Bende alacağımda biraz beklesem mi kararsızım fiyatı düşer mi acaba. Yurt dışında fiyatları uygunken bizde spot hali bile pahalı geldi bana. ulaşım ücretinden mi bukadar pahalı anlamadım. :S