Şimdi Ara

SİRKECİ HAYYAM GÜNCEL FİYATLAR! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.811
Cevap
61
Favori
647.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: biolog_hakan

bu kadar eleştirmeniz bana anlamsız geldi. adam istediği yerden alır. öğrenciyseniz yeri geliyo cebinizdeki 1 lira bile kıymete biniyo. ailemden uzakta yaşarken göndercekleri 3-5 kuruş için gözleri yollarda kalan çok arkadaşım oldu, kimi zaman ben haber bekler oldum. ilk makineme kavuşcam diye 6 ay para biriktirip aman yurt dışına giden gelen olcak mı diye milletin yolunu gözledim.. bilinmez yani alacak kişinin durumu, şartları vb.. BENCE o kadar hayyamdan alın vb den alın diyene kadar bi HAYIRLI OLSUN denmeliydi

teşekkürler görüşleriniz için, hayırlı olsun beklemiyordum ama ülkemiz şartlarında 110 liranın da insanlar için baya birşey ifade ettiğini düşünüyordum...

• quote:

bu kadar eleştirmeniz bana anlamsız geldi. adam istediği yerden alır. öğrenciyseniz yeri geliyo cebinizdeki 1 lira bile kıymete biniyo. ailemden uzakta yaşarken göndercekleri 3-5 kuruş için gözleri yollarda kalan çok arkadaşım oldu, kimi zaman ben haber bekler oldum. ilk makineme kavuşcam diye 6 ay para biriktirip aman yurt dışına giden gelen olcak mı diye milletin yolunu gözledim.. bilinmez yani alacak kişinin durumu, şartları vb.. BENCE o kadar hayyamdan alın vb den alın diyene kadar bi HAYIRLI OLSUN denmeliydi

Kesinlikle katılıyorum hocam bende üniversite öğrencisiyim aradaki 110 Lira fark az bi rakam değil bana göre .Ki şuda var lafım genel değil tabi hayyamdan bir ürün alıp bir sorun çıktığında oradaki çakallarla uğraşıp canımı sıkmaktansa yurt dışındaki servise gönderirim daha iyi.Neyse dostum hayırlı olsun

• Arkadaşlar kimsenin kimseyi eleştirdiği yok.
    elbette isteyen istediği yerden alır.Risk de alır.Örneğin bende yeri gelince yurtdışı sitelerden alıyorum ama arkadaşın örneğinde fiyat ben ce anlamsız derecede düşük.Fark daha fazla olsa tamam diyecek şey yok.Ama bu fark için riske girilirmi tartışılır.Ebay ve benzerlerinden efenim şunu yapar bunu yapar 'gift' diye işaretletirseniz sorun çıkmaz diyen bi ton insan olmasına rağmen gene bu forumda ebay den amazondan mal almış hemde defalarca ve yıllarca bişeyler alıp sorun yaşamamış ama bir gün nihayet üzücü durumlarla karşılaşmış insanların hikayeleriyle dolu.İşte buaçıdan şimdiye kadar bi sorun çıkmadı bundan sonrada çıkmaz diye bir garanti yok.
    Haaa bizde öğrenci olduk 3 kuruşa beş takla attık yarı aç yarı tok günler geçirdik fakülte kantinlerinde tıkım tıkım yiyen arkadaşlara ağzımızın suyu akarak baktık ama kimseye de bişey belli etmedik sonrasında para ne sıkıntılarla kazanılıyor bunuda öğrendikki öğrendiğimizden dolayı paramız kıymete bindi ve böylesine az fark için riske girmek tuhafımıza gider oldu.O kadar sadece...... eleştirmek maazallah haddimize değil paranın sahibi değiliz sonuçta......

• manot
    Gene unuttum yahu
    makinan hayırlı olsun kardeşim
    zaten olan olmuş ok yaydan çıkmış almışsın nasıl olsa artık
  • Hayyam a giden arkadaşlar eğer ki vakitleri varsa ve de zahmet olmayacaksa elinde R1 olan dükkanların isim ve telefonlarını paylaşabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GullyFoyle -- 24 Mart 2010; 17:47:46 >
  • quote:

usta sanki beni taarif ediyosun sandım bi an okurken o 6 aylık kısmın son 2 ayı kaldı artık acaba verip worktravele gidenlerle mi getirtsem diyorum sonra vezgeçiyorum hala tam kadar veremedim nerden alsam ^o)

• Bi K-X fiyatı istemiştik zamanın da
  • Merak edenler için Nikon 55-200 VR lens 385 TL arkadaşlar...
  • peki canon 55-200mm is lens ne kadar bilen var mı?
  • @manoth
    Hayırlı olsun, umarım bir sorun çıkmaz.

Bu arada geçtiğimiz haftasonu Doğubank'taki İrem Elektronik'ten Nikon D5000 kit, çanta, uv filtre ve 4 gb hafıza kartını 1350 tl'ye aldım. 2 yıl da ithalatçı firma garantisi var. Bunun dışında tek başına Nikon D5000 kiti de en uygun 1170 tl'ye buldum. Bu fiyatı aldığım yer Hayyam'da ikinci katta bir dükkandı ama ismini hatırlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylargray -- 24 Mart 2010; 22:03:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doroşenko

Arkadaşlar kimsenin kimseyi eleştirdiği yok.
    elbette isteyen istediği yerden alır.Risk de alır.Örneğin bende yeri gelince yurtdışı sitelerden alıyorum ama arkadaşın örneğinde fiyat ben ce anlamsız derecede düşük.Fark daha fazla olsa tamam diyecek şey yok.Ama bu fark için riske girilirmi tartışılır.Ebay ve benzerlerinden efenim şunu yapar bunu yapar 'gift' diye işaretletirseniz sorun çıkmaz diyen bi ton insan olmasına rağmen gene bu forumda ebay den amazondan mal almış hemde defalarca ve yıllarca bişeyler alıp sorun yaşamamış ama bir gün nihayet üzücü durumlarla karşılaşmış insanların hikayeleriyle dolu.İşte buaçıdan şimdiye kadar bi sorun çıkmadı bundan sonrada çıkmaz diye bir garanti yok.
    Haaa bizde öğrenci olduk 3 kuruşa beş takla attık yarı aç yarı tok günler geçirdik fakülte kantinlerinde tıkım tıkım yiyen arkadaşlara ağzımızın suyu akarak baktık ama kimseye de bişey belli etmedik sonrasında para ne sıkıntılarla kazanılıyor bunuda öğrendikki öğrendiğimizden dolayı paramız kıymete bindi ve böylesine az fark için riske girmek tuhafımıza gider oldu.O kadar sadece...... eleştirmek maazallah haddimize değil paranın sahibi değiliz sonuçta......

++++d5000 katılıyorum.

eleştirmek ne haddimize canım, sadece yol göstermeye çalıştık. herkesin parası kendine tabii, bende 1 kase çorbayla gün geçirdiğim oldu günlerce 3 öğün makarnaya talim ettik, aç ta gezdim gecelerce açta yattım. mesele o değil dostlar.

neyse uzatmayayım, hayırlı uğurlu olsun. umarım keyifle ve neşeyle vede zevle kullanırsın bizlerlede güzel fotoğraflarını paylaşırsın dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: manoth

Arkadaşlar,

Çoğu kişi keşke Hayyamdan alsaymışsın türünde mesajlar yazmış ama alan kişi en ucuz 950 TL ye aldım diyor. Ben aldım 840 TL ye. O da kur çok yüksek olduğu için. Yani arada 110 TL fark var, bu da benim için kayda değer bir fark. Bugün kur aniden 2,10 lardan 1,75 lere düşse Hayyam bunu hemen fiyatlarına yansıtır mı? Hiç sanmıyorum...

Ayrıca yukarıdaki mesajlarda bahsettiğim gibi kargoyla, postayla gelmeyecek. Almanya'daki bir satıcıdan ve kendi elindeki hazır stoklardan yine Almanya'daki abime postalattım. Zaten abimde gelir gelmez testlerini yapacak ve paket içeriğine bakacak, sorun varsa geri gönderecek. Sorun yoksa Türkiye'ye yanında getirecek. Satılan ürün Almanya'da garantili ve faturalı. Yani sorun olduğunda Almanya'ya gönderip garanti kapsamında işlem yaptırabileceğim. Satın aldığım satıcı şu ana kadar 120000 adet satış yapmış, dükkanı, telefonu, adı sanı belli bir satıcı. Ebayden çok alışveriş yapan biri olarak "top seller" sınıfında bir satıcı seçildiği sürece bir sorun olduğuna rastlamadım.

Ayrıca ben yurtdışından alışveriş yaparken özellikle HongKong tercih ediyorum ve Türkiye adresime de sorunsuz gönderiyorum. Registered air mail (kayıtlı posta) ve tracking number (takip numarası) seçeneğini seçiyorum ürünün customs declaration (gümrük beyannamesi) üzerine de fiyatını 150 euronun altında yazdırıp "Gift (Hediye)" şeklinde belirtilmesini istiyorum. Şimdiye kadar Ebayden aldığım hiçbir üründe kargo, gümrük vs gibi bir problem yaşamadım. Şimdi mesela biri bana Hayyamda Nikon 55-200mm VR özellikli lensin fiyatını söylesin. Ben de bunu Ebayden kaça alacağımı söyleyeyim.

Bence nerede en ucuza varsa oradan almak en mantıklısı. Hayyamdaki insanlar spot ürünleri, distribütör garantili ürünlerden çok daha ucuza sattıkları için biz de çok ucuza alıyoruz zannedebiliyoruz. Ama bir de yurtdışına bakalım. O zaman Hayyamın ne kadar çok kar ettiğini göreceksiniz. Ha derseniz yok mu gümrük riski her zaman var. Ama unutmayın ki yıl başlarında ve bayram öncelerinde-sonralarında bu 150 Euro limit 350 Euro civarına çıkıyor. Ben limitler içinde kalındığı sürece dünyada nerede en ucuzsa oradan alma taraftarıyım.

Lütfen yanlış anlamayın ben almanyadaki abinize göndereceğiniz kısmını atlamışım kusura bakmayın.
    Uyarmak istedim sadece bazı arkadaşlar hiç yurtdışından alışveriş tecrübesi olmadan araştırmadan almaya kalkıyorlar o yüzden ne olur ne olmaz ben yine de uyarmak istedim.

• 5d mark 2 bıde D3 fıyatları kaclarda seyrıyor sırkete alıcazda full calısıyorum gıdıp bakmaya zamanım yok
  • K-X fiyatı ne kadar arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: okn_83

cmos tipi sensör kullanıyor eski teknik servisler yeni teknolojiye ayak uydurmakta zorlandıklarından halen ccd diyorlar

yeni teknoloji mi hocam ccd ve cmos sensörde yıllardır var bu durumda cmos sensöre ccd sensör diyen teknik servise ben teknik servis falan demek açıkçası
  • haftasonu geldi ee gidin bi bakın şu hayyama doğubanka falan malum iş var herkes gidemiyor =)
  • isabetli oldu, eline sağlık teşekkürler
  • Yakın zamanda hayyama gitmiş ya da gidecek olan biri
    canon uyumlu sigma 70-300 mm APO DG Macro f/1:4-5.6 fiyatını sorup yazabilir mi? teşekkürler.
  • Nikon D90 ve Tamron 17-50 (VC değil tabi) lensi 2050-2150 sularında alabiliyorsunuz.
  • İnşallah haftaya gidip çanta ve parasoley alacağım, bir de bi lensi ekipmanlarım arasına katmak istiyorum ama hadi hayırlısı.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.