Şimdi Ara

SİRKECİ HAYYAM GÜNCEL FİYATLAR! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.811
Cevap
61
Favori
647.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nikon D90 + 18-105 VR lens kit olarak macro foto 1250 $ fiyat verdi.. Canon 550D + 18-135 IS lens için ise 1350 $ fiyat aldım..

Amacım Canon almaktı fakat ;

**http://www.digitalreview.ca/content/Canon-Rebel-T2i-EOS-550D-Compared-to-Nikon-D90.shtml bu link içerisindeki bilgileri okuduktan sonra ikisinin arasında gidip gelmeye başladım.. Sizce fiyat ve performans ve bakımından hangisi tercih edilmelidir?
  • Ben Canon 550D+18-55mm kit+18-270 Tamron di II VC IF Macro almaya kararlıyım
  • Yarın Hayyam'a gidiyorum. Birkaç arkadaş için fiyat sorabilirim. Özelden yazmayın lütfen. Buradan yazın yarın sorayım. Sadece 2-3 arkadaşınkini sorabilirim. Çok da fazla vakit ayıramam.
  • Hocam K-x 18-55 mm ve 55-300 mm'li kit fiyatlarını sorabilirsen çok makbule geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GiJaL

Hocam K-x 18-55 mm ve 55-300 mm'li kit fiyatlarını sorabilirsen çok makbule geçer.

aynen bunu soracaktım :)
  • Canon eos 5D Mark ii fiyatini sorabilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: komazec

Canon eos 5D Mark ii fiyatini sorabilir misin?

1650$ civarı diye biliyorum
  • Tamamdır. Bu ikisini sorarım. Evden çıkıyorum akşama cevap yazarım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremx

quote:

Orijinalden alıntı: komazec

Canon eos 5D Mark ii fiyatini sorabilir misin?

1650$ civarı diye biliyorum

7D fiyati olabilir hocam o fiyat ama bende tam emin degilim...
  • Pentax K-X 18-55==================>1200 TL
    Pentax K-X 18-55 + 55-300============>1500 TL
    Canon 5D MARK II=================>2550 $
    Canon 7D=======================>1600 $

Fiyatlar hiç pazarlık yapılmadan alınmış fiyatlardır. Dolayısı ile pazarlığa tabidir diye düşünüyorum. Gerisi pazarlık gücünüze kalmış.

Fiyatların alındığı yer: FRELENS Photo Equipment
    Vehbi ŞENSÖZ
    02125135588

Şu anda Hayyamı'ın orda bir internet cafedeyim. 1 saat kadar daha buralardayım. Başka sormamı istediğiniz birşeyler var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgboy -- 19 Mayıs 2010; 15:26:14 >
  • ozgboy arkadaşım müsait olursan "d5000 + 18-105 vr" fiyatını öğrenebilirmisin..ayrı ayrı olsada olur ..birde bonus karta 12 ay taksitte kaça geliyor fiyat öğrenirsen çok makbule geçer..
  • Pentax K-X için teşekkürler. bunlar peşin fiyatları ise çok da ucuz sayılmazlar
  • Pentax k-x ve 55-300 lens isteyen arkadaslar benimle irtibata gecebilir.amerikadan kendime getirirken bir tane de satmak amacli aldim,pesin veya gg uzerinden satabilirim.ankaradayim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgboy
    Pentax K-X 18-55==================>1200 TL
    Pentax K-X 18-55 + 55-300============>1500 TL

Sağolasın hocam.
  • @ozgboy

Tesekkurler hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralkobra_kralkobra

ozgboy arkadaşım müsait olursan "d5000 + 18-105 vr" fiyatını öğrenebilirmisin..ayrı ayrı olsada olur ..birde bonus karta 12 ay taksitte kaça geliyor fiyat öğrenirsen çok makbule geçer..

1100$

Arkadaşlar dediğim gibi pazarlığın P si bile ağzımdan çıkmadı. Fiyatlar biraz düşebilir pazarlık ile ama pek de ucuz sayılmaz arkadaşımın dediği gibi.
  • Arkadaşlar merhaba,
    Panasonic LX3 güncel fiyatı nedir bir bilen var mı?
    Hayyam'a yolu düşen zahmet olmazsa sorabilir mi?
  • Sigma 105mm makro. Sıfır kutusunda. 450$. Pazarlık yapılmadı. Dünya foto. Hayyam'ın girişi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgboy

Sigma 105mm makro. Sıfır kutusunda. 450$. Pazarlık yapılmadı. Dünya foto. Hayyam'ın girişi.

İyi hoş ama,sigmanın dış yüzeyünün yapısı beni çok tuhaf ediyor dokununca gıdıklanıyorum resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bossima

Nikon D90 + 18-105 VR lens kit olarak macro foto 1250 $ fiyat verdi.. Canon 550D + 18-135 IS lens için ise 1350 $ fiyat aldım..

Amacım Canon almaktı fakat ;

**http://www.digitalreview.ca/content/Canon-Rebel-T2i-EOS-550D-Compared-to-Nikon-D90.shtml bu link içerisindeki bilgileri okuduktan sonra ikisinin arasında gidip gelmeye başladım.. Sizce fiyat ve performans ve bakımından hangisi tercih edilmelidir?

hocam video senin için ne kadar önemli? canon 550d video kalitesi olarak bütün nikonlardan üstün, eğer videoyu çok kullanacaksan, kısa film vb şeyler çekerim sonrada kurgularım dersen canon al. ama yok ben fotoğraf çekeceğim dersen d90 canon 550d'den bir sınıf üstte bir makinadır. pentaprism vizörü ,2. lcd ekranı gibi artıları var d90'ın

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.