Şimdi Ara

SİRKECİ HAYYAM GÜNCEL FİYATLAR! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.811
Cevap
61
Favori
647.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yarın veya salı günü gitmeyi düşünüyorum merak edilen bir şey varsa sorabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloody Mary

yarın veya salı günü gitmeyi düşünüyorum merak edilen bir şey varsa sorabilirim.

Ilk soruyu ben sorayim ;

Canon 550D "kit lenssiz" govde fiyati ve Canon 70-200 f:4L fiyatini merak ediyorum , simdiden tesekkurler...
  • beyler bu hayyam'dan aldiginiz sifir urunler ACILMAMıS kutulu mu oluyor? yani guvenlik bandi var mi?
  • Nereye gitmemi önerirsiniz birde en efendi, dürüst esnaf hangisidir orada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: komazec

quote:

Orijinalden alıntı: Bloody Mary

yarın veya salı günü gitmeyi düşünüyorum merak edilen bir şey varsa sorabilirim.

Ilk soruyu ben sorayim ;

Canon 550D "kit lenssiz" govde fiyati ve Canon 70-200 f:4L fiyatini merak ediyorum , simdiden tesekkurler...

Aynısını ben de merak ediyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: :ArHaus:

beyler bu hayyam'dan aldiginiz sifir urunler ACILMAMıS kutulu mu oluyor? yani guvenlik bandi var mi?

Guzel soru bunu ben de merak ediyorum , "sifir" diye aldigimiz cihaz musterilerce mıncıklanmıs deneme cekimleri yapilmis , lcd ekrani parmak izleriyle bezeli mi oluyor , acilmamis kutulu olan varsa rica edebilir miyiz dedigimizde genelde hep ayni sozle karsilasiyoruz: daha bu sabah kutusunu actik yeni koyduk vs. Hayyam'dan alinan makinelerde guvenlik bandi oldugunu sanmiyorum , yani Media Markt veya Yalcinlar'dan satin alinan kutular gibi degil cunku spot cihazlar Amerika'dan kutu ayri icindeki makina ayri halde geliyormus , sebebini bilemiyorum , Hayyam'dan alis veris yapmis arkadaslardan yorum ve bilgi alabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: komazec

quote:

beyler bu hayyam'dan aldiginiz sifir urunler ACILMAMıS kutulu mu oluyor? yani guvenlik bandi var mi?

Guzel soru bunu ben de merak ediyorum , "sifir" diye aldigimiz cihaz musterilerce mıncıklanmıs deneme cekimleri yapilmis , lcd ekrani parmak izleriyle bezeli mi oluyor , acilmamis kutulu olan varsa rica edebilir miyiz dedigimizde genelde hep ayni sozle karsilasiyoruz: daha bu sabah kutusunu actik yeni koyduk vs. Hayyam'dan alinan makinelerde guvenlik bandi oldugunu sanmiyorum , yani Media Markt veya Yalcinlar'dan satin alinan kutular gibi degil cunku spot cihazlar Amerika'dan kutu ayri icindeki makina ayri halde geliyormus , sebebini bilemiyorum , Hayyam'dan alis veris yapmis arkadaslardan yorum ve bilgi alabiliriz

evet bu soru bir kac kere sorulmus ama nedense kimse cevap vermiyor.

• ya d90 ın güncel fiyatını giden bi arkadaş varsa sorabilirmi? sadece body biide 18-55 kit ve 18-105 kit ile fiyatlarını
  • selamlar tekrar,
    çok acele bir kaç yere girdim çıktım 550d yi soramadım fakat, D90 fiyatları 1900tl nakit 2150tl kredi kartına 6 taksit. garantili 2450ye bıraktı dışarıda bir yer yanında çanta hafıza kartı vs. veriyormuş.
  • Canon 550D BODY - 1000$
    18-55mm Kit - 1100$

quote:

SİGMA 105mm f2.8 EX DG Macro------SPOT FİYATInı bilen varmı beyler ??? Önerirmisiniz? (Canon 550D Body)

????
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Jolly Joker

Canon 550D BODY - 1000$
    18-55mm Kit - 1100$

quote:

SİGMA 105mm f2.8 EX DG Macro------SPOT FİYATInı bilen varmı beyler ??? Önerirmisiniz? (Canon 550D Body)

????

Benim anladığım SİGMA 105mm lensi 550D ile kullanacağını belirtmek istemiş.
  • kendi kendisini alıntı yapmış adam 550D Body için

SİGMA 105mm f2.8 EX DG Macro lens sormuş.
  • quote:

Bu soru hala cevapsiz.
  • quote:

quote:

Bu soru hala cevapsiz.

Makineyi aldığın zaman pil batarya her nesi varsa koyuyorlar,açıyorlar gözünün önünde,ilk açılan makinede lcd açılış ekranında tarih saat falan soruyor,daha önce açılmışsa sormuyor direk menü açılıyor,bu ne kadar güvenlidir bilmem,ama istersen hiç açılmamış kutudanda veriyorlar,ben öyle almıştım 50D'yi yani açılmamış olsun diye rica ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Kocakaya -- 25 Mayıs 2010; 0:18:33 >

• saolun cevap icin de kutuda herhangi bir guvenlik bandi var miydi? yani daha once acilmamis oldugunu nereden anladiniz?
  • Arkadaşlar birşey öğrenmek isityorum.Sıfır garantiliki nikon d5000 18-55mm kit lens ile nekadar acaba ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: S@rKs-PoWeR

Arkadaşlar birşey öğrenmek isityorum.Sıfır garantiliki nikon d5000 18-55mm kit lens ile nekadar acaba ???

2 ay önce ithalatçı firma garantili D5000 kiti; çanta, uv filtre ve 4 gb hafıza kartı ile birlikte 1350 tl'ye aldım.
  • Haylen öylemidir bu fiyat acaba ??
  • Yakın zamanda sormadım ama tahminen o civarlardadır yine.
  • saol cevap için.Fikir gene değişti bu fiyata bulabilirsem Fujifilm Finepix S200EXR den direk vazgeçerim.İyi fotoğrafçılık siteleri hiç önermiyor makineyi
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.