Şimdi Ara

SİRKECİ HAYYAM GÜNCEL FİYATLAR! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.811
Cevap
61
Favori
647.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • canon için sigma 8mm F3.5 EX DG Circular Fisheye, spot ya da ikinci el fiyatı hakkında bilgisi olan?
  • Arkadaşlar;

Canon EOS 7D'nin güncel fiyatını bilen var mı?
  • bu aralar hayyama giden varsa canon 550 d nin 18-55 kit lensle fiyatı nedir nakit
    birde yakında ist gelecem ama sirkeci hayyamın tam nerede oldugunu bilmiyorum ben haramde inecem karşıya geçtikten sonra vapurdan inince yakın biryerde mi ve en önemlisi güvenilir bana gerçekten alınabileck bana yardımcı olacaklarını düşündügünüz bir iki dükkan bu dükkanlardan daha uygun ve güvenilir biryer bulamazsın dediginiz yerler isim istiyorum yanlız dükkan adıda ve bana tam olarak oraya nasıl gidecegimi söylermisiniz makina eger bozuk çıktıgı taktirde yardımcı oluyorlar mı ürün degişimi oluyor mu birşey daha 550 d nin 18-55 kit yanında canon 55-200mm is le birlikte bana kaç liraya patlar bu şekilde de bir fiyat istiyorum eger uygun olursa yanında 55-200 de alabilirim bir merak ettigim konu daha var acemi oldugum için makinayı alırken yanında çanta vs harici nelar almalıyım ilk etapta bana lazım olacak hafiza kartını felan sonra ben başka yerden alırım bunun harici

• Pentax k-x 18-55 kit
    Pentax k-x 18-55 + 55-300 ( 50-300 de olabilir tam hatırlamıyorum) Yada 55-200mm

Fiyatları söylerseniz sevinirim birde hayyamda ne rnekleri var beyaz varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeknoBoy26

Pentax k-x 18-55 kit
    Pentax k-x 18-55 + 55-300 ( 50-300 de olabilir tam hatırlamıyorum) Yada 55-200mm

tam benim soracağım soruyu sormuşsunuz bu arada hayyamda alışveriş yaparken kredi kartı geçen yerler var mı?
  • merhaba arkadaşlar

Pentax X90 Hayyam fiyatını bilen varmı?
    Hayyama gidenler X90 nıda sorun.

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: berrakk

bu aralar hayyama giden varsa canon 550 d nin 18-55 kit lensle fiyatı nedir nakit
    birde yakında ist gelecem ama sirkeci hayyamın tam nerede oldugunu bilmiyorum ben haramde inecem karşıya geçtikten sonra vapurdan inince yakın biryerde mi ve en önemlisi güvenilir bana gerçekten alınabileck bana yardımcı olacaklarını düşündügünüz bir iki dükkan bu dükkanlardan daha uygun ve güvenilir biryer bulamazsın dediginiz yerler isim istiyorum yanlız dükkan adıda ve bana tam olarak oraya nasıl gidecegimi söylermisiniz makina eger bozuk çıktıgı taktirde yardımcı oluyorlar mı ürün degişimi oluyor mu birşey daha 550 d nin 18-55 kit yanında canon 55-200mm is le birlikte bana kaç liraya patlar bu şekilde de bir fiyat istiyorum eger uygun olursa yanında 55-200 de alabilirim bir merak ettigim konu daha var acemi oldugum için makinayı alırken yanında çanta vs harici nelar almalıyım ilk etapta bana lazım olacak hafiza kartını felan sonra ben başka yerden alırım bunun harici

550d + kit lens = 1100 dolar

• quote:

Pentax k-x 18-55 kit

Hayyamda Canon ve Nikon harici makina pek bulunmaz
  • Pentax k-x bulunuyor biliyordum ama ?

O zaman Canon 500D 18-55 kit lens fiyatı nedir ?
  • quote:

Pentax k-x bulunuyor biliyordum ama ?

800-850 dolar arası

edit:
    İsterseniz size hayyamdaki tüm dükkanların telefonlarını pm atayım tektek hepsine sorun merak ettiklerinizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravaman -- 13 Haziran 2010; 23:09:22 >
  • merhaba arkadaşlar,
    canon sx200 IS için hayyam dan fiyat öğrenebilme şansımız var mı acaba?
    yakın zamanda giden ya da gidecek olan bir arkadaş var ise çok memnun olurum..
    teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravaman

quote:

Pentax k-x bulunuyor biliyordum ama ?

800-850 dolar arası

edit:
    İsterseniz size hayyamdaki tüm dükkanların telefonlarını pm atayım tektek hepsine sorun merak ettiklerinizi.

Ben eskişehirdeyim muhtemelen hayyama gelip alıcam yada istanbuldan birine aldırıp yollatıcam o yüzden telefona gerek yko fiyat için tşk.
  • emin misin?

quote:

Orijinalden alıntı: bravaman

quote:

Pentax k-x 18-55 kit

Hayyamda Canon ve Nikon harici makina pek bulunmaz
  • bende nikon d90 almayı düşünüyorum acaba ürünleri garantisi varmı?
  • merhaba arkadaşlar

Pentax X90 Hayyam fiyatını bilen varmı?
    Hayyama gidenler X90 nıda sorun.

teşekkürler
  • pentax kx için fiyat alabilen var mı?
  • Kredi kartı ile alışverişte çok vade farkı biniyor mu arkadaşlar. 55-250 alacağım ama taksit konusunda kimse bişey demiyor peşin mi çalışıyorsunuz hep
  • K-X fiyatını bende bekliyorum

18-55 mm kit fiyatı
    18-55 + 50-200mm fiyatı

Bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cloud Nine

Arkadaşlar;

Canon EOS 7D'nin güncel fiyatını bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: corail

merhaba arkadaşlar,
    canon sx200 IS için hayyam dan fiyat öğrenebilme şansımız var mı acaba?
    yakın zamanda giden ya da gidecek olan bir arkadaş var ise çok memnun olurum..
    teşekkürler..

ben de sx200 IS den vaz geçtim..
    panasonic kumix FZ38 ya da fuji finepix s200exr alacağım..
    güncel fiyat öğrenebilirsem çok memnun olacağım..
    teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.