Şimdi Ara

SİRKECİ HAYYAM GÜNCEL FİYATLAR! (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.811
Cevap
61
Favori
647.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: :ArHaus:

saolun cevap icin de kutuda herhangi bir guvenlik bandi var miydi? yani daha once acilmamis oldugunu nereden anladiniz?

Vardı o güvenlik bandı kırmızı bir banttı,sökülünce geri yapışmayan cinsinden,daha önce 450D'almıştım ondaki güvenlik bandı böyle kırmızı değildi 2cm çapında yuvarlak şeffaf bir banttı,o bant sökülünce yapışıyordu ama belli oluyordu sökülüp yapıştırıldığı bant yapışıkken gayet şeffaf temiz dururken,sökülüp yapştırıldığı zaman biraz puslanmış gibi duruyordu.

Buda kırmızı bantın olduğu kutu sökülen bantın yerinde kırmızı bant artıkları kalıyor,ve sökülen bant birhayli deforme oluyor ve yapışmıyor..

SİRKECİ HAYYAM GÜNCEL FİYATLAR!

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloody Mary

selamlar tekrar,
    çok acele bir kaç yere girdim çıktım 550d yi soramadım fakat, D90 fiyatları 1900tl nakit 2150tl kredi kartına 6 taksit. garantili 2450ye bıraktı dışarıda bir yer yanında çanta hafıza kartı vs. veriyormuş.

öncelikle teşekkürlerde fiyatlar arttmı ya:S geçenlerde biri 1740 a almıştı 18-105kit çanta hafıza kartıyla birlkte 1900 çok fazla ya:S umarım 8 hazirana kadar ucuzlar :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syphonfilter -- 25 Mayıs 2010; 14:31:56 >
  • Arkadaşlar Benro A-169M8 tripod fiyatı alabilir mi hayyam tarafına giden biri?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SorrowfulBlackGarlic -- 25 Mayıs 2010; 12:51:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thin Lizzy

quote:

Orijinalden alıntı: The Jolly Joker

Canon 550D BODY - 1000$
    18-55mm Kit - 1100$

quote:

SİGMA 105mm f2.8 EX DG Macro------SPOT FİYATInı bilen varmı beyler ??? Önerirmisiniz? (Canon 550D Body)

????

Benim anladığım SİGMA 105mm lensi 550D ile kullanacağını belirtmek istemiş.

Evet hacı doğru 550D ile sigmayı kullanıcam fakat SPOT FİYATI ve lens hakkında BİLGİSİ olan KULLANAN varmı diye soruyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkSerenity

Hayyamda veya doğubankta spot ürünlere kredi kartı tek çekimde ne kadar fark koyuluyor bilen var mı?
  • Orijinalden alıntı: DarkSerenity

Orijinalden alıntı: DarkSerenity

Hayyamda veya doğubankta spot ürünlere kredi kartı tek çekimde ne kadar fark koyuluyor bilen var mı?

D90 için nakit fiyat 1900tl idi 6 taksit 2150-2200tl arasında değişiyor, bir orantı var mıdır bilemiyorum ama..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloody Mary -- 25 Mayıs 2010; 20:54:38 >
  • Arkadaşlar bu siteden online alışveriş yapanınız oldumu.Güvenilirmidir acaba.Garantili d5000 fiyatı tam istediğim gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: S@rKs-PoWeR

Arkadaşlar bu siteden online alışveriş yapanınız oldumu.Güvenilirmidir acaba.Garantili d5000 fiyatı tam istediğim gibi

hangi site?
  • https://www.yuvamfoto.com/index.php [Garantili]

Pardon unutmuşum
  • bugun hayyamdaki babatas fotografciliga mail atip nikon d90 + 18-105mm vr kit lens fiyatini sordum 1970 tl dedi. sizin buraya yazdiginiz fiyatlar pazarlikli fiyat mi? yoksa babatas yuksek mi cekti?
  • bana direkt söyledikleri nakit fiyat 1900, gidip görüşmenizde fayda var.
  • quote:

https://www.yuvamfoto.com/index.php [Garantili]

Pardon unutmuşum

Online olarak güvenli olacağını sanıyorum ki Sirkeci'de büyük bir dükkan kendileri. Girip konuşmuşluğum da var. Yardımcı da oldular baya sağolsunlar. Fakat alışverişim yoktur.
  • Arkadaşlar Panasonic Tz7 veya Tz10 almayı düşünüyorum, fiyat tahmini ne kadardır?
  • bende Canon 100mm 2.8 USM L IS fiyatını merak ediyorum.bilen var mıdır?
  • FUJİFİLM AV100, KODAK C142, NİKON L20, SAMSUNG S20 FİYATLAR NEDİR ACABA ?
  • tekrar d90 sadece body ve kit için fiyat istiyeceğim giden biri olursa ve yazarsa sevinirim az kaldı almamada:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Jolly Joker

quote:

https://www.yuvamfoto.com/index.php [Garantili]

Pardon unutmuşum

Online olarak güvenli olacağını sanıyorum ki Sirkeci'de büyük bir dükkan kendileri. Girip konuşmuşluğum da var. Yardımcı da oldular baya sağolsunlar. Fakat alışverişim yoktur.

Teşekkürler.Bir yakınım yakın zamanda bana makine sormaya gidicek.Hem garantili hem spot fiyat sorucak.Acaba neresi iyidir nereye gitmesini söyliyim ??

• Mikro Foto;
    D3000 18-55mm kit: 950TL -------- 18-55 yerine 18-105mm lens alırsanız 1385TL
    D5000 18-55mm kit: 1200TL -------- 18-55 yerine 18-105mm lens alırsanız 1650TL

Nova Foto;
    D3000 18-55mm kit: 930TL -------- 18-55 yerine 18-105mm lens alırsanız 1250TL
    D5000 18-55mm kit: 1250TL -------- 18-55 yerine 18-105mm lens alırsanız 1570TL
  • Hocam bu fiyatlar resmi firma garantili fiyatlarımı ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanTnçr -- 2 Haziran 2010; 22:58:15 >
  • Hayır spot ürün bunlar, 1 sene dükkan garantileri vardır muhtemelen ama firma garantisi yok
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.