Şimdi Ara

SİRKECİ HAYYAM GÜNCEL FİYATLAR! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.811
Cevap
61
Favori
647.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GiJaL

quote:

Orijinalden alıntı: ozgboy
    Pentax K-X 18-55==================>1200 TL
    Pentax K-X 18-55 + 55-300============>1500 TL

Sağolasın hocam.

Allah razı olsun tam bunu sorcaktım 2 gündür kafayı yedim

Bu arada eskişehirden birisi HONKONG dan foto.mak getiriyor K-X lar 1125 tl den D90 lar 1750 civarı fiyatlar uygun sahibinden.com da rast geldim elden alıyım dedim elden satmıyorum deyince sahibinden.com üzerindende bana ters geldi vazcaydım

• Ya arkadaşlar hayyam hayyam diyoruz bende artık spot düşünmeye karar verdimde

Bu hayyamdaki dükkanların internet sitesi sahibinden.com dükkanı vs. hiçbişey yokmu ya bi yardım ederseniz sevinirim

Eskişehirdeyim kısmetse 1 ay sonra ( Okullar kapanınca ) DSLR düşünüyorum şimdi spot bi alet için istanbulamı gelip almam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeknoBoy26

Ya arkadaşlar hayyam hayyam diyoruz bende artık spot düşünmeye karar verdimde

Bu hayyamdaki dükkanların internet sitesi sahibinden.com dükkanı vs. hiçbişey yokmu ya bi yardım ederseniz sevinirim

Eskişehirdeyim kısmetse 1 ay sonra ( Okullar kapanınca ) DSLR düşünüyorum şimdi spot bi alet için istanbulamı gelip almam lazım

http://www.macrofoto.com.tr/ [SPOT]

https://www.yuvamfoto.com/index.php [Garantili]

http://www.enderfoto.com/ [SPOT]

• Ya size ne kadar teşekkür etsem az çok sağolun
  • Bugün Nikkor 55-200 VR lensi 400 tl'ye aldım. Fiyatlar genelde 400-450 arası değişiyor, ilgilenen arkadaşlara duyrulur.
  • @Sylargray D5000 içinmi aldınız ?
  • quote:

@Sylargray D5000 içinmi aldınız ?

Evet, neden sordunuz?
  • Sadece meraktan sordum peki D5000 den memnunmusunuz ben pentax K-X ile arasında kaldım özellikle makinanın eksi yönlerini söylerseniz sevinirim
  • quote:

Sadece meraktan sordum peki D5000 den memnunmusunuz ben pentax K-X ile arasında kaldım özellikle makinanın eksi yönlerini söylerseniz sevinirim

D5000'in giriş seviyesi için mükemmel bir makina olduğunu düşünüyorum. Tek hoşuma gitmeyen yanı gövdesinde af motoru olmaması, onun dışında şikayetçi olduğum bir yanı yok. Pentax k-x ile kıyaslayamayacağım malesef çünkü k-x'i inceleme fırsatım olmadı.
  • AF motoru yok ama lens fiyatları çokta pahalı değil anladığım kadarıyla ( Henüz amatörüm hiç kendi DSLR makinam olmadı ) KX kullananları topicini biraz inceledim ( tek tek okudum ) Nikon 300D ( modelden emin değilim 300D de olaiblir ) canon un bir modeli ve KX in 1600-3200 isodaki performansları var hatta linkte ekliyeceğim az sonra K-X kendinden üst makinalarda performans olarak baya iyi gözüküyor

Birde topic amacını aştı nikona eklerim artık
  • Arkadaşlar hayyamdaki fiyatlar peşin mi oluyor hep. Lensi kredi kartı ile düşünüyorumda onun için sordum. Kredi kartı ile alınca spotluktan çıkıp faturalı fiyatından satış yapılmasın Makineyi laptoptan gelen parayla peşin aldım ama kredi kartı olayını hiç sormamıştım dükkanlara.
  • Canon 550D için Güzel bir zoom lens modeli nedir? ve fiyatı nekadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CriticalWave

Canon 550D için Güzel bir zoom lens modeli nedir? ve fiyatı nekadar?

bende yeni 550d almış biri olarak bunu çok araştırdım
    şu an için 55-250 uygun görünüyor fiyatıda 400-500 arası değişiyor
  • anladım. **-300 gibi bişey arıyorum ben bilmiyorumda nasıl olur zoom iyi olsun istiyorum.
  • 55-250 fiyat performans olarak kulvarında en iyisi nette araştırdığım bilgilerden bunu çıkarttım. Zoom olarak sigma 70-300 var uygn fiyata ama pek tavsiye edilmiyor. Güzel foto çekebilende var çekemeyende ama genel yorumlar hiç memnun olunmadığı yönde. Alanlar 1 hafta içinde değiştirip ya canon 55-250 ya da daha üst model objektif almışlar. Bende çok kararsız kaldım bayadır araştırıyorumda 55-250 de karar kıldım uygun fiyatlı alternatif yok başka. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puraq

quote:

Orijinalden alıntı: CriticalWave

Canon 550D için Güzel bir zoom lens modeli nedir? ve fiyatı nekadar?

bende yeni 550d almış biri olarak bunu çok araştırdım
    şu an için 55-250 uygun görünüyor fiyatıda 400-500 arası değişiyor

Hocam ben 18-270mm Tamron ve 55mm makro ile işi bitiriyorum

• 18-270mm fiyatı nedir üstad?
  • Hayyam'a yolu düşen olursa Canon 450D + 18-55 Kit sıfır fiyatını sorabilir mi acaba ?
  • Hayyamda veya doğubankta spot ürünlere kredi kartı tek çekimde ne kadar fark koyuluyor bilen var mı?
  • SİGMA 105mm f2.8 EX DG Macro------SPOT FİYATInı bilen varmı beyler ??? Önerirmisiniz? (Canon 550D Body)
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.