Şimdi Ara

Şirket adı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uygulama yazıyorum ve ilerde yazılım ile ilgili şirket kurmak istiyorum(yazılım ağırlıklı ama donanım ile ilgili de çalışmalar yapmayı düşünüyorum)

Öncelikle ismin anlamlı anlamsız olması önemli değil fakat anlamsızsa türetme olmasını istiyorum mümkünse yerli isim olmasın. İsmin herkeze hitap etmesini istiyorum ve ismini beğendiğim diğer şirketleri yazarsam sizinde tavsiye vermeniz kolaylaşır.

Nintendo
    Rovio
    SONY
    Microsoft
    Abode
    Intel
    IBM (International Business Machines)
    Bu şirket yapay zeka yoğunluklu olacak adına yansıması azda olsa tüketicinin gözünde olumlu etki yapabilir.

• Abode?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam konuya pek hakim değilim ama yazılım veya donanım terimlerinden bir şeyler çıkabilir diye düşünüyorum
  • Volkswagen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spodermen -- 9 Mayıs 2015; 11:55:47 >
  • @
    kediyekafatutanfare

evet düşünüyorum hala

Volkswagen ne alaka :D (araba markası olsada ismi gerçekten güzel buna benzer bir şeyde olabilir)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salihcan29

@
    kediyekafatutanfare

evet düşünüyorum hala

Volkswagen ne alaka :D (araba markası olsada ismi gerçekten güzel buna benzer bir şeyde olabilir)

O zaman maklube

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spodermen -- 9 Mayıs 2015; 12:02:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şirket ismi tavsiye
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.