iki erkek ve iki bayan arasında bi yanlış anlamadan dolayı anlaşmazlık çıktı. kadınlar uzatıyo iki saat. adamlar diyo ki yanlış anlaşılma olmuş tamam.kadın hala dırdırdır. adam pes etti artık. tamam biz yanlış anladık tamaam diyo
kadın hala susmadı öf len, kadınlar cidden dırdırcı. erkeklere çok hak veriyorum bu konuda
[Deleted by Admins]
Bizim ofistede vardi 1 tane öylesinden. Çenesi çeliktenmiydi neydi car car car car. Allahtan 5 ay sonra gittide rahata erdik
quote:
Orjinalden alıntı: respiro
... adamlar ne yapmasın.
mümkünse bu işi
[Deleted by Admins]
quote:
Bir kadın kadınlar için "karı" derse adamlar ne yapmasın.
e sinir etti
son zamanlarda kadın bile demiyodum,bayan diyodum da sinir oldum
iki erkek ve iki bayan arasında bi yanlış anlamadan dolayı anlaşmazlık çıktı. kadınlar uzatıyo iki saat. adamlar diyo ki yanlış anlaşılma olmuş tamam.kadın hala dırdırdır. adam pes etti artık. tamam biz yanlış anladık tamaam diyo
kadın hala susmadı öf len, kadınlar cidden dırdırcı. erkeklere çok hak veriyorum bu konuda
okuyunca aklıma şu videolar aklıma geldi;
konuyla çok alakası olmasa tepki aynı tepki
taam kalk kabul ettim diyo
ceylan
o tarz insanlardan bende hoşlanmıyorum ama o hitap insanı deli eder ya o kadın burayı okur ve sana söylenmeye başlarsa
işim gereği bende devamlı iletişim içindeyim insanlarla bayanların anlama kavrama eksikliği cehaleti ve yetiştiriliş bozukluğunun bir eseri bu tabi genelleme yapmak yanlış olur nadirde olsa çok zeki bayanlarda çıkmıyor değil hıımm diyip çözüm üretene bile rasladım bayılırım böyle kadınlara ama duvarının yamuk olduğunu 2,5 saatte anlatamadığım kadın da var bu memlekette en son kocası aldı kadının elinden beni
bazı erkekler var ki bu dediğiniz hatunlara rahmet okutur. çok konulan boş konuşur. her şeyin orta yolu iyi. hiç konuşmayanı da sevmem, susmayanı da sevmem.
quote:
Orjinalden alıntı: amboleos
quote:
... adamlar ne yapmasın.
mümkünse bu işi
İğrenç birşey bu
karı milleti nolcak işte
Bizim işyerined de vardı bir tane... Dır dır dır dır dır çenesinden bir dakika rahat yoktu...
Kovdum, kurtulduk...
quote:
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: .ceylan.
quote:
e sinir etti
son zamanlarda kadın bile demiyodum,bayan diyodum da sinir oldum
Bıdıbıdıbıdıbıdı konuşan ve özellikle "bağırarak" konuşan kadınlardan ben de had safhada nefret ederim. Çingene gibi davrananlardan, çirkeflerden vs.vs.
Yine de "karı" deme. Senin gibi nazik bir bayana yakışmaz.
nazik olsam içim yanmıcak
yok zaten sonradan pişman oldum öyle dediğime.dedikoducu hissettim
ama uzatmak yersizdi,uzatmasın lütfen gerçi ben konuyu açtıktan sonra oğlan da uzattı baya bi
amaan neyse ben de uzatmıyım
moralim bozuk,her şey üst üste gelio :( konumuzla alakası olmasa da yazmak istedim ooy oy :(
Bir de trafiğe çıkan kadınlardan duyduğum sık cümlelerden biri "Allah kimseyi bir kadının arabasına çarpmakla sınamasın" cümlesi
Onlar böyle demediler de,bu mealde çok şey duydum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme