Şimdi Ara

üniversitede karı kız işleri nasıl olmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hazırlığı boş geçirdik. bölümde neler yapmak lazım?

prospective cs freshman olarak hangi bölümden ve hangi tipte karılara yürümeliyim

Chef Kerryyoutube
    Kadir Hoca Kız Nasıl Tavlanır?
    https://www.youtube.com/watch?v=ttvnTW0LUFc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 29 Haziran 2023; 11:17:24 >

• evet,bir de benim okuduğum liseyi 3 tane anadolu lisesi çevreliyordu.seçenek de fazla olduğu için hep ilişki meseleleri ile uğraştım.tabii bu durumdan aşırı pişmanım.geçmişe dönsem yine ilişki yapardım ama asla bu kadar vakit ayırmazdım.

ek olarak benim lise düzeyim berbattı.sen kaliteli bir lisedeysen sevgili olacağın kız da yüksek ihtimalle derslere ağırlık veren birisi olacağı için beraber çalışma fırsatın da olacak.böylelikle sıkıcılıktan uzak bir yks yılı geçirmiş olacaksın.böyle olursa faydası oluyor ama diğer türlü kadın dediğin vaktini emen bir canlıya dönüşüyor.tamamen zarar

• lisedeki deneyimlerim sonucu kızlara ulaşmanın en iyi yollarından biri (serserl olmamak şartıyla) aktif ve atılgan birkaç erkek arkadaşa sahibi olmak
    pasif ve yalnız adam edasıyla takılan adamları etrafta pek bulundurmamak lazım

insta profilinde falan lüks bir imaj çizemiyorsan mümkünse kızlara sosyal medyadan açılmamak lazım.ortalama bir kıza bile fazla asılan erkekler olduğundan instada egoları aşırı tavan yapıyor.halbuki çoğu dışarıda ürkek ve özgüvensiz.bu yüzden kampüste gidip konuşmak en iyisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tipcilara yürüme sonra kötü şeyler olabiliyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • öğrenci işlerine sor

• çeka1 kullanıcısına yanıt

Hocam tıpçıyı nerden bulayım zaten

• Tıp fakültesinde uygun hocam

• Danisman hocana kriterlerini soyluyorsun esmer kivircik vs. O sana bir portfoy olusturup sunuyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kampüste kitap düşürün her kız gördüğünüzde etkili olacaktır ytd

• oguz uygun kullanıcısına yanıt
    hocam obp’niz ve ikinci kez mezuna kalmış olmanızdan ötürü belki de ama lisede fena bir ortamınız olduğu izlenimini alıyorum sizden

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Olmamalı

• depodaki afgan cesedi kullanıcısına yanıt

evet,bir de benim okuduğum liseyi 3 tane anadolu lisesi çevreliyordu.seçenek de fazla olduğu için hep ilişki meseleleri ile uğraştım.tabii bu durumdan aşırı pişmanım.geçmişe dönsem yine ilişki yapardım ama asla bu kadar vakit ayırmazdım.

ek olarak benim lise düzeyim berbattı.sen kaliteli bir lisedeysen sevgili olacağın kız da yüksek ihtimalle derslere ağırlık veren birisi olacağı için beraber çalışma fırsatın da olacak.böylelikle sıkıcılıktan uzak bir yks yılı geçirmiş olacaksın.böyle olursa faydası oluyor ama diğer türlü kadın dediğin vaktini emen bir canlıya dönüşüyor.tamamen zarar

• Spor,FA seçmelisi, 2 tane allahsız kitapsız fırlatma aga veya 4-5 kişilik kızlı erkekli bir arkadaş grubu iş yapar

• yokki

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Karamba iki üç bir şeyler üflede yararlanalım

• Benim gibi olursan uğraşmana gerek kalmıyor genelde. Kendileri gelip teklif ediyolar

• Nphexy N kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl bir his

• Taşrada TIP iş görür

• efendi değil p*ç olacaksın başka yolu yok

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.