Şimdi Ara

Sırtımdan taş gibi sert bir madde çıktı SS'li [YARDIM] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
5
Favori
25.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     Sırtımdan taş gibi sert bir madde çıktı SS'li [YARDIM]
  • Böcekler falan yapmış olmasın. Televizyonda görmüştüm sinekler falan derinin altına larva bırakıp orda o geliştiğinde deriden çıkıyolardı. O tarz bişey olabilir.
  • benimde sol böbreğimin hafif sağında çıkıyordu geçen seneye kadar 2 sene kadar çıktı yanılmıyorsam 3 ayda bir büyüyordu bende çıkartıyordum bi tane kutuda saklıyorum kerataları isterseniz ss atarım 3-4 tane var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clint Sexwood

Onlar bizi izliyor!

Yakın bir zamanda uykunda iletişime geçebilirler hazır ol.

abi şu müziği koymayın ya bunu açınca hayattan korkuyorum korku sarıyor içimi bu nası bi tema müziği

• abicim dışarıda bi yerlerde oturdun mu ya da yuvarlandı mı vücuduna dışarıdan giren bir taş olabilir,geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillerPrince1404

quote:

Orijinalden alıntı: Clint Sexwood

Onlar bizi izliyor!

Yakın bir zamanda uykunda iletişime geçebilirler hazır ol.

abi şu müziği koymayın ya bunu açınca hayattan korkuyorum korku sarıyor içimi bu nası bi tema müziği

Sabah dinliyim hocam doktora görün bi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-025ED0213 -- 3 Mayıs 2013; 1:32:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun çok garip bir vaka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sucukcu-

quote:

Orijinalden alıntı: pareostolojik

quote:

1 haftadır var arada kanıyor atleti kan yapıyordu başta sivilce falan sandım,iğneyle patlatmaya çalışırken taş çıktı yahu.bu ne olabilir? yarın gidicem hastaneye :(

not:Bir gün önce küçük bir parça daha çıktı;ama ben onu tavandan falan düştü sandım :S meyer kırıl tarafıymış.
    not2:ezilmiyor çok sert.

NOT:http://www.saglikekibi.com/deva/doktora-sor/vucudumda-bazi-taslar-cikiyor.html bu elemanın anlattıgı gibi.

duş al pis herif kirler tortu olup düsüyor

Hergün duş alırım sabahları :(

Bari yokluğu belli etme

espri yapıldıysa pardon

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMasquerade

quote:

quote:

quote:

1 haftadır var arada kanıyor atleti kan yapıyordu başta sivilce falan sandım,iğneyle patlatmaya çalışırken taş çıktı yahu.bu ne olabilir? yarın gidicem hastaneye :(

not:Bir gün önce küçük bir parça daha çıktı;ama ben onu tavandan falan düştü sandım :S meyer kırıl tarafıymış.

NOT:http://www.saglikekibi.com/deva/doktora-sor/vucudumda-bazi-taslar-cikiyor.html bu elemanın anlattıgı gibi.

Bari yokluğu belli etme

espri yapıldıysa pardon

yukarda göremedim

• Korkutmak gibi olmasın ama şuna benziyor. Uzaylılar tarafından kaçırılmış olabilir misin?

http://siriusufo.org/forum/index.php?topic=70.0

• o değilde son günlerde kanıyor yazmışsın o zaman mantar olabilir bir doktora görün derim
  • quote:

quote:

quote:

bak kendi ağzınla söylemişsin.

yarım saatte 1 banyo yapacan gardaş

• ali ağaoğlunamı sattın kardeş vücudu temeli atmış yakında kat çıkcak üstüne :) şaka biyana geçmiş olsn kardeşim acil doktora git
  • GDO nun zararları
  • muhtemelen taş lı bir ortamda düştün taş sırtına deri altına girdi kaç senedrde bedenindedir kim bilir insanın deri altında taş üretmesi füzyolojik olarak imkansız böbrek değil oran

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 3 Mayıs 2013; 23:49:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SRHTG

ali ağaoğlunamı sattın kardeş vücudu temeli atmış yakında kat çıkcak üstüne :) şaka biyana geçmiş olsn kardeşim acil doktora git

• sıkılmadan kalan sivilce iltihapları zamanla taşlaşabiliyor. çok endişe edilecek bi durum değil. sürekli böyle oluyorsa da sıkıntı var demektir
  • Takip Geçmiş olsun hocam, taşı sakın suya tutma, yarın doktora kadar sakla, birde sırtında taşın çıktığı yerin ss sini atabilir misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş bende de çıkıyor sürekli korkma denizde falan batıyor ufalanmış taşlar zamanla da geri çıkıyor
  • ne oldu doktora gitmedin mi ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.