Şimdi Ara

Sis ve sis farı konsunda ne biliyorsunuz? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
23.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • vallahi şu an 3 aracımda da fabrika çıkışlı orijinal sis lambası var. 07' model olan yeni ama diğer ikisiyle birçok kez yaylaya çıktım ve sisli havalarda ikisi de gayet iyiydi. pert olan symbol'den önce de era'mız vardı ve onunkilerde iyiydi.

bence sonradan taktırdığınız için bir sorun vardı farlarınızda. belki bir şeyi yanlış yapılmıştır, bilemiyorum.
  • Tecrübelerime dayanarak sis farı en çok gece bozuk yollarda giderken yakın mesafe aydınlatmasında işe yarıyor.

Ayrıca yoğun kar ve sisli havalarda da hiç etkisi yok demeyelim ama, max %10 daha rahat görüş sağlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

sis olmadığı halde sis farlarini yakanlara ............ küfürümü basıp adamlarin üstüne gidiyorum sisi açinca elinize bir şeymi geçiyor karşıdan gelenin gözünü aliyor kamaştırıyor hatta kazaya bile sebeb olabilir kim yakıyorsa normal havalarda...........
    1 haftadır Ankara'da aşırı sis var insanlar sis farlarını yakmıyolar, normal günde herkezin sis farı açık sis varken açan yok böyle bir milletiz işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: YuRYTR

1 haftadır Ankara'da aşırı sis var insanlar sis farlarını yakmıyolar, normal günde herkezin sis farı açık sis varken açan yok böyle bir milletiz işte

Alıntıları Göster
    İnsanlarımız eğitimli olmadığı için bu hallerdeyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.