Şimdi Ara

Sislere Xenon (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
4.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Farlarınızda mercek varsa farlardaki xenon çok sıkıntı yapmaz ama sislere de xenon takmayın derim, herkesin de gözünü alır mercekli farla merceksiz arasındaki farka buradan bakın...

Sislere Xenon

Antalya'da sis sorunu yok, sadece görüntü amacıyla taktığınız belli ama ters birine denk gelirseniz farlarınızı indirmeden bırakmaz, şahsen benim arkamdan ya da karşımdan geliyor olsan mutlaka tepki gösteririm, alacağım cevaba karşılık da tepkinin dozu artar.

Merceksiz Xenon'a Beyaz ampullü, projektör gibi farlarla gezen, gidip de sislere de xenon taktıran apaçilere

• @Quadriceps Teşekkürler öğrenmiş olduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlas06 -- 27 Temmuz 2011; 14:49:41 >
  • Madem goruntu kirliliginden rahatsiz oluyorsunuz size en kolay cozum: sis farinizi siste kullanin boylece de biri mavi oburu de sarimtrak olmaz. Hem de hakli olarak apaci, gormemis de araba sahibi olmus diye nitelenen birisi olmazsiniz.
  • Sis olunca kısaları da kapatayım istersen Benim sis farlarımın yuvaları yuvarlak zaten içine uygun bir mercek taktırabilirim. Böylece karşıdan gelen şoför arkadaşlarımın gözünü almamış olurum. Şimdi bana xnon markası önerebilecek yardımsever bir arkadaş çıkacak mı ?
  • Siste kimse arabanizin renk uyumuna bakmaz merak etmeyin. Herkes kendi yolunu bulmaya calisir. Siz de bu gibi isler ile mesgul olacaginiz icin o sirada bunu da dert etmezsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quadriceps

Üstat Xenon ile ilgili okadar çok şey biliyorum ki... :) Bunları bende biliyorum elbette sislere xnon takan adam sisli havada önünde duvar gibi bir görüntü olmasını kabul ediyor demektir. Ben Antalya da yaşıyorum burada pek sis olmuyor o nedenle ben sislerime xenon taktırıcam sadece markalar hakkında bilgim yok orjinal Xenon markaları Bosch-AL Hella,Orsam ve Philips i biliyorum zaten H sisteminde Xenon olmadığını, orjinal xenonların D2s D1s yuvalarında olduğunu, merceklerinin farklı olduğunu aslında H tipinde xenon olmadığını bunun çakma Çin malı olduklarını, H nin de Halojenden geldiğini falan hep biliyorum sizden tek birşey istiyorum bana marka önerebilir misiniz ?

H tipinde xenon hemen her markada vardır, M-Tech, Philips...vs

D1s, D2s, merceksiz xenonlar'dır ampul üzerinde şapka vardır, Laguna'da ve Volvo S60'da kullanılıyor

o kadar çok şey biliyorum demişsin de büyükler ne demiş, "bilmeyene öğretin, bilmediğini bilmeyenden kaçın"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 27 Temmuz 2011; 15:08:44 >

•  Sislere Xenon
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyarif

quote:

Üstat Xenon ile ilgili okadar çok şey biliyorum ki... :) Bunları bende biliyorum elbette sislere xnon takan adam sisli havada önünde duvar gibi bir görüntü olmasını kabul ediyor demektir. Ben Antalya da yaşıyorum burada pek sis olmuyor o nedenle ben sislerime xenon taktırıcam sadece markalar hakkında bilgim yok orjinal Xenon markaları Bosch-AL Hella,Orsam ve Philips i biliyorum zaten H sisteminde Xenon olmadığını, orjinal xenonların D2s D1s yuvalarında olduğunu, merceklerinin farklı olduğunu aslında H tipinde xenon olmadığını bunun çakma Çin malı olduklarını, H nin de Halojenden geldiğini falan hep biliyorum sizden tek birşey istiyorum bana marka önerebilir misiniz ?

H tipinde xenon hemen her markada vardır, M-Tech, Philips...vs

D1s, D2s, merceksiz xenonlar'dır ampul üzerinde şapka vardır, Laguna'da ve Volvo S60'da kullanılıyor

o kadar çok şey biliyorum demişsin de büyükler ne demiş, "bilmeyene öğretin, bilmediğini bilmeyenden kaçın"

İlla tartışma yaratacaksınız. H tipinde xnon var biliyorum ilk mesajıma bakarsan bende H7 xnon kısalar var zaten :)) demek istediğim aslında xenonlar H değillerdir gerçek xnon üreticileri H xenon üretmez ama çakma hertürlü markada xenon var. Bende Philips kullanıyorum zaten ayrıca hangi H tipi Xenon da mercek var zaten hepsi merceksiz ampuller mercek far yuvasına takılı oluyor. :) Ayrıca amacım artislik yapmak değil elbette ben Xenon hakkında herşeyi biliyorum demiyorum ama bana anlatmaya çalıştığınız şeyleri biliyorum zaten

Sizlerden beklediğim tek şey bir markaydı artık onuda istemiyorum konuyu öyle yerlere çektiniz ki hakkaten xenondan tiksindirdiniz.. Set yöneticimden yetkisini kullanarak kapatabiliyorsa bu konuyu kapatmasını rica ediyorum çünkü sizin amacınız üzüm yemek değil bağcıyı dövmek oldu artık sizden bu konuda yardım alamayacağımı anladım.

• Niye kapatsın konuyu? niye kilitlesinler ki..

Kimin hangi konuları açtığını herkes görsün.. Kim apaçi kim değil herkes bilsin..

Silinmesin de kilitlenmesin de konu..

Herkesi rahatsız ettiğini biliyorsun sislerde xenon yaktığında.. Üstelik burada insanlar bangır bangır yazıyor.. Baya apaçık söylüyorlar "merceksiz farlarında ya da sislerinde xenon olanların bütün sülalesine küfür ediyorum gördüğümde" diye.. Bunları okuyorsun, biliyorsun, xenon takmanı geçtim, üzerine konu bile açıyorsun.. Enteresan tabi..
  • Mtec iyi markadır 2 sene 8000k h7 kısalarda kullandım,sorun çıkarmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AXAPTA

Niye kapatsın konuyu? niye kilitlesinler ki..

Kimin hangi konuları açtığını herkes görsün.. Kim apaçi kim değil herkes bilsin..

Herkesi rahatsız ettiğini biliyorsun sislerde xenon yaktığında.. Üstelik burada insanlar bangır bangır yazıyor.. Baya apaçık söylüyorlar "merceksiz farlarında ya da sislerinde xenon olanların bütün sülalesine küfür ediyorum gördüğümde" diye.. Bunları okuyorsun, biliyorsun, xenon takmanı geçtim, üzerine konu bile açıyorsun.. Enteresan tabi..

Arkadaşım ben sislerime mercek taktırma düşüncesine sahip medeni bir insanım. Sanki sis taktırmamın amacı karşı tarafın gözlerini almakmış gibi algılayıp burada bana üvey evlat ya da zenci muamelesi yapıyorsunuz. Bana bunları söyleyenler dönünde önce kendi apaçilğinize bakın hepiniz saçlarınızı elektirik pirizine eliniz takılmışta dikleşmiş gibi dimdik yapıp kulağına göbeğine vee bilimum yerlerine Piercing taktırıp kotundan yada cebinden zincir sarkıtan adamlardır. Size mi kaldı benim neyapıp ne yapmayacağım?? Yardım etmiyorsanız topice girmezsiniz olur biter. Yada set 'in dediği gibi çözüm yolu önerir yönlendirirsiniz. ama kişsel olarak kendinizi tatmin edeceksiniz yaa sislere xenon takanı sınıflandıracaksınz ya eğlence çıktı size inadına taktıracam hatta 8000 K alacaktım karşıtaraf rahatsız olmasın diye inadına 6000 K hatta 5000 daha beyaz ve göz alıcıysa 5000 alıcam mercekte taktırmayıp full açık geizicem her geçen sellektör yapanada ana avrat düz gidicem siz bunu hakediyorsunuz.

• Quadriceps Antalyanın neresinden??
  • Oooh en rahatı benim..Sis farlarım orjinalden mercekli..
  • mercekli ya da merceksiz farketmez. orjinal sis farları bile normal havada insanı rahatsız eder. eğer siz de normal zamanda sis farı açan biriyseniz lütfen buralara gelmeyin. burada zaten yeterince var.
  • quote:

quote:

Niye kapatsın konuyu? niye kilitlesinler ki..

Arkadaşım ben sislerime mercek taktırma düşüncesine sahip medeni bir insanım. Sanki sis taktırmamın amacı karşı tarafın gözlerini almakmış gibi algılayıp burada bana üvey evlat ya da zenci muamelesi yapıyorsunuz. Bana bunları söyleyenler dönünde önce kendi apaçilğinize bakın hepiniz saçlarınızı elektirik pirizine eliniz takılmışta dikleşmiş gibi dimdik yapıp kulağına göbeğine vee bilimum yerlerine Piercing taktırıp kotundan yada cebinden zincir sarkıtan adamlardır. Size mi kaldı benim neyapıp ne yapmayacağım?? Yardım etmiyorsanız topice girmezsiniz olur biter. Yada set 'in dediği gibi çözüm yolu önerir yönlendirirsiniz. ama kişsel olarak kendinizi tatmin edeceksiniz yaa sislere xenon takanı sınıflandıracaksınz ya eğlence çıktı size inadına taktıracam hatta 8000 K alacaktım karşıtaraf rahatsız olmasın diye inadına 6000 K hatta 5000 daha beyaz ve göz alıcıysa 5000 alıcam mercekte taktırmayıp full açık geizicem her geçen sellektör yapanada ana avrat düz gidicem siz bunu hakediyorsunuz.

Söven sövdü sana geçmiş ola

• quote:

Orijinalden alıntı: desoto

Quadriceps Antalyanın neresinden??

Muratpaşa da oturuyorum. Sende mi Antalya 'lısın ?

quote:

Orijinalden alıntı: idemo

mercekli ya da merceksiz farketmez. orjinal sis farları bile normal havada insanı rahatsız eder. eğer siz de normal zamanda sis farı açan biriyseniz lütfen buralara gelmeyin. burada zaten yeterince var.

Orjinal sis farının rahatsız ettiği falan hikaye kardeşim sırf sis farı açılmasın diye yapılmış bir yorum. Evet normal havada sis farlarımı açıcam ve burada gezicem artık zıvanadan çıkarttınız beni çünkü...

quote:

Söven sövdü sana geçmiş ola

Başta sen olmak üzere sizde payınıza düşeni aldınız. Daha takamadan xenonumu hemde... ;)

• amacım tartışma yaratmak değil, sadece orjinal olmayan xenon'a haklı olarak karşıyım, bu kadar basit
  • Orijinalden alıntı: idemo

mercekli ya da merceksiz farketmez. orjinal sis farları bile normal havada insanı rahatsız eder. eğer siz de normal zamanda sis farı açan biriyseniz lütfen buralara gelmeyin. burada zaten yeterince var.

Orjinal sis farının rahatsız ettiği falan hikaye kardeşim sırf sis farı açılmasın diye yapılmış bir yorum. Evet normal havada sis farlarımı açıcam ve burada gezicem artık zıvanadan çıkarttınız beni çünkü...

valla biz de zıvandan çıkmak üzereyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idemo -- 27 Temmuz 2011; 17:00:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkagan

Güzel ülkemizde bu tarz bencil insanların yaşaması son derece üzücü.

Sizin bu tavırlarınız yüzünden olabilir mi acaba ?? Hemen sınıflandırma yapmanız insanları damgalamanız yüzünden mesela
  • hiç masraf etme git xenona vereceğin parayla atatürk parkında keyif yap :)

alara ya git ye iç keyif yap ne uğraşıcan sanayilerde en az 300 tl gidecek bir taş gelse gelirde

antalyanın yolları malum uğraş dur

bence....
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.