İyi ayarlanmış xenon far ve sislerden çok,Far ayarı yapılmamış en yüksekte kullanılan ve daha iyi aydınlatsın diye projeksiyon gibi extra güçlü ampuller benim gözümü daha çok alıyor.Sis farı göz almıyor ancak hem far hem sis ikisi birden açılmamalı.
quote:
Orijinalden alıntı: Quadriceps
quote:
Orijinalden alıntı: crazyarif
quote:
Orijinalden alıntı: Quadriceps
Üstat Xenon ile ilgili okadar çok şey biliyorum ki... :) Bunları bende biliyorum elbette sislere xnon takan adam sisli havada önünde duvar gibi bir görüntü olmasını kabul ediyor demektir. Ben Antalya da yaşıyorum burada pek sis olmuyor o nedenle ben sislerime xenon taktırıcam sadece markalar hakkında bilgim yok orjinal Xenon markaları Bosch-AL Hella,Orsam ve Philips i biliyorum zaten H sisteminde Xenon olmadığını, orjinal xenonların D2s D1s yuvalarında olduğunu, merceklerinin farklı olduğunu aslında H tipinde xenon olmadığını bunun çakma Çin malı olduklarını, H nin de Halojenden geldiğini falan hep biliyorum sizden tek birşey istiyorum bana marka önerebilir misiniz ?
H tipinde xenon hemen her markada vardır, M-Tech, Philips...vs
D1s, D2s, merceksiz xenonlar'dır ampul üzerinde şapka vardır, Laguna'da ve Volvo S60'da kullanılıyor
o kadar çok şey biliyorum demişsin de büyükler ne demiş, "bilmeyene öğretin, bilmediğini bilmeyenden kaçın"
İlla tartışma yaratacaksınız. H tipinde xnon var biliyorum ilk mesajıma bakarsan bende H7 xnon kısalar var zaten :)) demek istediğim aslında xenonlar H değillerdir gerçek xnon üreticileri H xenon üretmez ama çakma hertürlü markada xenon var. Bende Philips kullanıyorum zaten ayrıca hangi H tipi Xenon da mercek var zaten hepsi merceksiz ampuller mercek far yuvasına takılı oluyor. :) Ayrıca amacım artislik yapmak değil elbette ben Xenon hakkında herşeyi biliyorum demiyorum ama bana anlatmaya çalıştığınız şeyleri biliyorum zaten
Sizlerden beklediğim tek şey bir markaydı artık onuda istemiyorum konuyu öyle yerlere çektiniz ki hakkaten xenondan tiksindirdiniz.. Set yöneticimden yetkisini kullanarak kapatabiliyorsa bu konuyu kapatmasını rica ediyorum çünkü sizin amacınız üzüm yemek değil bağcıyı dövmek oldu artık sizden bu konuda yardım alamayacağımı anladım.
İstediğiniz üzere konuyu kilitliyorum.
Bu tip xenonlar geceleri insanları çok ama çook rahatsız ediyor, trafik polisleri zaten gerekli önlemi almıyorlar, tepkiler bu yüzden... Forumda sırf bu göz alma sebebi ile kaza yapan bir arkadaşımız vardı hatta... Ancak mercek kullanılırsa problem teşkil etmiyor.
İstek üzerine konu tarafımda kilitlenmiştir...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme