Şimdi Ara

Sisli E.M.L Yıkılıyor yerine AVM yapılıyor! #sisliemlyıkılmasın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciddi ciddi yıkıyorlar mı ? Benim eve 5 dk yürüme mesafesinde gidip bi göreyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: White0F

Ciddi ciddi yıkıyorlar mı ? Benim eve 5 dk yürüme mesafesinde gidip bi göreyim

Evet yikilicak

• quote:

Orijinalden alıntı: LeiaSolo

Gerçekten şuraya saçma sapan yorum yapan herkesten utanıyorum. Okul hakkında tek kelime bilginiz olmadan yıkılsın yeaa zaten Eml zihniyetinize tüküreyim. Buradan her sene binlerce öğrenci kalifiye eleman olarak mezun oluyor. Binlerce genç kendine iş imkanı buluyor. Her biri 1 milyon lira değerinde 30 tane atölyesi var Sabancı gibi şirketlerin kurmuş olduğu. Her sene tiyatro grubu ödül alıyor. Amerikada robot yarışmasında ülkemizi temsil edip ilham veren grup ödülünü aldılar en son. Ve be hey cahiller burası Şişlinin deprem anında tek toplanma alanı. Eviniz yıkılınca gider avmnin restoranında oturursunuz artık. Şişliden mecidiyeköye 3 saatte gidersiniz inşallah. Size her şey müstehak

İstedigim cevap,yorum icin tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: dantee12

quote:

Gerçekten şuraya saçma sapan yorum yapan herkesten utanıyorum. Okul hakkında tek kelime bilginiz olmadan yıkılsın yeaa zaten Eml zihniyetinize tüküreyim. Buradan her sene binlerce öğrenci kalifiye eleman olarak mezun oluyor. Binlerce genç kendine iş imkanı buluyor. Her biri 1 milyon lira değerinde 30 tane atölyesi var Sabancı gibi şirketlerin kurmuş olduğu. Her sene tiyatro grubu ödül alıyor. Amerikada robot yarışmasında ülkemizi temsil edip ilham veren grup ödülünü aldılar en son. Ve be hey cahiller burası Şişlinin deprem anında tek toplanma alanı. Eviniz yıkılınca gider avmnin restoranında oturursunuz artık. Şişliden mecidiyeköye 3 saatte gidersiniz inşallah. Size her şey müstehak

Yalan olmasın ben de biraz arkadaş gibi düşünüyordum bumesajı okuyana kadar. Yalnız bunun sebebi biz değil, bizim böyle düşünmemize sebep olanlar. Anadolu'daki birçok teknik üniversiteden bile daha teferruatlı olduğunuz su geçirmez bir gerçek. Çok saçma sapan bir karar almışlar.

Ya ayrıca bu AVM furyası acaba nereye kadar devam edecek?Her caddede AVM var artık. Rezidans bile yapsalar daha çok yararı dokunur AVMden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hadi gel buluşalım

Sanki fen lisesi. Kapatsınlar sıkıntı yok. Hatta destek bile veriyorum

Çok şey demek isterdim ama demiyeceğim tek diyeceğim şey üzülme bu yaştan sonra yapılacak bir şey yok.
  • Oha lan liseyi orada bitirdim hayatimin icine eden okul.. yikilsin tez zamanda

• quote:

Orijinalden alıntı: Meert.

quote:

Orijinalden alıntı: dantee12

quote:

Yalan olmasın ben de biraz arkadaş gibi düşünüyordum bumesajı okuyana kadar. Yalnız bunun sebebi biz değil, bizim böyle düşünmemize sebep olanlar. Anadolu'daki birçok teknik üniversiteden bile daha teferruatlı olduğunuz su geçirmez bir gerçek. Çok saçma sapan bir karar almışlar.

Ya ayrıca bu AVM furyası acaba nereye kadar devam edecek?Her caddede AVM var artık. Rezidans bile yapsalar daha çok yararı dokunur AVMden.

Bende eski mezunlardanim,ama burada okuyan arkadaslarimiza destek icin actim konuyu,okul diger meslek liselerine oranla cok cok iyi,bolum siniflari dahil,atolye siniflari universite duzeyinde,boyle basarili okulun yikilmasina karsiyim.En azindan okulun yeri degistirilebilir,ancak boyle basarili bir okulu tek seferde silmek yanlis olur.

• Adamlar işi yukardan bağlamış. Yıkım kararıda çıktı. Artık yapılacak bişey yok. O temel çukuru kazılmadan okul tarafınada diğer taraflara yapılan fore kazıklı istinat duvarı yapılması lazımdı. Resmen yıkmaya izin vermezseniz biz zorla yıkarız olmuş.

O kazıya izin veren belediye görevlileri hakkında belki suç duyurusunda bulunulabilir ama onlarda dünyalıklarını yapmıştırlar bu vesile ile. (şişli belediyesi bu işlerde ustadır. Süzer Plaza nın kaçaklarını yıkmamak için beyoğlu ilçe sınırından şişli ilçe sınırına alınmıştır )

Hatta arsa sahibi vakıf ve devletle anlaşılmış devletten para alınmadan okul binaları taşınacakmış. Prefabrik sınıflar hazırlanmış. İnşaatın mütahiti kimse çok sistemli çalışıyor.

İnşallah yakın biyere yıkılacak binanın daha iyisini güzelini yaparlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ben maçkada okudum sene 2010 du guya bizim liseye de el atacaklardi İstanbulun en guzel yeriydi sarigul falan geldi bir kac kere dokunamadilar.Sisli eml nin yeri les zaten semtte suruyle avm var sacmalik

• Okulun durumunu geçtiğimiz hafta öğrendim. (yıkılma süreci)

Konu içinde; EML'ler bir işe yaramıyor diyen cahilleri, Fen Lisesi değil ki ne gerek var diyenleri, EML ne faydası var ki zaten diyenleri anlamak mümkün değil.

Meslek liseleri, meslek sahibi yapar. Öğrenci mezun olduğunda anladığı bir iş vardır, üretim yapabilir, vasfa sahip teknik eleman ihtiyacını karşılar. (sosyal yönden geliştirilmesi gerekebilir okulların)

Fen liseleri başarılı öğrencilere üniversiteye yerleşene neredeyse hiçbir şey öğretmez (imkanı EML'lere göre azdır) ama buradaki başarılı öğrenciler başarılı üniversitelere yerleşerek iyi birer hekim/mimar/mühendis olabilirler.

Burada okulları yarıştırmayalım. Okulların varlığını sürdürmesini destekleyelim. Bu okullarda, var olan teknolojinin ve bilimin üzerine koyarak gelişim yaşanıyor. Ülkenin geleceği teknik bilgiler veren okullara muhtaç. Bu okulları kapatarak, şehrin içinden alıp uzak yerlere taşıyarak geleceğimize zarar veriyoruz.

Okul binası yıpranmışsa yenilenir, okulu kaldırıp/uzak bir yere taşıyıp yerine AVM yapmak bize kazanım sağlamaz. Tüketmek yerine üretmek için okullar açılmalı. Okullar en merkezi yerlere, en göz önünde yerlere açılmalı, en ulaşılabilir yerlere..

Okulları, hastaneleri şehirlerin dışına itmek sana bana, yetişen yeni nesillere büyük zararlar verecek. Böyle binalara kolay ulaşabilmeliyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rivalı Efsunger

60 yıl mı başka okullara nakletsinler sizi bayağı eski bina

Sisli E.M.L Yıkılıyor yerine AVM yapılıyor! #sisliemlyıkılmasın

Yoruma bile gerek yok şu resim yetiyor zihniyet farkını anlatmaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cross Marian -- 7 Mart 2018; 5:4:28 >
  • Yıkılmasını savunanları anlarım da AVM’yi savunanlar var nasıl bir halk olduk gerçekten

Adım başı avm var. Bazı yerlerde 2-3 avm yan yana hatta...

• O değilde geçen televizyonda gösterdiler okulun dibinine kadar kazmışlar ve o okulda hala ders işleniyordu.

Yeter! Ulan İstanbul da nefes alacak alan kalmadı içine ettiniz. Deprem olsa toplanacak yerimiz Yok.

Güzelim eğitim sistemi (Türkiye’nin büyüklükte ) sayılacak okulu neden yıkarsınız.

İstanbul sizi affetmeyecek.

• Konudan da gördüğünüz gibi bu hasta çarpık zihniyetle mücadele etmek çok zor

Zaten 60 yıllık bina - restore et ya da yıkıp yenisini yap

Kötü okul yıkılsın- he memleket Harvard dolu. Bütün okullarımız Harvard bir bu kötü

Avm iyidir- civarı zaten dev avm’lerle dolu

İşin özeti şu: ihanet ettik dediğinde alkışladılar ya. Hah işte o. İhanete devam; şakşaka da devam. Koşulsuz biat dışında bir şey bilmez bunlar.

• Keke Üretim Merkezi (KÜM)

• quote:

Orijinalden alıntı: All Nightmare

Avm daha iyi olur. Endüstri meslek liseleri çöp zaten. Keko yetiştirip duruyolar

Yorumunuza katılıyorum lakin bu okulların bu halde olmasına da üzülüyorum. Meslek liseleri düzgün eğitim verebilseydi imam hatiplerden daha faydalı olurdu ülkeye.

• Cross Marian kullanıcısına yanıt
    Verdiğin resimde tarihi kısımları duruyor. Kampus alanında elbet eski binalar yıkılmıştır yenileri yapılmıştır. Zihniyet ne alaka. Sanki orda hiç eski bina yıkıp yerine AVM residans yapmıyorlar. Bizdede eski üniversiteler tarihi liseler var örneğin istanbul üniversitesi, içinde bi sürü tarihi yapı restore edilerek aslına uygun şekilde duruyor. Bahsedilen bina 60 yıllık eski bina. Şişli EML ile Oxford u kıyaslamak ta süper olmuş

• kenbalx K kullanıcısına yanıt
    Belki ileride şişli eml de oxford gibi dünya çapında tanınan bir yere dönecek

Bu kadar küçük görmeyin artık

Ben meslek liselerinin adam gibi olmasından yanayım

Lise zorunlu da olmamalı, adam okula lise bitsin diye boş boş gidiyor, meslek lisesinde yatıyor, çalışmıyor zorbalık haydutluk yapıyor, meslek lisesi meslek ogreten yermis eskiden. Bana böyle anlattılar , insanlar mesleği öğrenip icra ediyorlarmış

Fen lisesiyle meslek lisesini karşılaştırmışlar, ikisi de başka alana yönelik bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş

Hım cevahir'e rakip mi geliyor. Açıkcası okuduğum dönem berbattı çevresi gelen tipler filan. Ama hocalarına lafım yok.

Nuran hocayı hatırlar mısın ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.