Şimdi Ara

Sisli E.M.L Yıkılıyor yerine AVM yapılıyor! #sisliemlyıkılmasın (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkasında da bahçeşehir meslek yüksekokulu vardı, onu da yıktılar. Orada okumuştum. Diyeceğim o lisenin üstünden dozerle geçerler istersen dozerine önüne yat yine durduramazsın. 100bin twit at yine durduramazsın. Adamlar herşeyi satıyor, bir lisenin yıkılması mı umurlarında olacak hocam ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: riaz

quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş

Hım cevahir'e rakip mi geliyor. Açıkcası okuduğum dönem berbattı çevresi gelen tipler filan. Ama hocalarına lafım yok.

Nuran hocayı hatırlar mısın ?

Yok, ben elektrik bölümündeydim 2004 filan, Volkan hoca vardı. Az kızdırmadım, ergenlik dönemleri. Buradan selam olsun ne diyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: riaz

quote:

Hım cevahir'e rakip mi geliyor. Açıkcası okuduğum dönem berbattı çevresi gelen tipler filan. Ama hocalarına lafım yok.

Nuran hocayı hatırlar mısın ?

Yok, ben elektrik bölümündeydim 2004 filan, Volkan hoca vardı. Az kızdırmadım, ergenlik dönemleri. Buradan selam olsun ne diyelim

bende hatırlamıyorum zaten , tutarsa diye yazmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 7 Mart 2018; 16:0:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kenbalx

Verdiğin resimde tarihi kısımları duruyor. Kampus alanında elbet eski binalar yıkılmıştır yenileri yapılmıştır. Zihniyet ne alaka. Sanki orda hiç eski bina yıkıp yerine AVM residans yapmıyorlar. Bizdede eski üniversiteler tarihi liseler var örneğin istanbul üniversitesi, içinde bi sürü tarihi yapı restore edilerek aslına uygun şekilde duruyor. Bahsedilen bina 60 yıllık eski bina. Şişli EML ile Oxford u kıyaslamak ta süper olmuş

Ben ne Oxford ile bu okulu kıyasladım ne de o cevabı "Sanki yurtdışında eski binaları yıkıp AVM yapmıyorlar" düşüncesinde olan birisine yazdım.İstanbul Üniversite'si tarih açıdan harika bir örnektir.İlk halinden bu yana yapı çok fazla değişime uğramamış ilk halide korunmuş.Olması gereken de budur zaten bu olmadığı için ve bu bina yıkıldığı için burada bu tartışma yapılıyor.60 yıllık eski bina diyerek yıkmak ve yerine AVM yapmak gerçekten şu anda eğitim açlığı içerisinde olan bir ülke için resmen rezalet.Yok hıncınız meslek lisesi olmasıysa orayı da İmam Hatip lisesine çevirin her yere yaptığınız gibi genede bir alışveriş merkezinden çok daha iyi olur.Restorasyon kelimesi geçince bile korkar olduk yapılan tarih katliamlarından sonra ama insanlar normal bir şeymiş gibi yıkılsın diyor gerçekten acıklı.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.