Şimdi Ara

Sisli E.M.L Yıkılıyor yerine AVM yapılıyor! #sisliemlyıkılmasın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar,60 yıllık okulun yıkımına karar verilmis olup,okulun etrafına is makineleri doldurulmustur.
    Yaklasik 7.000 ogrenciye sahip olan okulumuzun,yıkılmasını istemiyoruz.
    Sizlerde bu rant projesine karsı bizlere destek olmak için,twitterınızdan 1 twit atip bizlere destek olabilirsiniz.

Oldugumuz donem ve itibari ile rant projeleri artmakla olup okulumuzu da etkiliyor.
    Yeni okullar yapılması gerekirken mevcut olan okullarımızı yıkıyorlar.

Destek için twitterdan twit atabilirsiniz
    #sisliemlyıkılmasın

Tüm duyarlı arkadaslarima sesleniyorum,sizlerin destegine ihtiyacimiz var.
    Okuyan arkadaslarimiza destek cikalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dantee12 -- 12 Ekim 2017; 2:2:3 >

• Halen avm yapılıyor mu la? Modası geçmedi demek
  • AVM görmekten bıktım.Şöyle Disneyland tarzı birşey yapsalar yada hayvanat bahçesi gibi neyse de AVM olunca artık bıkkınlık veriyor.Ama şu da bir gerçek ülke ekonomisi mağazalardan yürüyor.Üretim yok.
  • pp_pp kullanıcısına yanıt
    Olay sadece avm degil,o kadar ogrenci var gidilebilecek yer yok 7000 ogrenci dile kolay...Adamlar okulu yıkıp avm yapıyor.Bunların yaptıklarını aklım almıyor...
  • hacılar orda alan razı satan razı durumu var diye biliyorum. arazi şahsa ait mi neydi yani kampanya yapsak etsek de adam parasına bakıyor demek ki
  • RevengeR kullanıcısına yanıt
    Arazi devletindi,mahkeme karariyla verildi ancak ustunde bir egitim kurumu olan yeri ve yaklasik 60 yildir egitim veren bir yeri yıkmak tam anlamiyla sacmalik...
  • Gunceldir...
  • 60 yıl mı başka okullara nakletsinler sizi bayağı eski bina
  • Sanki fen lisesi. Kapatsınlar sıkıntı yok. Hatta destek bile veriyorum
  • Seninde imtihanın böyleymiş olsun üzülme
  • Yikilan,Turkiye nin en buyuk meslek liseleriden biridir.Fen lisesi,anadolu lisesi olup olmamasi degil mesele...

Okuluj yikilmasiyla beraber 7000 ogrencinin gidebilecegi yer olmamasi, okul turkiye deki cogu universiteden daha buyuk alana sahip,henuz bu kadar fazla bolum olan meslek lisesi yok
  • Bina eski ise yıkılması doğru. Öğrencilerin hayatını riske atmaya gerek yok. Avm yapılması doğru karar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Catology

Bina eski ise yıkılması doğru. Öğrencilerin hayatını riske atmaya gerek yok. Avm yapılması doğru karar

Bunlar dile kolay gelen seyler,7000 ogrenciyi nereye yollayacaklar,"baraka"larda egitime devam etmeleri istenmistir.2017 yilindayiz,o kadar insaat firmasi var yeni bir okul yapilamazmiydi?Avm yerine okul yapilamazmiydi?
  • Okulun arazisi Bulgar Vakfı'na ait diye biliyorum.
  • Avm daha iyi olur. Endüstri meslek liseleri çöp zaten. Keko yetiştirip duruyolar
  • dantee12 D kullanıcısına yanıt
    sanki meslek liselerdeki adamlar düzgün insanlar.Hepsi kuduz köpek gibi sokaklarda ona buna laf atıyor.İşsiz güçsüz çapsız insanlar.

Yıkın kardeşim yıkın elimde olsa tüm meslek ve imamhatipleri yıktırırım
  • Yıksınlar. EML'ler bir işe yaramıyor zaten.
  • Hım cevahir'e rakip mi geliyor. Açıkcası okuduğum dönem berbattı çevresi gelen tipler filan. Ama hocalarına lafım yok.
  • Gerçekten şuraya saçma sapan yorum yapan herkesten utanıyorum. Okul hakkında tek kelime bilginiz olmadan yıkılsın yeaa zaten Eml zihniyetinize tüküreyim. Buradan her sene binlerce öğrenci kalifiye eleman olarak mezun oluyor. Binlerce genç kendine iş imkanı buluyor. Her biri 1 milyon lira değerinde 30 tane atölyesi var Sabancı gibi şirketlerin kurmuş olduğu. Her sene tiyatro grubu ödül alıyor. Amerikada robot yarışmasında ülkemizi temsil edip ilham veren grup ödülünü aldılar en son. Ve be hey cahiller burası Şişlinin deprem anında tek toplanma alanı. Eviniz yıkılınca gider avmnin restoranında oturursunuz artık. Şişliden mecidiyeköye 3 saatte gidersiniz inşallah. Size her şey müstehak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Catology

Bina eski ise yıkılması doğru. Öğrencilerin hayatını riske atmaya gerek yok. Avm yapılması doğru karar

"Avm yapılması doğru karar" derken? Her adım başı avm zaten. Nedir bu tüketim çılgınlığı anlamış değilim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.