Şimdi Ara

SİSTEEEM KURUYOORUUUM!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sistemi tabiki amd tabanlı. Yalnız Anakart ve Ekran kartı konusunda kararsız kaldım... onayınıza...

gıgabyte 8pe1000mk agp 8x,800mhz,dual ddr400,lan ss.ata,2.0 vs. 104$
    (bu anakart nf2 değil di mi?)

epox rda3+ 125$ biraz pahalı kaçıyor?

Asus ilk defa listeme giren bir firma ama;
    a7n8x-L agp8x, nf2, ddr-400,6x ses, lan 105$

ANAKARTA 120$ A KADAR PARA AYIRABİLİRİM ÖNERİNİZ!!!

işlemci olarak 2500+ alıcam 640kb 105$

fan olarak 25$ a kadar bir fan öneriniz??? (sessiz, sakin, soğuk)

ram olarak arkadaştan king. 256 400 ram alıcam! (256+ yapıp dual ddr)

gelelim hdd konusuna!
    ben hep w.d. yana oldum ama

80gb w.d. jb mi? yoksa 120 seagate 7200 mü?
    [wand]
    tamamen kararsızım! 120w.d. alamam!!
    80 gb dolar mı ya?

gelelim ekran kartına

ekran kartı olarak Asus fx5200 mü yoksa leadek fx 5200 mü yoksa Ati 9200pro mu?????

kasa olarak h600b'nin ışıklısını alacam ama DVD ve writer sırıtacak ama ne yapayım?

linki tıklayan tüm arkadaşlara teşekkür?

spy

• SATA işine yaramayacaksa 8rda3+ alma, onun yerine 8rda+ 2.0 al. hem daha ucuz, hem apu var. (bende hem rda+ 1.1 hem rda3+ var)

barton 2500+ iyi seçim. gerisine birşey diyemeyecem.
  • arkadaş aldı rda+

o/c yaparken daha önce 1700>2400 yapmış olmasına rağmen 2400 yaparken bios uçtu! neyse götürdük böyle böyle Allahtan tanıdıktı birşey demediler (o/c için) neyse 2-3 hafta bekledik anakart geldi klavye kilitlenmeya başladı sonra bir daha gitti herhalde, ithalatçıya giderken ram tırnağı kırılmış, sonra fiziksel hasarı firmaya kabul ettirip teslim aldık vs. vs.

yani anakartla çok uğraştım!

MSI KN2G-ILSR alacaktım ama yok ayrıca üzerinde 128 mx440 ekr. kartı var ben o.b. istemiyorum!
    yani kasmasını istemiyorum!

teşekkür

spy
  • gigabyte 8pe1000mk
    bu anakartla amd sistem biraz zor kurarsın
  • kt400a7axp? özür dilerim gözüm kaymış,
  • hatalarım değil????

YORUMLARINIZ??
  • ben sana sistem yazmam teknik servisteki bir elamana ettğin laftan sonra ama özür dilersen sana cillop sistem yyazarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WİN7 Mavi Ekran sorunu YARDIMM
    10 yıl önce açıldı
    NETCAD win7 64bit BULUNDU :D
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • <b>yazmamızı istediğin şey biraz uzun onun için iyi dinle;

bir kere intel devri kapandı! Onun yerine sana AMD işlemcili bir sistem alalım!

"O da ne?" iyi birşey AMD 2500+ ALACAKSIN!

yanında epox rda3+ al! (anakart)

512ddr al 400'lük paran olduğunda 512'lik bir ilave ile 1gb ram'in olur!

işlemcinin üzerine 25$ lık bir fan al (zaten o fiyattaki tüm fanlar iyi)

kasa olarak da h600b13 al derim param yok kasmayalım diyosan h600b12 yeterli!

ayrıca fazla dalgalanma ve kesilip gelme olmuyorsa UPS'e gerek yok!

ekran kartı olarak leadek fx5200 yeterli

ekran ise kesinlikle samsung öneririm ben 753 ve 757 dfx kullanıyorum iyiki almışım dediğim tek olay!

klavye microsoftun value pack'i al 20$

Ses kartı creative 5.1 ve 5200 ses sistemi evi sallar!

rw olarak Asus Samsung takıl ama box olacak kesinlikle!

tek olarak hdd kaldı. bak şimdi yapacaklarımı iyi düşün.

40gb w.d. 8mb 77/40= sana 1gb 1,90$ a gelir!
    80gb w.d. 8mb 109/80 1,3$ a gelir
    120gbw.d. 8 mb 140/120 sana 1,16 ya gelir 1GB TI

Anadolu tarafında alabileceğin yerler sadece güvendiğim tek firma kaldı benim

eksen/gürcan

başka firmalarda var ama SEN BİLİRSİN

kardeşin ne yaparsa yapsın yukardaki sistemi kasamaz!

kendine iyi bak

spy</b>

bu kısım spy ın bizim forumda (www.donanimhaber.com/forumda) bir arkadaşa yaptığı tavsiyedir

anlamdım aynı forumda millete kral sistem yazıyon havanı basıyon sonra bize gelip mırın kıran ediyon yani onun harcadığı para para değil seninki altın adamın canı yansın boş ve ama seninki yazmasın

bütün foruma soruyorum bir kişiye bu tavsiyleleri yapan biri kendi niye aynı problerde ikilemde kalınca bize soruyoe nedeni basit çünkü bu kişi ziyan :(((

adam birine 120 gb wd al diyor en iyi seçim o diyor ama bize 80 mi 120 mimi alsam diye soruyor yani bu adam millete acımadan cevabını kendi bilmedği sorularla sistem yazıyo

spy aklını başına devşirir irmisin arkadaşım hı

• adamın yazdığı sistemd fx 5200 fln var yanlış yönlendirior delirecem ya
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by razor</i>
    <br /><b>yazmamızı istediğin şey biraz uzun onun için iyi dinle;

bir kere intel devri kapandı! Onun yerine sana AMD işlemcili bir sistem alalım!

"O da ne?" iyi birşey AMD 2500+ ALACAKSIN!

yanında epox rda3+ al! (anakart)

512ddr al 400'lük paran olduğunda 512'lik bir ilave ile 1gb ram'in olur!

işlemcinin üzerine 25$ lık bir fan al (zaten o fiyattaki tüm fanlar iyi)

kasa olarak da h600b13 al derim param yok kasmayalım diyosan h600b12 yeterli!

ayrıca fazla dalgalanma ve kesilip gelme olmuyorsa UPS'e gerek yok!

ekran kartı olarak leadek fx5200 yeterli

ekran ise kesinlikle samsung öneririm ben 753 ve 757 dfx kullanıyorum iyiki almışım dediğim tek olay!

klavye microsoftun value pack'i al 20$

Ses kartı creative 5.1 ve 5200 ses sistemi evi sallar!

rw olarak Asus Samsung takıl ama box olacak kesinlikle!

tek olarak hdd kaldı. bak şimdi yapacaklarımı iyi düşün.

40gb w.d. 8mb 77/40= sana 1gb 1,90$ a gelir!
    80gb w.d. 8mb 109/80 1,3$ a gelir
    120gbw.d. 8 mb 140/120 sana 1,16 ya gelir 1GB TI

Anadolu tarafında alabileceğin yerler sadece güvendiğim tek firma kaldı benim

eksen/gürcan

başka firmalarda var ama SEN BİLİRSİN

kardeşin ne yaparsa yapsın yukardaki sistemi kasamaz!

kendine iyi bak

spy</b>

bu kısım spy ın bizim forumda (www.donanimhaber.com/forumda) bir arkadaşa yaptığı tavsiyedir

anlamdım aynı forumda millete kral sistem yazıyon havanı basıyon sonra bize gelip mırın kıran ediyon yani onun harcadığı para para değil seninki altın adamın canı yansın boş ve ama seninki yazmasın

bütün foruma soruyorum bir kişiye bu tavsiyleleri yapan biri kendi niye aynı problerde ikilemde kalınca bize soruyoe nedeni basit çünkü bu kişi ziyan :(((

adam birine 120 gb wd al diyor en iyi seçim o diyor ama bize 80 mi 120 mimi alsam diye soruyor yani bu adam millete acımadan cevabını kendi bilmedği sorularla sistem yazıyo

spy aklını başına devşirir irmisin arkadaşım hı
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

way canına...dikkat süper..tebrikler...

• abi bizim işmiz bu mod yada admin olmasakta forumun her member ı bunlara dikkat etmeli
  • arkadaşlar hepimiz insanız ve insan gibi güzel güzel konuşalım...

1. param kısıtlı.
    2. kuracağım sistemin beni 3-4 yıl idare edecek olması gerekiyor. Zaten bildiğim şeyleri bir de size sorayım (yanlış mı biliyorum diye) dedim.

istesem (ki aklımdan geçmedi değil) buraya yeni kullanıcı olarak girerim, abuk sabuk bir isim bulurum ve ACİİİLLL MAKİNE TOPLAMAM LAZIM diyerek bir topic açabilirdim ama açmadım!

bazen benimde hızlı okumaktan başıma geliyor. ben orada 80 lik jb mi alayım yoksa 120 lik normal mi alayım (7200) (jb DEĞİL) demişim adam onu 80 ile 120 jb ler arasında kaldım gibi okumuş ve tehdit tehdit...

"adam birine 120 gb wd al diyor en iyi seçim o diyor ama bize 80 mi 120 mimi alsam diye soruyor yani bu adam millete acımadan cevabını kendi bilmedği sorularla sistem yazıyo"

Anakart olarak rda+ yazmamışım (arkadaşımın başına gelenleri bildiğim için) rda3+ yazmışım. Ben fiyatı (5$ama) pahalı olduğu ve artık bana biraz itici geldiği için rda+ alamam! Ama anakartlar arasında anket yapsanız EPOx 1. olacaktır.

"arada hemen söylim hatalarım değil????

YORUMLARINIZ??"

demekle gücenen teknik servis mi olur?

anlamadım ya! BAĞLANTILAR KUVVETLİ AMA! helal olsun!

"way canına...dikkat süper..tebrikler..." ne demek ya. yazdıklarımı bi OKUSANIZ, sonra söyleseniz böyle böyle diye...

sanki ben adama git lg'nin dangalak DVDsinden al! jaguar ses sistemi al CRT monitör al yada ne bileyim 30$ lık kasalardan al, box alma parana yazık git oem al, 60$ h600b ye çok demiş gibi davranmayın arkadaşlar ya!

"bütün foruma soruyorum bir kişiye bu tavsiyleleri yapan biri kendi niye aynı problerde ikilemde kalınca bize soruyoe nedeni basit çünkü bu kişi ziyan :((("

ziyan ne demek? özür dilerim yazdıklarını anlaYAmıyorum da!

ayrıca o sistemde (yukarda tavsiye ettiğim) arkadaşın bütçesinin benimki kadar kısıtlı olacağını sanmıyorum. Orada adama 512 ram al demişim ben kendime 256 alıyorum. bende 512 almak isterim ama ne yapalım benim param olsaydı onları alırdım. (hayali makina değil)arkadaşa kimse yazmamış, üşenmiş,

VE ADAMIN YAZDIĞI P4 SİSTEMİ Bİ TOPLARSAN (ÜŞENMEZSEN 1144$ +KDV FALAN OLACAĞINI VE SANA GÖRE BENİM HERİFE HAVA ATMAK İÇİN KURDUĞUM AMD SİSTEMİN O CİVARDA VE DAHA İYİ OLDUĞUNU OKUYABİLİRSEN ZAHMET OLUR.

94 post'u konu dışında yapmadım ben. yazdıklarım veya teknikteki yazdıklarıma bakarsan sevinirim.

ADAMIN SON SÖZÜ

"Selam,
    Vakit ayırıp cevap yazdığınız ,tecrübelerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim,çok yardımcı oldunuz.
    Saygılar." OLMUŞ

VE YAKLAŞIK 3 SAAT BOYUNCA KİMSE OTURUPTA ADAMA BİRŞEY YAZMAMIŞ!!!
    Posted - 20/06/2003 : 15:10:59
    Posted - 20/06/2003 : 18:00:14

5200 ü tavsiye etmiş, hiç değilse Umursamaz gibi cevap yazmamaklık etmeyip, vaktimi ayrıp, hatta cebimden para akıp giderken adama oturmuş yazmışım!

adama
    "ben sana sistem yazmam teknik servisteki bir elamana ettğin laftan sonra ama özür dilersen sana cillop sistem yyazarım" yada "aklını başına devşirir irmisin arkadaşım hı"

dememişim!

kimse bunu master yapmadı veya hiçbirimiz bunu anamızın karnında öğrenmedi.

Birşey biliyorsan paylaş, paylaşmıyorsan hiçbirşey bilmiyorsundur!

teşekkürler

spy

• <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Spy</i>
    <br />
    arkadaşlar hepimiz insanız ve insan gibi güzel güzel konuşalım...

1. param kısıtlı.
    2. kuracağım sistemin beni 3-4 yıl idare edecek olması gerekiyor. Zaten bildiğim şeyleri bir de size sorayım (yanlış mı biliyorum diye) dedim.

istesem (ki aklımdan geçmedi değil) buraya yeni kullanıcı olarak girerim, abuk sabuk bir isim bulurum ve ACİİİLLL MAKİNE TOPLAMAM LAZIM diyerek bir topic açabilirdim ama açmadım!

bazen benimde hızlı okumaktan başıma geliyor. ben orada 80 lik jb mi alayım yoksa 120 lik normal mi alayım (7200) (jb DEĞİL) demişim adam onu 80 ile 120 jb ler arasında kaldım gibi okumuş ve tehdit tehdit...

"adam birine 120 gb wd al diyor en iyi seçim o diyor ama bize 80 mi 120 mimi alsam diye soruyor yani bu adam millete acımadan cevabını kendi bilmedği sorularla sistem yazıyo"

Anakart olarak rda+ yazmamışım (arkadaşımın başına gelenleri bildiğim için) rda3+ yazmışım. Ben fiyatı (5$ama) pahalı olduğu ve artık bana biraz itici geldiği için rda+ alamam! Ama anakartlar arasında anket yapsanız EPOx 1. olacaktır.

"arada hemen söylim hatalarım değil????

YORUMLARINIZ??"

demekle gücenen teknik servis mi olur?

anlamadım ya! BAĞLANTILAR KUVVETLİ AMA! helal olsun!

"way canına...dikkat süper..tebrikler..." ne demek ya. yazdıklarımı bi OKUSANIZ, sonra söyleseniz böyle böyle diye...

sanki ben adama git lg'nin dangalak DVDsinden al! jaguar ses sistemi al CRT monitör al yada ne bileyim 30$ lık kasalardan al, box alma parana yazık git oem al, 60$ h600b ye çok demiş gibi davranmayın arkadaşlar ya!

"bütün foruma soruyorum bir kişiye bu tavsiyleleri yapan biri kendi niye aynı problerde ikilemde kalınca bize soruyoe nedeni basit çünkü bu kişi ziyan :((("

ziyan ne demek? özür dilerim yazdıklarını anlaYAmıyorum da!

ayrıca o sistemde (yukarda tavsiye ettiğim) arkadaşın bütçesinin benimki kadar kısıtlı olacağını sanmıyorum. Orada adama 512 ram al demişim ben kendime 256 alıyorum. bende 512 almak isterim ama ne yapalım benim param olsaydı onları alırdım. (hayali makina değil)arkadaşa kimse yazmamış, üşenmiş,

VE ADAMIN YAZDIĞI P4 SİSTEMİ Bİ TOPLARSAN (ÜŞENMEZSEN 1144$ +KDV FALAN OLACAĞINI VE SANA GÖRE BENİM HERİFE HAVA ATMAK İÇİN KURDUĞUM AMD SİSTEMİN O CİVARDA VE DAHA İYİ OLDUĞUNU OKUYABİLİRSEN ZAHMET OLUR.

94 post'u konu dışında yapmadım ben. yazdıklarım veya teknikteki yazdıklarıma bakarsan sevinirim.

ADAMIN SON SÖZÜ

"Selam,
    Vakit ayırıp cevap yazdığınız ,tecrübelerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim,çok yardımcı oldunuz.
    Saygılar." OLMUŞ

VE YAKLAŞIK 3 SAAT BOYUNCA KİMSE OTURUPTA ADAMA BİRŞEY YAZMAMIŞ!!!
    Posted - 20/06/2003 : 15:10:59

5200 ü tavsiye etmiş, hiç değilse Umursamaz gibi cevap yazmamaklık etmeyip, vaktimi ayrıp, hatta cebimden para akıp giderken adama oturmuş yazmışım!

adama
    "ben sana sistem yazmam teknik servisteki bir elamana ettğin laftan sonra ama özür dilersen sana cillop sistem yyazarım" yada "aklını başına devşirir irmisin arkadaşım hı"

dememişim!

kimse bunu master yapmadı veya hiçbirimiz bunu anamızın karnında öğrenmedi.

Birşey biliyorsan paylaş, paylaşmıyorsan hiçbirşey bilmiyorsundur!

teşekkürler

spy

öncelikle post yapmak bişi değildir al magicin 7000 postu var nerdeyse hepsi konu dışı şimdi bu adam bilgisiz cahilmi hayır milletin 10000 lerce dolar harcayıp aldığı dersleri (cisco) millete üçretsiz veriyor (forumu dikkatlı okusaydıın anlardın konu kaç zaman sticky)

sonra adamın 1140 + kdv lik sistemini yanına sen yaklaşık 700+ kdv libir sistem yazıyon şimdi adamın 400 + kdv parası artıyor yazdığın sistem tutmuyor adama fx 5200 yerine (<b>bu kart mx 440 ın dx9 desteklisi mx440 ise gf2 den farkı olmayan bir karttır ve şu an için bu terçih hatadır hele piyasada 9100 varken</b>) radeon 9500 pro yazmazmısın yani adamın parası var niye almasın adamı niye süründürüyon şimdi adamı parasıyla rezil ediyon

<b>bu sistem seni 2-3 yıl değil 6 ay zor götürür (ekran kartı vs..)</b>
    Birde şöyle bir çünle var "hiç kimse bişi yazmamı be ben en azından sistem yazdım..." bu mantık yaşamaz neden dersen adam para harçıyacak kağıt yırtmayacak alın teri bu yani insanların emeği zor kazanılıyor yaşın kaç bilmiyorum ama hayat taaatlı değil (ama parnın kıymetini biliyorsun ama doğru kullanamıyosun) adam şimdi fx alsa pişman olmazmısın söyle parasıyla rezil edece adamı

<b>son olarak kimsenin ucuz mal alacak kadar zengin oldunu sanmıyorum</b>

• Posted - 20/06/2003 : 15:10:59

3 saat boyunca neredeydiniz???

ekran kartı dışında tartışılcak birşey var mı?

teşekkür?
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Spy</i>
    <br />Posted - 20/06/2003 : 15:10:59

3 saat boyunca neredeydiniz???

ekran kartı dışında tartışılcak birşey var mı?

teşekkür?

<b>hesapmı vericem size beyfendi</b>[simage][ban][/simage]

<b>ben bi bu forumda dolaşmıyorum tamammı benim tek uye olduğum forum bu değil</b>
    ekran kartı dışında

<font color='red'><b>1</b> post olayı hiç bir şey bir süs yani takma kafana bunu elimde olsa sana post vereyim ama yok yani postla adam lunmaz ama postun yok diyede ezik olunmaz [:(!][:(!][:(!]</font id='red'>

<font color='green'><b>2</b> bilmediğimiz konularda tavsiyede bulunmayalım insaların paralarını en iyi şekilde kullanmalarını önerelim[baris][baris][baris]</font id='green'>

<font color='orange'>
    <b>3</b> teş olmayan yerden duman çıkmaz... en azından... gibi mantıkları bırakalım </font id='orange'>

• AMD 2500+ 100
    epox rda3+ al! 125
    512ddr al 400'lük 91
    fan 25
    kasa olarak da h600b13 80
    leadek fx5200 100
    753 ve 757 dfx 150-160
    miccrosoftun v.pack 22$
    creative 5.1 35
    5200 100
    rw Samsung box 51
    hdd. wd. jb 140
    total= 1000 falan +kdv (180) yaklaşık 1200

matematik biraz zayıf herhalde!

bu sistemi 700dolara neresi topluyo!
  • 20$ taxi yemek vs.
  • en fazla kessen biçsen 100$ biçersin yazdıklarını bile savunmuyorsun gördün mü?

arada 300 dolar farkediyo, uzatmayalım!
  • Ürün Grubu Ürün Adet Fiyat Tutar Kur
    Anakartlar EPOX AMD 8RDA NFORCE2 DDR400 SKETH 1 100 100 USD
    İşlemciler AMD ATHLON 2400 BOX 266 MHz XP 1 97 97 USD
    Hafıza(RAM) Ürünleri 512 MB 400MHz DDR PC3200 1 78 78 USD
    Sabit Diskler 80.GB SAMSUNG 7200 RPM 1 87 87 USD
    LCD ler ve Monitörler 17 HYUNDAI Q770 IMAGEQEST 1 140 140 USD
    Bilgisayar Kasaları P4 AOPEN H600AA33 BEYAZ 1 57 57 USD
    Ekran Kartları 64 MB TORNADO FX5200 8XAGP DDR TVDVI OUT Çİ 1 70 70 USD
    Ses Kartları CREATIVE 64 BIT LIVE 5.1 1 32 32 USD
    Hoparlörler SPK CREATIVE INSPIRE 5200 51 1 84 84 USD
    CD / DVD Yazıcılar 52X24X52 ASUS BOX 1 46 46 USD
    ARA TOPLAM: 691 USD
    KDV: 122.38 USD
    TOPLAM 813.38 USD

al bakalım ne kadar kıstım işte görüyorsun
  • birde param yok diyosun sistem 2-3 yıl gitsin diyorsun ışıklı mışıklı kasa alıyon bir dvd bir cd rw takıyon oo parada yok beyimizde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.