Şimdi Ara

Sistem 1 hakkinda bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar iddaa hakkinda bir sorum var. Internetten arastirdim ama anlayamadim. Şimdi ben 4 maç oynamak istiyorum 3 tanesinden eminim bu yuzden bunlari banko isaretleyecegim kuponu da sistem 1 yapip 5 misli basicam. Simdi eger butun maclar tutarsa 4 macin oranlari carpimi x 5 lira alicam eger o 4. Mac tutmazsa 3 banko macin oranlari x 5 lira alicam degil mi? Ve bu kupon icin ne kadar fazladan vermem gerekicek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tgberk

Merhaba arkadaslar iddaa hakkinda bir sorum var. Internetten arastirdim ama anlayamadim. Şimdi ben 4 maç oynamak istiyorum 3 tanesinden eminim bu yuzden bunlari banko isaretleyecegim kuponu da sistem 1 yapip 5 misli basicam. Simdi eger butun maclar tutarsa 4 macin oranlari carpimi x 5 lira alicam eger o 4. Mac tutmazsa 3 banko macin oranlari x 5 lira alicam degil mi? Ve bu kupon icin ne kadar fazladan vermem gerekicek?

ÖYLE DEĞİL KARDESIM

ÖRENEGIN SEN 4 MACTAN EMINSIN BANO DIYORSUN BU MACLARA ALTINA 1 TANE MAC YAZIP SISTEM 1 DERSEN EGER BANKO DISINDA YAZDIGIN MAC YATARSA KUPON YANAR.
    EGER BIRINDEN EMIN DEGILSEN O ZAMAN 5 MACIDA YAZIP SISTEM 4-5 OYNAYACAKSIN 1 I YATARSA BILE PARA ALICAKSIN
    5 MACLI SISTEM 4-5 6 LIRA YAPAR 1 MISLI . 5 MISLI 6*5 :30 YAPAAR DEGMEZ KARDESIM EMIN OLDUGUN 4 MACA 30 BAS DAHA IYI

• quote:

Orijinalden alıntı: oktay_kacmaz

quote:

Orijinalden alıntı: tgberk

Merhaba arkadaslar iddaa hakkinda bir sorum var. Internetten arastirdim ama anlayamadim. Şimdi ben 4 maç oynamak istiyorum 3 tanesinden eminim bu yuzden bunlari banko isaretleyecegim kuponu da sistem 1 yapip 5 misli basicam. Simdi eger butun maclar tutarsa 4 macin oranlari carpimi x 5 lira alicam eger o 4. Mac tutmazsa 3 banko macin oranlari x 5 lira alicam degil mi? Ve bu kupon icin ne kadar fazladan vermem gerekicek?

ÖYLE DEĞİL KARDESIM

ÖRENEGIN SEN 4 MACTAN EMINSIN BANO DIYORSUN BU MACLARA ALTINA 1 TANE MAC YAZIP SISTEM 1 DERSEN EGER BANKO DISINDA YAZDIGIN MAC YATARSA KUPON YANAR.
    EGER BIRINDEN EMIN DEGILSEN O ZAMAN 5 MACIDA YAZIP SISTEM 4-5 OYNAYACAKSIN 1 I YATARSA BILE PARA ALICAKSIN
    5 MACLI SISTEM 4-5 6 LIRA YAPAR 1 MISLI . 5 MISLI 6*5 :30 YAPAAR DEGMEZ KARDESIM EMIN OLDUGUN 4 MACA 30 BAS DAHA IYI

Anladim cok tesekkur ederim. Ama o zaman bankoyu isaretlememin ne anlami var :S

• OYLE SISTEM OLMAZ ISTE KARDESIM :d
    senın yerınde olsam madem 4 tane kesın emın oldugun mac var bunları yazarım bankoya altına 7 tane ılk yarı 2 ıncı yarı yazarım sıstem 1-2 yı ısaretler 1 mıslı oynarım guzel para verır
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay_kacmaz

OYLE SISTEM OLMAZ ISTE KARDESIM :d
    senın yerınde olsam madem 4 tane kesın emın oldugun mac var bunları yazarım bankoya altına 7 tane ılk yarı 2 ıncı yarı yazarım sıstem 1-2 yı ısaretler 1 mıslı oynarım guzel para verır

:D ben tam bilmedigim icin kendimce biseyler kurguluyom iste :D sistem 1-2 yazinca noluyo sadece bankolar tutsa parasini alabiliyom mu :D

• yok kardesım sıstem kacı ısaretklerse o kadar banko dısında mac tutturman gerek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.