ARKADAŞLAR DÜN ARKADAŞIMA FORUMDAN E8400 X38 DS4 ANAKART SİSTEM ALDIK SİSTEMİ ALIRKEN TEST ETTİK ÇALIŞIYODU AMA ERTESİ GÜNÜ ELİMİZZDEKİ SOGUTUCUYU TAKMAK İÇİN KASAYI AÇMIŞ ARKADAŞIM EKSİK LED KABLOLARINI FELAN TAKMIŞ BİDE PCI 12V DİYE Bİ GÜÇ GİRİŞİ VAR ORADAYA TAKMIŞ 4LÜ Bİ KABLO BEN SİSTEMİ TEST EDERKEN 4LÜ KABLOYU TAKMAMIŞTIM ÇALIŞIYODU ŞİMDİ BİLGİSAYARI AÇMAYA ÇALIŞTIGIMDA 1-2 SANİYE BEKLİYOR VE KAPANIP TEKRAR AÇILIYOR ANLAMADIM GİTTTİ ARKADAŞLAR YANİ SİSTEM ANLIK KAPANIYO AÇILIYO KENDİ KENDİNE AMA Bİ TÜRLÜ BİOS EKRANI BİLE GELMİYO ACABA NEDEN BOYLE OLDU
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
bilgisayarın ekeltrik fişini prizden çıkartın, açma kapama düğmesine kısa aralıklarla basın, anakart üzerindeki bağlantıları ilk haline getirin, hatta ve hatta ramleri çıkartıp yer değiştirin, eğer anakartın üzerinde varsa CMOS reset butonu ona basın yoksa eğer pili çıkartıp bir müddet bekleyin bı BIOS u resetler, sonrasında fişi tekrar takıp çalıştırmayı deneyin
PSU Soketleri içindeki bahsttiğiniz 4'lü kablo CPU'ya güç vermek için kullanılır. Bu soket takılı değilken bahsettiğiniz sistem (bilgisayar) çalışmaz. Kişisel görüşüm CPU üzerine soğutucuyu tam oturtamadığınız yönünde.... CPU ısındığ için 1-2 sn. içinde resetliyor gibi...