Şimdi Ara

Sistem Alındı Şimdilik SS'siz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün gidip bahçeşehir vatandan şu aşağıda yazan pc yi aldım. Forumun bana çok faydası dokundu öncelikle hepinize teşekkür ediyorum.

3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    CARBIDE SERİSİâ„¢ 200R 550W MidT ATX SİYAH KASA
    R9 280 DUAL-X GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı
    İşlemciyi söyleyip bjk__muratı sinirlendirmek istemiyorum ama hoş birşey.
    Z97 PC Mate Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) HDMI&DVI Anakart
    23.6" E2461Fwh GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR

Şimdi ne yapmam gerekiyor. Kendi çapımda test yaptım şöyle crysis 3 ve farcry 3 en yüksek ayarlarda çok rahat oynatıyor ve sadece bu oyunlarda ekran kartının fanından hafif bir ses geliyor. Başka yapmam gereken ne var acaba ? Sizinde istekleriniz varsa ilgileneyim dediğim gibi forumun bana çok hayrı dokunda benimde size bir hayrım dokunsun.

Not : Pcye internet fiyatlarından kuruş fazla vermedim. Ayrıca bahçeşehir vatan pc toplatmak için birebir çünkü hiç müşterisi yok :D

• irachann İ kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.
    bence işlemciniz i5 4670k.Doğru mu tahmimn ettim?
  • k yoktur işlemcide
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

k yoktur işlemcide

AMD olmadığına göre 4690

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işlemci 4690 heralde öyleyse sistem on numara kazasız belasız inşallah
  • Evet 4690 aldım :) Şimdi parçaların düzgün çalıştığından emin olmak için nasıl bir test yapayım bu sisteme ben
  • bırak bjk murat sinirlense ne olacak
    adam her konunun altına copy paste yapmaktan başka bir şey bilmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sistemin hayırlı olsun kardeşim, işlemciyi i5 4460 alabilirdin madem o.c yapmayacaktın, 100 TL cebine kalırdı ya da o farka işlemciye soğutucu alırdın stok fan kullanmazdın
  • Mesela ekran kartımın boştaki sıcaklığı 42 derece fan % 30 dönüyor. Bu normal mi acaba ?
  • G3258 ile güzel ikili olmuş Z97 Mate

Hayırlı olsun
  • Ss isteriz.

• Guzel sistem hayirli olsun

• Sağolun arkadaşlar.

Ss koyucam ama telefonun kablosunu bulamadım bulur bulmaz koyacağım
  • hayırlı olsun

ben sizin için söylüyorum söylediklerimi babamın hayrına değil.

laf atanlara zaten kesinlikle cevap vermiyorum artık herkes biliyor neyin ne olduğunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

hayırlı olsun

ben sizin için söylüyorum söylediklerimi babamın hayrına değil.

laf atanlara zaten kesinlikle cevap vermiyorum artık herkes biliyor neyin ne olduğunu.

Abi bu forumda mesaj rekoru kimde veya boyle bisey tutluyoöu bilmiyorum ama +26000 mesaj atan adam biseyler biliyodur bence saygılar

• MSI PC MATE anakartına hiç ısınamamıştım. Görseydim konunuzu almamanızı önerirdim. 4690 yanına koyulcak kalitede bir anakart değil. Kötü bir z97 neden alınır bilmiyorum. Sonuç olarak z97 almanın mantığı sli yapmak overclock yapmaktır. M.2 ve Sata Express artıları da olabilir. Fakat bu özellikler sağlam h97 lerde var.

O anakart yerine sağlam bi h97 daha iyi olurmuş. Gerçekten şüphelendiğim ve kalitesiz gördüğüm bir anakart.

1 Hafta yük bindirip deneyin bence.
  • güle güle kullan. murat hocamız da intel kendi şirketi olduğu için değil ilerde sıkıntı yaşanmasın diye K serisi tavsiye ediyor. sistem o oyunları yüksek ayarlarda kapanmadan oynatıyorsa parçalarda sıkıntı yoktur. sıcaklık falan gayet normal. bundan sonra keyfine bak güle güle kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acbold

MSI PC MATE anakartına hiç ısınamamıştım. Görseydim konunuzu almamanızı önerirdim. 4690 yanına koyulcak kalitede bir anakart değil. Kötü bir z97 neden alınır bilmiyorum. Sonuç olarak z97 almanın mantığı sli yapmak overclock yapmaktır. M.2 ve Sata Express artıları da olabilir. Fakat bu özellikler sağlam h97 lerde var.

O anakart yerine sağlam bi h97 daha iyi olurmuş. Gerçekten şüphelendiğim ve kalitesiz gördüğüm bir anakart.

1 Hafta yük bindirip deneyin bence.

Şimdilik memnunum anakarttan bakalım bir aksiliğini görmedim dün gece 4 5 saat farcry 3 oynadım sıkıntı çıkmadı çıkarsa zaten buraya yazarım insanları bilgilendiririz
  • Hayırlı olsun. 4690 da iyidir ancak 4690K alsaydınız Z97 nin faydasını görürdünüz. Neyse gene de hayırlı ugurlu olsun. Darısı başımıza.

SS isteriz

• irachann İ kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun öncelikle :) güzel olmuş

call of duty ghost- bf4 tarzı oyun testleri bekleriz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.