Şimdi Ara

Sistem alındı SS'ler Eklendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar sistemi almış bulunuyorum son adımdayım. Bir kaç saat sonra Vatana gidip Powercolor R9 270X DEVIL alacağım.
    Sistem özellikleri:
    Msi 970 Gaming am3+ anakart
    Amd FX 6300 işlemci
    Kingston HyperX fury blue 1600 mhz ram
    Dark Sub-Zero kasa
    High Power 750w 80+bronze elementary smart PSU
    HI-LEVEL ULTRA SERIES 120 GB SATA 3 550-530 MB/s. SSD
    Logitech g105 Klavye
    Trust Illuminated GXT 152 Mouse
    Powercolor R9 270X DEVIL 2 gb ekran kartı

Bu parçaları toplamamda yardımcı olan cinayet dostuma çok teşekkür ediyorum. Tabi ki emeği geçen herkese çok teşekkürler :)

EDIT: SSLER Eklendi. TV'de HDMI bağlantı sorunu nedeniyle bugün aldığım dvi to vga kablosuyla kullanıyorum. Görüntü bozukluğu vardı. Yeni monitör alana kadar böyle idare edicez. 1080pye alınca limit dışı uyarısı verdi düzeltmek için canım çıktı.

Şu an battlefield 4 iniyor. İnternet hızım yavaş olduğu için anca akşam inmiş olur. OC yapmadan test sonuçlarını paylaşmayı düşünüyorum. Böyle sistem toplayacak arkadaşlar için yardımcı olmuş oluruz.

İlk izlenimim: Biraz kullanma fırsatım oldu. Aksaklıklarla karşılaştım. Vatanda topladılar sağolsun ama eve geldiğimde kasaya güç gitmiyordu. Anakarttan güç kablosu çıkmış. Açtık dedim sistemi kurucaz ama SSD yüklemede gözükmedi onu da PSU'ya bağlamamış arkadaş. Cinayet dostum yine yardımcı oldu sağolsun onu da hallettik. Eskiden acer 5742g laptop kullanıyordum. 8GB ram i5 460m işlemci ve nvidia 540m ekran kartı vardı. Şu an bu sistemin başında bu laptoptan sonra kendimi nasada gibi hissediyorum. SSD farkını kesinlikle hissettiriyor. Önceden laptopa format atmam çok uzun sürerdi, sanırım buna SSD'yi hallettikten sonra windowsu kurmam 6-7 dakika bile sürmedi. Sistem gayet hızlı çalışıyor. 4GB ram, hard disk, işlemci soğutucu ve bir fan daha eklenecek ve monitör alınacak daha ama bu haliyle bile benim eski emektara taş çıkartır çok hızlı çalışıyor. Aldığım tüm parçalardan çok memnunun şimdilik. Görsel olarak da sistem çok hoş duruyor. Kasada, klavyede ve mouste mavi ışıklar var. Karanlıkta çok hoş duruyor. (Akşam SS atabilirim). En çok sevdiğim parçam şu an ekran kartı. 3 adet fanı ve agresif bir görünümü var kasam gibi. Performansını da oyundan sonra görücem bakalım. Ayrıca çok güzel bir gaming mouse pad çıktı yanından ihtiyacım da vardı masraftan kurtardı.

Sorularınız varsa cevaplamaya çalışabilirim. Sistemi son gün almanın biraz üzüntüsü içindeyim çünkü yarın üniversitede derslerim başlıyor gündüz de işteyiz pek kullanma şansımız olmucak :)

Tekrardan özellike cinayet13 olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkürler, iyi forumlar :)
     Sistem alındı SS'ler Eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedociyes -- 8 Şubat 2015; 15:13:36 >

• Çok güzel bir FP sistem oldu gerçekten parça kovaladık bayağı :) kasa çok güzel oldu aynı şekilde ucuza geldi oldukça :) Hayırlı olsun telefondan yardım edicem sistemi toparlaman konusunda ekran kartıda o asırı pahalı yazdım sanada normal turboduo modeline veya 4gblık r9 270xlere bakarız o fiyata :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

Çok güzel bir FP sistem oldu gerçekten parça kovaladık bayağı :) kasa çok güzel oldu aynı şekilde ucuza geldi oldukça :) Hayırlı olsun telefondan yardım edicem sistemi toparlaman konusunda ekran kartıda o asırı pahalı yazdım sanada normal turboduo modeline veya 4gblık r9 270xlere bakarız o fiyata :)
    hayırlı olsun dostum güle güle kullan :)
  • Hayırlı olsun toplamda ne kadar ödediniz. Bende sistem toparlıyorum kurulum konusunda takipciyim daha önce hazır sistemler kullandığımdan toplama imkanım olmadı ilk tecrübem olacak. @cinayet13
  • quote:

Orijinalden alıntı: theabir

Hayırlı olsun toplamda ne kadar ödediniz. Bende sistem toparlıyorum kurulum konusunda takipciyim daha önce hazır sistemler kullandığımdan toplama imkanım olmadı ilk tecrübem olacak. @cinayet13
    hayırlı olsun
  • H.O eskiden 7850 7870 kullanirdik onerirdik simdi yeni amd kart
    lari oneriliyo
  • 750w psu fazla olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

750w psu fazla olmuş

Çok ucuza denk geldi kasa+power 340tl mi ne tuttu fazla olsun bizim olsun corsair 200r 550w zaten 330tl mi ne...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

750w psu fazla olmuş

Çok ucuza denk geldi kasa+power 340tl mi ne tuttu fazla olsun bizim olsun corsair 200r 550w zaten 330tl mi ne...

Alıntıları Göster
    toplam ne kadar tuttu sistem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hugues de Payen

toplam ne kadar tuttu sistem?

Alıntıları Göster
    Şimdi Powercolor R9 270X DEVIL ekran kartını aldım ve kasa montajını yaptırdım, yeni eve giriyorum. Sağolsunlar orada monte ettiler. Sistemin toplam fiyatı sadece kasa yaklaşık 1800 TL tuttu :) Windows 8.1' de inmiş. Windowsu kurmayı başarabilirsem tekrar geliyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedociyes

Şimdi Powercolor R9 270X DEVIL ekran kartını aldım ve kasa montajını yaptırdım, yeni eve giriyorum. Sağolsunlar orada monte ettiler. Sistemin toplam fiyatı sadece kasa yaklaşık 1800 TL tuttu :) Windows 8.1' de inmiş. Windowsu kurmayı başarabilirsem tekrar geliyorum :)

Alıntıları Göster
    Cinayet13 abimizden yardım aldıysan rahat ol o sistem canavar gibi çalışır
  • quote:

Orijinalden alıntı: lalupa1907

Cinayet13 abimizden yardım aldıysan rahat ol o sistem canavar gibi çalışır
    Güle güle kullanın hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: logistics

Güle güle kullanın hayırlı olsun

Alıntıları Göster
    Sisteminizi güle güle kullanın. Seçtiğin ekran kartı için fiyat/performans kralı diyebilirim ve üstelik 1080p için de oldukça yeterli. Gerçekten de sana iyi tavsiye verebilecek arkadaşlar edinmişsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kickboxer_18

hayırlı olsun dostum güle güle kullan :)

Alıntıları Göster
    Çok teşekkür ederim hepinize, darısı sistem toplayamaya çalışanların başına. Umarım onlarda en kısa zamanda istedikleri sistemleri toplarlar. Konu güncellendi iki SS eklendi daha sonra Battlefield 4 fps'leri eklemeye çalışıcam :) Bir kaç fotoğraf daha ekleyebilirim :)
    Edit: Hepinizi alıntıda toplayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedociyes -- 8 Şubat 2015; 15:18:06 >

• cinayet13 kullanıcısına yanıt
    Haziranda lütfen burda olun hocam. :) Başınızı ağrıtıcam biraz
  • quote:

Çok teşekkür ederim hepinize, darısı sistem toplayamaya çalışanların başına. Umarım onlarda en kısa zamanda istedikleri sistemleri toplarlar. Konu güncellendi iki SS eklendi daha sonra Battlefield 4 fps'leri eklemeye çalışıcam :) Bir kaç fotoğraf daha ekleyebilirim :)
    Edit: Hepinizi alıntıda toplayamadım

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun hocam bende powercolor 270 oc kullanıyorum genelde powercolorı sevmezler ama ben hiç sıkıntı çekmedim ve kart oc liyken bile sıcaklık yükseltmeden sessizce çalışıyor maksimum 69 derece gördüm ultra ayarlarda oyun esnasında

• benis kullanıcısına yanıt
    daha oyun açamadık biz hala BF 4 iniyor :). Darısı bizim başımıza umarım bizimki de ısınmaz pek :)
  • Bilemedim şimdi. 200 lira olarak farkla çok daha iyisi toplanabilirdi bence. Hem bu sistemin geleceği de tartışılır. Beğenemedim. Hayırlı olsun bakalım. Güle güle kullanın.
  • Umut Mert Bey kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ederim hocam. 200 TL ile farkla daha iyisini toplasaydık bi 200 daha verip daha iyisini toplayabilirdik bunun ucu açık. Bu o 200TL daha verilerek toplanmış sistem. Umarım geleceği tartışılmaz. Tartışıldığı yerde işlemci upgrade ile kurtarabiliriz diye de düşünüyorum :)
  • quote:

Yorumunuz için teşekkür ederim hocam. 200 TL ile farkla daha iyisini toplasaydık bi 200 daha verip daha iyisini toplayabilirdik bunun ucu açık. Bu o 200TL daha verilerek toplanmış sistem. Umarım geleceği tartışılmaz. Tartışıldığı yerde işlemci upgrade ile kurtarabiliriz diye de düşünüyorum :)

Haklısınız. Ben platformun geleceği hakkında söylemiştim. Çünkü fx 6300'ün yetmediği yerde fx x8 işlemciler de çok fazla yaşamaz gibi geliyor. Mesela daha ucuza G3258+H97 alıp ilerde Broadwell işlemcilere yükseltmek düşünülebilirdi. Ya da H81+4460 alıp uzun yıllar rahat gitmek gibi. Neyse seçenek ve kombinasyon çok. Sistem alınmış artık bize de hayırlı olsun demek kalıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.