Şimdi Ara

Sistem alındı yardımcı olan herkese teşekkürler.(SS'li) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plan-B kullanıcısına yanıt
    Aslında bu hizmeti zaten düzgünce vermeleri lazım ama adamların aldıkları ücretler belli sonuçta babasının oğluda değiliz o anki o çalışanın psikolojisine bağlı resmen olay siz özellikle rica edin sigara olayıda aslında biraz saçma gibi dursada gayet mantıklı anladığım kadarıyla sök tak işlerinde benim gibi pek uzman değilsiniz haliyle ilk takarken ki azami düzen önem arz ediyor siz elinizden geleni yapın adam düzgün yapmazsa bir yerlerde yaptırırsınız en olmadı yüzüne söylersiniz sonuçta oraya o kadar para veriyorsunuz müdür falan şikayete kadar götürürüm ben işi ters bişey olursa bu konularda biraz çirkefim yapması lazım yani

@jbati benim eski kasa çok takaydı zen işlemci ve polaris gpuların gelceğini bildiğim halde almak zorunda kaldım dayanamadım eski takayada format gerekliydi elimde ve çeveremde cd usb bişey yoktu birazda vesile oldu bu durum.

• Hayirli olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CurtisHype -- 25 Ocak 2016; 1:49:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı ekran kartı bende var(4gb) ama kutusu daha büyük ve backplate li,

Sanırsam oc edition kartlarda var sadece :/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1080p demi bu fps leri alıyorsunuz. bir de gta5 içinde resim paylaşabilirmisiniz? şimdiden teskürler.
  • Bu sistem ile windows 7 kullanıyorsunuz ? Derhal Windows 10'a geçin DX12 için.
  • Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın

Çakma mühendisi dinlemeyip o kartı almanız daha iyi olmuş pişman etmeyecektir asla sizi

Ama win 7 kurarak ayıp ettiniz hocam size ve makineye hiç yakışmadı çakın bi win 10 ya da 8 tadı çıksın

• can-can-can kullanıcısına yanıt
    1080p evet monitorüm zaten 1920x1080 eski pcmde bile 15 fps bile alsam asla monitörün desteklediği görüntüden aşağı bir çözünürlükte oynayamam görüntü bozuluyor zaten belli olurdu o resimlerde gta V suan kurulu değil iniyor 59 GB nedir ya.

Win 10'a da geçerimde üşeniyorum bu üşengeçlik nolcak ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: xArathorn

1080p evet monitorüm zaten 1920x1080 eski pcmde bile 15 fps bile alsam asla monitörün desteklediği görüntüden aşağı bir çözünürlükte oynayamam görüntü bozuluyor zaten belli olurdu o resimlerde gta V suan kurulu değil iniyor 59 GB nedir ya.

Win 10'a da geçerimde üşeniyorum bu üşengeçlik nolcak ya

Hayırlı olsun kardeşim iyi günlerde kullan

Ağız tadıyla ne güzel oyunlarını oynayıp birde değerlerini paylaşmışsın e daha ne olsun...

Windows 10 a gelince , ben de 8.1 SL lisanslı sürüm kullanıyorum habire alttan bildirim geliyor 100M kullanıcı geçti ne bekliyosun falan... :) Kapatma da kapatmıyorum (kayıt defterinden) sanırım bu sene Temmuz a kadar ücretsiz geçiş hakkı tanıyor MS , o zamana kadar inşallah usb bellekten iso ile temiz kurulumla geçmeyi düşünüyorum , bir defa geçtim 8.1 i arattı geri döndüm o zamana kadar daha sorunsuz ve stabil hale gelecektir diye umuyorum yaza kadar geçmiş olurum sana da tavsiye ederim.

• Just4ForMe kullanıcısına yanıt
    Sistemi kaça topladın ve sistem özelliklerini yazar mısın, hayırlı teskereler.

• Far Cry 3 dışındaki Oyunların ultrada olduğunu sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mojo Moog

Sistemi kaça topladın ve sistem özelliklerini yazar mısın, hayırlı teskereler.

Sağolasın hocam, bu listeye ek olarak psu ve ekran kartı alacağım, Pascal çıkarsa ben gidene kadar Pascal ya da Polaris olabilir ekran kartı. Psu için araştırıyorum hala...:)

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=113617695&p=1

• Hayirli olsun 380 dogru secim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İq @S. Hawking
    İster inan ister inanma keyifle oynuyorum oyunları nasıl bi milletiz ne ara böyle olduk hayırlı olsun diyeceğine yalanlıyor birde.Farcry4'te pek aksiyona giremedim görev yerinden cıkınca ekran kararıyor ilk bölümler zaten o ssler aşırı aksiyonda 45 50 lere düştüğü oluyor tabi.Polemik çıkarmak istemiyorum ama uyuz ettin beni.

@Provisioner
    İyi dileklerin için teşekkürler tavsiyeleriniz sağlammış çok memnunum kasadan.

Win 10 temiz kurulum yapıcamda D'de bütün oyunlarım onları yedeklemem lazım baştan uğraşamam Harici bir hdd bulucam o şekil yaparım.

@YkslAres @Plan-B
    Hem kasayı temizledim hemde kasa içi görüntüler;

(Üstteki iki delik sıvı soğutma için sanırım)
     Sistem alındı yardımcı olan herkese teşekkürler.(SS'li)

(Alt kısım tozluk)

• quote:

Orijinalden alıntı: xArathorn

İq @S. Hawking
    İster inan ister inanma keyifle oynuyorum oyunları nasıl bi milletiz ne ara böyle olduk hayırlı olsun diyeceğine yalanlıyor birde.Farcry4'te pek aksiyona giremedim görev yerinden cıkınca ekran kararıyor ilk bölümler zaten o ssler aşırı aksiyonda 45 50 lere düştüğü oluyor tabi.Polemik çıkarmak istemiyorum ama uyuz ettin beni.

@Provisioner
    İyi dileklerin için teşekkürler tavsiyeleriniz sağlammış çok memnunum kasadan.

Win 10 temiz kurulum yapıcamda D'de bütün oyunlarım onları yedeklemem lazım baştan uğraşamam Harici bir hdd bulucam o şekil yaparım.

@YkslAres @Plan-B
    Hem kasayı temizledim hemde kasa içi görüntüler;

(Üstteki iki delik sıvı soğutma için sanırım)

(Alt kısım tozluk)

Resimler için teşekkürler tekrar hayırlı olsun kimseye kulak asmayin işinizi goruyorsa gerisi boş

• xArathorn kullanıcısına yanıt
    Güzel dostum hayırlısı olsun bol fpsli günler diğerlerini de takma

FC 4'te Nvidia için özel ayarlar bulunuyor. O ayarlar açıldığında gtx 980 bile 40 fps civarı veriyor. Mordor'da da Texture Quality'i ultra seçmek için 15 gblik yama ve 6 gb vram gerekiyor. Söylediğin değeri 970 tek başına alamıyor.
    Yine de memnunsan sorun yok. Hayırlı olsun.

• oyunlarda cpu kullanımı çok düşük. gayet başarılı işlemci, gpu da sürekli full mü?
  • forvet09 kullanıcısına yanıt
    @forvet09
    GPU bazen 1 saniyelik 98 97 falan olduğu oluyor. Tam hatırlamıyorum ama far cry 4 te sanırım bi ara 68 falan yaptı sonra tekrar 98 100 oldu.Shadow of Mordordada bazen düşüyor %60 vs civarıan %100 oluyor sonra kötü bir şey mi bu ?
    değil, hdd olduğu için yapıyor olabilir. hdd den veri almak için gücü ona kaydırıyor olabilir. iyi işlemci.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.