Şimdi Ara

Sistem alındı yardımcı olan herkese teşekkürler.(SS'li) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: xArathorn

@forvet09
    GPU bazen 1 saniyelik 98 97 falan olduğu oluyor. Tam hatırlamıyorum ama far cry 4 te sanırım bi ara 68 falan yaptı sonra tekrar 98 100 oldu.Shadow of Mordordada bazen düşüyor %60 vs civarıan %100 oluyor sonra kötü bir şey mi bu ?

Sinematik ara sahnelerde gpu kullanımı düşebilir , oynanışın ve kontrolün tamamen kullanıcıda olduğu durumda genelde herhangi işlemci darboğazı yaşanmıyorsa GPU kullanımı %90 ın üzerinde olur dediğim gibi sinematik girer ara sahneler girer , neden birkaç kare enstantane için 1700 küsur stream processor ın tamamını seferber etsin Yeni mimarilerle birlikte ihtiyaç ne ise o kadar kullanılıyor artık çekirdekler kardeşim gayet normal olayın özeti

• quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Far Cry 3 dışındaki Oyunların ultrada olduğunu sanmıyorum.

2 gündür Sapphire R7 250X gibi bir kartla "FAR CRY 4" ü , 1920x1080 / Custom : Ultra ayarlarda mükemmel akıcılıkta değil fakat akıcı oynayabiliyorum (25-30 FPS) tamamen rahat oynanış için VERY HİGH settings e almam yetiyor ben de şaşkınım ama low-ultra settings fps makası çok açık bir oyun değil Far Cry 4

Yakın zamanda güzelce bir video ile inşallah bu kartın Battlefield 4 (campaing&online) , Far Cry 3, Far Cry 4 , Thief , Call of Duty - Advanced Warfare bunlar başta bazı oyunların 3 er 5 er dk lık oynanış + fps değerlerini göstermeye çalışıcam çalışmanın sonunda paylaşmaya değer bir şey ortaya çıkarsa linkini veririm :)

• Provisioner kullanıcısına yanıt
    Geneli ultraya alınca tam olarak ultrada oynamıyorsun işte, Nvidia'ya özel ayarları seçenekten açman gerekiyor. Amd kart olduğu için de açılmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onları ayrı açıp denemedim bilmiyorum o zaman düşer elbette.
  • Eski hesabımı buldum konuyu hortlatayım bari hahaha şimdi sisteme bir ssd de ekledim toshiba ocz tl100 240 gb 550 mb okuma 530mb yazma sistem on numara oldu bf1 bf4
    watch dogs2 watch dogs 1 gta 5 oynuyorum hepsini şimidide sniper elite 4 çıkmış gözüm onda
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.