Şimdi Ara

Sistem alındı yardımcı olan herkese teşekkürler.(SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sistemi alana kadar iki hafta delicesine bir araştırma yaptım bu foruma üç dört tane konu açmışlığım oldu sayısız karşılaştırma , fps vidoları , testler derken sonunda aldım sistemi.Yardımcı olan olmayan herkese , eleştiren sert çıkanlar trolleyenler sizlere de teşekkürler sizler sayesinde iyi niyetli yardımcı olmaya çalışan insanların değerlerini daha çok anlıyoruz.

Aslında aldığım bayağı oluyor ama pcden foruma bağlanamadım google ile giriş yaptığım için yeni üyelik bile açamıyordum sürekli başa atıyor kendi kendine buradan da bu konu hakkında okuyan varsa moderatörlere selam olsun düzeltilmeli. Sonraları tesadüf eseri google maillere bakarken şifre verildiğini gördüm öyle girebildim.(xDuMaNx) isimli yüzbaşı hesabımıda giremiyorum şifresi belli ama kabul etmiyor yeni şifrede vermiyor bugamı girdi ne.

İşletim sistemini 64 bit win 7 ultimate kurdum win 8 i ben sevmiyorum win 10'dan da da eski pcmde yaşadığım bir sorun yüzünden soğudum.Amdnin 15.12 driverını kurdum drictx'im dxdiagda 11 gözüküyor 12 nasıl yaparım win 7 destekliyorsa tabi
    Sistem ve SSler ;

EKRAN KARTI/GPU
    Sapphire R9 380 Nitro Dual-X OC 4 GB GDDR5 256 BIT AMD Radeon DX12

ANAKART
    MSI B150M BAZOOKA Intel B150 Soket 1151 DDR4 2133MHz USB3.1 Anakart (8x 2.0 4x 3.0 usb girişli)

RAM
    GSKILL 8 GB RipjawsV Kirmizi DDR4 2400 Mhz CL15 1.2V tek modül

ISLEMCI/CPU
    Intel Core i5 6500 Soket 1151 3.2 Ghz 6mb Önbellek 14nm

KASA
    Zalman Z3 Plus 600LE 600 Watr MidT ATX Pencereli siyah Kasa (R1 in şekli ve önündeki kapak olayı hoşuma gitmedi z3 plusı bu fiyatlarda kasa alacak olanlara şiddetle öneririm öndeki ledi olsun şekli usb yerleri falan çok kullanışlı ve estetik duruyor.)

HDD/HARDDISK DEPO
    Seagate 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64Mb cache 7200Rpm

OPTİK SÜRÜCÜ
    PIONEER DVR-221LBK 24X ± DOUBLE LAYER LABELFLASH SATA DVD YAZICI

Pcyi pedere aldırttığım için çok fazla masraf olmasını istemedim bu haliyle bile çoğu aileye göre pahalı bir miktar SSD illede olması gereken bir bileşen değil en mükemmeli olmalı fantezim yok ben sonra çalıştığımda eklerim şuan çalışmıyorum unide öğrenciyim)

MONTAJ VE SONRASI (Resimleri küçültemedim şu stroge.donanımhaber muhabbeti hangi buton çözemedim.)

MASAÜSTÜ

MİDDLE-EARTH SHADOW OF MORDOR (Oyunların hepsi ultrada ve msaax4)

FAR CRY 4

FAR CRY 3

CRYSİS 3

Teşekkür listem ;

@MühendisMurat (Hocam gtx960'da ısrarcıydınız ama çoğunluğun dediğine uyup seçimimi r9 380den yana yaptım iyimi yaptım kötümü bilemedim oyunlar hep nvdia menşeili)

@Mystik

@Turuncu Sakal

@Jb.ati

@Provisioner ve ismi aklıma gelmeyen niceleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xArathorn -- 24 Ocak 2016; 14:01:02 >

• Bana söylediğin cümleyi aldıktan sonra mı söylüyorsun kendin demişsin bak, neyse umarım bir sıkıntı yaşamazsın.

Hayırlı olsun, resimleri simage yapmayı unutma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 24 Ocak 2016; 13:57:33 >
  • Ekran kartindn ve anakarttan memnunmusun ? Yaklask 3 bin tl ye sistem toplama arifesindeyim. Gtx 960 dusunuyorum. Ama senin yorumlarinida merak ettim. Hayirlisi olsun bu arada
  • Hayirli olsun hocam
  • @MühendisMurat hocam valla bilemedim 960 alsam onca yorumdan sonra aklımda kalıcaktı hep o düşünecektim bütçeyi artırıp 970 almak ve içim rahat bir şekilde kullanmak en iyisiydi galiba ama nasip olmadı.

@Kobrakai
    Anakart gerçekten hoş alacağın kasa büyük ihtimal pencereli olucaktır oradan bakınca ayrı bir güzel gözüküyor malzeme kalitesi desen zaten çok iyi montajıda çok rahat genelde en zor anakart takılır ama çok kısa bir sürede taktık biz.

Ekran kartı konusuna gelirsek herkes r9380 öneriyor gtx960 kötü bir kart değil ama parasını hak etmiyor muhabetti döndüğü için ben amd aldım kart konusunda hiç bir sıkıntı yok amd 15.12 güncellemesinide kurunca masaüstü radeon ayarlarından sslerdede gördüğün gibi sade ve güzel bir kullanım ayar paneli çıkıyor her oyuna özel grafik özellikleri ekleyebiliyorsun msı afterburner ile kontrol ediyorum sıcaklıkları makul fps değerleri zaten sslerde var ben sana şunu al bunu alma diyemem çünkü gtx960 kullanmadım oyunların çoğuda nvdia destekli ama gel gelelim amd alırsanda pişman olmazsın.Sen en iyisi bütçeni artırabiliyorsan 970 al kafan rahat olsun onumu alsam iyiydi bunu mu diye takılmaz kafana benim gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

Ekran kartindn ve anakarttan memnunmusun ? Yaklask 3 bin tl ye sistem toplama arifesindeyim. Gtx 960 dusunuyorum. Ama senin yorumlarinida merak ettim. Hayirlisi olsun bu arada

3000 liraya 970'li sistem yapıyorum benimle iletişime geç, arkadaşın konusunu baltalamayalım.
  • xArathorn kullanıcısına yanıt
    dx 12 windows 10 a özel yani 7 ye dx 12 yok.

şu resimleri simage ile ufaltarak ekleyin

sistem güzel hayırlı olsun
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    Sağ olun simage ile ekleyince hiç bir fark olmuyor yalnız hızlıresimden ekliyorum url olarak direk kasten yapmıyorum yani uğraştım bayağı.
  • Hayırlı olsun hocam bende aynı kasanın beyazını aldım daha sistemi kutudan çıkartmak nasip bile olmadı ama, nasıl kasanın fanlarının ses seviyesi ne düzeyde? Birde işlemcinin içinden çıkan intel fanın ses seviyesi nasıl hocam. Ona göre kule soğutucu alabilirim bende sessizlik için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just4ForMe -- 24 Ocak 2016; 16:59:14 >
  • Hayırlı olsun.
    Hayırlı olsun,kasayı vatandan toplattiysaniz kasa içini biraz daha detayli çekip atarmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plan-B

Hayırlı olsun,kasayı vatandan toplattiysaniz kasa içini biraz daha detayli çekip atarmisiniz.
    Hayırlı olsun. Güle güle kullanın
  • Hayirlisi olsun biraz daha kasanin icini falan ss eklerseniz iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruthlessAF -- 24 Ocak 2016; 17:45:44 >
  • Asil ben tesekkur ederim nasil sisteminden memnunsun insallah bu arada win7 sadece 11 destekli 12 istiyorsan win 10 yukle baslat cubugundan dolayi hosuna gitmiyorsa 10da win7 gibi yapabiliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jb.ati -- 24 Ocak 2016; 18:21:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jb.ati

Asil ben tesekkur ederim nasil sisteminden memnunsun insallah bu arada win7 sadece 11 destekli 12 istiyorsan win 10 yukle baslat cubugundan dolayi hosuna gitmiyorsa 10da win7 gibi yapabiliyorsun
    hayırlı olsun bol oyunlu günler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: myo_1433

hayırlı olsun bol oyunlu günler :)
    Hepiniz sağ olun güzel sistem düşünenlere Allah en kısa zamanda kavuştursun inşallah.

@Plan-B

Kasanın içini açıkçası açıp çekemeye üşendim çünkü pc masamda altta kutu gibi dar bir yer var kasa için orası bu sistem için uygun değil hava sirkülasyonunu yapamaz boğulur ısınır orada bende yanda ki çekmeciliğin üstüne mermer koydum soğuk tutsun diye onun üstüne kasayı koydum kablolar falan biraz zor uzanıyor üşendim ama sizi kırmam tabi ki çekerim Kasayı vatandan toplamadım tanıdık bilgisayar ürünleri satan küçük bir dükkandan tabiri caizse ''bilgisayarcıdan'' aldım beraber topladık eski kasamıda oraya verdim bu sistem bana 2450 liraya geldi.Kablo yönetimi güzel oldu şimdi ben adamı tanıdıgım için her şeye karışabildim yeri geldi ben yaptım falan ama siz vatandan toplayacaksanız tanımadığınız bir adama ne kadar karışabilirsiniz sizin sosyal girişkenliğinize bağlı hocam ama bir tavsiye isterseniz zamanınız var ise toplarken başında durmanızı öneririm çok saçma toplamalarda yapabiliyorlarmış konuları görüyoruz.
    @Just4ForMe
    Ses konusu çok az bilmiyorum gece gündüz oyunda oynuyorum/ruz hatta ben bayınca biraderim geçiyor falan yok denilecek kadar az hatta şöyle ki biri pcde bişey yaparken bir diğeri rahatlıkla uyuyabiliyor mause sesi biraz gece sessizliğinde kaleshnikov etkisi yapmıyor değil ama kasa yönünden hiç bir ses sıkıntı yok çok dikkat edersiniz hafif bir çalışma sesi var tabiki ama bir karıncayı bile rahatsız etmez.Kasanın montajı bittikten sonra ekran kartı driver cdsini kurarken fanlar son hızda kendini denedi sanırım orda biraz ses oldu döndük hepimiz baktık ama kurulum bittikten sonra sessizliği devam ediyor.Kasada çok şık özellikle gece ışığı kapatınca öndeki ledler daha belirgin oluyor ama bu ışık rahatsız edecek kadar çokta değil tam kararında bu sistemi düşünüyorsanız düşünmeden alabilirsiniz.

@Jb.ati
    Memnunum şükür bir problem yok kasa canavar hocam win 10'u o yüzden değil eski pcmde yazılımsal olarak aşırı aptalca bir sorun çıkartmıştı uğraştırdı bendede bir huy var kafamdan silemiyorum o şey kötü olarak kalıyor aklımda ama dx12 nimetinden de yararlanmadan olmaz elbet win 7 sıkacak o zaman win 10 64 bite geçiş yaparım şuanlık bir sıkıntım yok singleplayer oyunlara devam ediyoruz orjinal bf4 istiyorum onu ayarlıcam bi şekilde ucuz yoldan bf4 mp'ye ilgim var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xArathorn -- 24 Ocak 2016; 20:00:49 >

Sağol dostum açıklayıcı yorumun için, ben sistemi aldım zaten, ancak i3 6100 tabanlı benim sistem. Şu an evde beni bekliyor. Askerlik sebebiyle 55 gün sonra kavuşacam inşallah. Şafak 55.

• İyi iyi hadi insallah alirsin bf4u bende zeni bekliyoum bi ddr4 yaparim artik
    İşte bende kablo meselesinden dolayı resim istedim.bugün yarın bende topluyacam bu konuda biraz hassasim sabah erken gidip rica edicem olmadı bi paket sigara sıkıştırcam adama
  • Jb.ati kullanıcısına yanıt
    sistemler baya güzelmiş de, imza hiç hoş değil
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.