Şimdi Ara

Sistem alınmak üzere yorumlarınız nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu sistemi almak üzereyim. Son olarak sizin yorumlarınızı da almak istiyorum. Beni uzun süre idare edecek bir sistem topladım kendimce. En ucuz webdenal.com sitesinden topladım. 600 liraya da bu sisteme yakışır bir oyuncu monitörü almak istiyorum. Araştırma aşamasındayım. Tavsiye edersenin pek memnun olurum. Teşekkürler.

• anakart için 300-400 TL modeller var vatanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aMiraL*

Arkadaşlar bu sistemi almak üzereyim. Son olarak sizin yorumlarınızı da almak istiyorum. Beni uzun süre idare edecek bir sistem topladım kendimce. En ucuz webdenal.com sitesinden topladım. 600 liraya da bu sisteme yakışır bir oyuncu monitörü almak istiyorum. Araştırma aşamasındayım. Tavsiye edersenin pek memnun olurum. Teşekkürler.

ben olsam bunu almazdım.
    Benim şahsi fikrim bu

Yeni nesil bir intel işlemci yeni nesil bir ekran kartı yeni nesil ddr 4ram yeni nesil anakart herşey yeni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DETROID -- 23 Ekim 2015; 21:07:47 >

• DETROID D kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir sistem önerirsiniz peki? Oyun için topluyorum bu arada.
  • sistemi cok hos toplamissin monitor 27" buyuk olmasindansa 24" ips ekran al daha iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • biraz zorlasan skylake sistemde cikar tabi onuda dusun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran kartı için r7 370 çoğu oyun için yeterli. harcadığı güç de düşük. 635 liraya iyi ekran kartı.

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-r7-370-gaming-4g-gddr5-4gb-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html?srt=UP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacelife -- 23 Ekim 2015; 21:34:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki bu sistem nasıl. Ekran kartı olarak gtx970 düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: DETROID

quote:

Arkadaşlar bu sistemi almak üzereyim. Son olarak sizin yorumlarınızı da almak istiyorum. Beni uzun süre idare edecek bir sistem topladım kendimce. En ucuz webdenal.com sitesinden topladım. 600 liraya da bu sisteme yakışır bir oyuncu monitörü almak istiyorum. Araştırma aşamasındayım. Tavsiye edersenin pek memnun olurum. Teşekkürler.

ben olsam bunu almazdım.
    Benim şahsi fikrim bu

Yeni nesil bir intel işlemci yeni nesil bir ekran kartı yeni nesil ddr 4ram yeni nesil anakart herşey yeni.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Peki bu sistem nasıl. Ekran kartı olarak gtx970 düşünüyorum.

abi o kadar ekran kartına gerek yok. ben de alacam gtx alsam en fazla 760 alırım. amd için ise en fazla r9 380 alırım.

ama gidip r7 370 alacam. gerek yok yani israf boşuna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacelife -- 23 Ekim 2015; 21:36:24 >

• quote:

Bu topladınız sistem güzel bir sistem.
  • aMiraL* kullanıcısına yanıt
    düşünülebilir
  • quote:

Bu sistem gayet güzel olmuş hayırlı olsun

birininde r7 370 yle falan ekran kartını karşılatırılması komik olmuş.Arada atla deve fark var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 23 Ekim 2015; 21:51:23 >

• Nerd Miner kullanıcısına yanıt

• eksi puanlar neden anlamadım. en fazla witcher 3 de ultra ayarlarda 15 fps farkettiyor. oynanamaz değil yani. biri 1300 küsür diğeri 635.

o kadar para vereceksen r9 390 al bence o gtx 970 den daha iyi.

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-r9-390-gaming-8gb-gddr5-512bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html?srt=UP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacelife -- 23 Ekim 2015; 21:54:25 >
  • Kendime bunu toplayacagım biraz daha ucuzlamasını bekliyorum hem parçaların hem doların..Yani bana 2200tl ye gelmesini düşünüyorum.
    Ben şuan nvidia 635mobile ile bile bütün oyunları oynuyorum..Bu makine geldimi ben onu titan yaparım. Yanlız işlemci zayıf..İ7 ye göre eski i5 lerden iyidir. ama.:) (üst seviye i5 ler hariç örnk i5 5690k)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DETROID -- 23 Ekim 2015; 22:02:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DETROID

Kendime bunu toplayacagım biraz daha ucuzlamasını bekliyorum hem parçaların hem doların..Yani bana 2200tl ye gelmesini düşünüyorum.

intel işlemcilerin 4000 serisi ile 6000 serisi arasındaki performans farkı %5-10 arası taş çatlasa. sadece 6000 serisi grafik işlemlerinde 4000 den daha iyi. zaten oyun bilgisayarı topluyorsun, harici ekran kartın olacak.

bence 6000 serisi i3 alacağına 4 çekirdekli 4000 serisi i5 al. hem 4000 serisinin anakartları da 100TL kadar ortalama daha ucuz oluyor.

• spacelife kullanıcısına yanıt
    İyide i3 6100 de 530 var diye biliyorum fiyatları aynı ne gerek var yenisi varken eskisine.İleride i7 ucuzlayınca i7 6790k alıcam.o yüzden 1151 soketi seçtim.Bu i3 de abime toplucam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DETROID -- 23 Ekim 2015; 22:06:04 >
  • DETROID D kullanıcısına yanıt
    Kasayı Zalman Z3 Plus anakartı Gigabyte Z170 HD3P ile değiştir işlemciyi i5 6500 yap.Ekran kartınıda Sapphire ile değiştir msi ile arasında performans farkı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 860K -- 23 Ekim 2015; 22:08:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcalpha

Kasayı Zalman Z3 Plus
    Anakartı Gigabyte Z170 HD3P ile değiştir işlemciyi i5 6500 yap.

Msi seviyorum..O yüzden msi aldım.Önerdiginiz kasa güzel.İ3 işlemci gayet yeterli.Bu eski i3 lere benzemiyor.Çok performanslı..Zaten 6100 denmesindeki sebeb bu.Şuan 980 besleyecek güçte bir i3..O yüzden alıyorum.Dirext 12 çıktıgındada işlemci bagımlıgı azalıcak 980ti bile taksan sıkıntı olmaz.Windows 10 dx12 halleder.Extra 530hd grafikle 380 birleştirdigimde.Zaten muazzam bir performans çıkacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DETROID -- 23 Ekim 2015; 22:11:13 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.