Şimdi Ara

Sistem Ayarlıyorum Bi' Göz Atın !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun zamandır yapmak istediğim sistem değişikliğini bu ay sonu yapıyorum. Ben size düşüncemi yazayım sizlerde bileşenler hakkında karar kılın..... Her türlü yoruma açığım.şimdiden teşekkürler.

Anakart GIGABYTE GA G31M - ES2L [ şu an elimde var ondan tercih ettim ]
    E.Kartı Palit 9600 GT 512 MB 256 Bit
    Ram 1 GB OEM 667 [ şu an elimde var artırıcağım ]
    işlemci İntel core 2 duo E7500 2.93
    Samsung 320 GB 7200
    PSU Highpower 400 WATT

Bu sistemle Crysis,Left 4 Dead , Tom Clancy's H.A.W-X , PES 2010 gibi oyunları oyunları oynıyabilir miyim?

• Rami arttırırken 2gb 1066MHz'lık bir modeli tercih edersen rahat oynarsın :)
  • Önerin için sağolasın arkadaşım. Anakart hariç en zayıf halka hangisidir sizce ? işlemci konusunda biraz tereddütteyim E7500 - E7400 arasında kaldım ama fiyat / performans E7500 seçtim . . . .Günümüz oyunlarında sorun yaşamak istemiyorum açıkçası.Oyun oynayan birisi oldğugum için.. . .
  • Ekran kartı elinde değilse daha iyi bir model tercih edebilirsin. Bütçen elveriyorsa HD4830 alabilirsin. Biraz düşürmek istiyorsan da HD4770 uygun görünüyor :)
  • Sistemde en düşük bileşen ram kardeşim en az 2GB olmalı ki şuan performans isteyene ben kafadan Win 7 64bit Ultimate öneriyorum 2*2 4GB ram ile güzel performans alırsın.

Anakartında 2 ram slotu var dolayısıyla 2*2 ya da 1+2gb yapabilirsin belleklerini ama dual olmaz, lakin 1066mhz frekans için bellekleri o.c yaparak çalıştırman gerekiyor direk görmeyebilir anakart...

Eğer ekran kartını da yenilemek istersen GTS250/HD5750 uygun olur ama biraz beklemende fayda var, 9600GT halen işini görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 2 Aralık 2009; 23:00:18 >
  • Malesef o kadar derin bi' bütçem yok : ) Nvidia'dan şaşmak da istemiyorum doğrusu. şunu da sormadan edemeyeceğim ; 9600 o kadar iyi bir kart değil mi? Yoksa bahsettiğimiz şu günümüz oyunları mı ? Ben arkasındayım bu kartın ama sizin düşüncelernizi de dikkate alacağım tabiki.Ayrıca 9600'ü bayağı bir inceledim.Ondan sonra karar verdim... Kesinlikle değişmeli mi yoksa ? . . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLacK_EaqLe

Malesef o kadar derin bi' bütçem yok : ) Nvidia'dan şaşmak da istemiyorum doğrusu. şunu da sormadan edemeyeceğim ; 9600 o kadar iyi bir kart değil mi? Yoksa bahsettiğimiz şu günümüz oyunları mı ? Ben arkasındayım bu kartın ama sizin düşüncelernizi de dikkate alacağım tabiki.Ayrıca 9600'ü bayağı bir inceledim.Ondan sonra karar verdim... Kesinlikle değişmeli mi yoksa ? . . .

Sırf 9600'ü incelemek yerine aralarındaki teste bakarsan hangi kartın daha iyi olduğunu kendi gözlerinle görebilirsin

http://www.donanimhaber.com/VgaChart.aspx

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 9600GT işini görmeye devam edecektir kardeşim o konuda şüphen olmasın
  • Ordaki kartlara bakıcak olursak cebimizi hayli zorlıyacağımız manasına gelir : ) . peki ya 9800 GT ye ne dersiniz . Dediğim gibi nvidia'dan şaşmak istemiyorum. Tıpkı intel gibi : |
  • Yok o manada demedim, benim yazdığım kartlarla 9600GT arasında ne kadar fark olduğuna bakmanı istedim. Aşağılarda onlar tabii :)
  • Neyse çok değerli iki arkadaşıma da teşekkürler ellerinize sağlık. Önerilerinize göre hareket edeceğim. Sağolun varolun. . . .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.