Şimdi Ara

Sistem Ayrıldı Yok+Cd den Format Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kolay gelsin.Ben bilgisayarıma windows 8+ubuntu yu kurmak istiyorum.Ama 2 sorunum var.
    1-Bilgisayarımda sistem ayrıldı yok.Okuduğum kadarıyla c nin sol tarafında veya yönet kısmında bunun olması gerekiyor ama bende sadece c,d,e,u bölümleri mevcut birde 25 gb lik ayrılmamış alan mevcut.Sistem ayrıldı için ne yapmalıyım.Format mı atmalıyım?
    2-Pc im iyi özelliklere sahip(4 gb ram 2 gb ekran kartı) ancak nedense cd-rom u birinci sıraya koymama rağmen cd den format atamıyorum.cd/dvd ... bişeyler çıkıyor bios tan sonra ama yüklemeye geçmiyor.
    Şimdiden çok teşekkür ederim cevabınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zephius2 -- 14 Ağustos 2013; 19:24:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zephius2

Kolay gelsin.Ben bilgisayarıma windows 8+ubuntu yu kurmak istiyorum.Ama 2 sorunum var.
    1-Bilgisayarımda sistem ayrıldı yok.Okuduğum kadarıyla c nin sol tarafında veya yönet kısmında bunun olması gerekiyor ama bende sadece c,d,e,u bölümleri mevcut birde 25 gb lik ayrılmamış alan mevcut.Sistem ayrıldı için ne yapmalıyım.Format mı atmalıyım?
    2-Pc im iyi özelliklere sahip(4 gb ram 2 gb ekran kartı) ancak nedense cd-rom u birinci sıraya koymama rağmen cd den format atamıyorum.cd/dvd ... bişeyler çıkıyor bios tan sonra ama yüklemeye geçmiyor.
    Şimdiden çok teşekkür ederim cevabınızı bekliyorum.

ben daha önce Win 7 kullanıyordum ssadece C ve D vardı win 8 çıkınca indrdim kurdum C de önml şeyler olduğu için çift işletim sistemi kurdum hem win 7 hemde win 8 var win 8 i kurduktan sonrazaten sistem ayrıldı kendiliğinden geldi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.