GA X48-DQ6 CORE2QUAD 6600 2.4GHz 8GB RAM 2 X 1GB 3870 X2 2 X 60GB OCZ VERTEX 3 X 250GB SATA II HDD
bu boştaki değer mi?Çok gibi geldi.
quote:
Orijinalden alıntı: Mk4Ever.
quote:
Orijinalden alıntı: DiabloXT
UPS harcamayı artırmaz ciddi anlamda.
Bende 3 harddisk olduğu için, ekstradan fazla yük var 15er Watt felan, ancak tek harddiskli bir sistem 100watt'ın altına iner, hatta tek çekirdekli Sempron işlemcili, onboard ekran kartlı bir sistem, boştayken 50 60watt seviyelerine çekilir.
bende tek hd de boşta ekran kartı 60 yiyor zaten + 20 işlemci boşta sanırım zaten 80 oldu 100 ün altına nasıl düşücek ?
Ekran kartını değiştirmeden yapabileceğin birşey yok.Kartını HD5850 gibi bir kart ile değiştirirsen boştaki tüketimi 70 watta düşürmüş olursun.
quote:
Orijinalden alıntı: -dehşet-
quote:
Orijinalden alıntı: Mk4Ever.
quote:
Orijinalden alıntı: DiabloXT
UPS harcamayı artırmaz ciddi anlamda.
Bende 3 harddisk olduğu için, ekstradan fazla yük var 15er Watt felan, ancak tek harddiskli bir sistem 100watt'ın altına iner, hatta tek çekirdekli Sempron işlemcili, onboard ekran kartlı bir sistem, boştayken 50 60watt seviyelerine çekilir.
bende tek hd de boşta ekran kartı 60 yiyor zaten + 20 işlemci boşta sanırım zaten 80 oldu 100 ün altına nasıl düşücek ?
Ekran kartını değiştirmeden yapabileceğin birşey yok.Kartını HD5850 gibi bir kart ile değiştirirsen boştaki tüketimi 70 watta düşürmüş olursun.
27 watt çekiyormuş gerçekten çok iyi.Teknolojinin önüne geçemiyoruz ki ben toplarken en iyi 4890 dı 5-6 ay önce ve bana 500 gibi bir şeye malolmuştu .
sistemin parçalarına internetten bak kaç w kullandına sonra hepsini topla..
quote:
Orijinalden alıntı: Outrage
sistemin parçalarına internetten bak kaç w kullandına sonra hepsini topla..
baktım fakat hepsini bulamadım var mı önerebileceğiniz bir yer bakabileceğim.Google dan falan aratıyorum ama yok.
arkadaşlar evlerde cihazların tükettiği elektriği öğrenmek istiyorsanız bu cihaz size yardımcı olabilir.. anlık watt olarak güç tüketimini , kwh olarak toplam sarfiyatınızı öğrenebilir , otomatik olarak tüketiminizin ne kadarlık faturaya denk geldiğinizi görüp hesabınızı bilebilirsiniz. bunların yanında birçok özelliğe de sahip.